Stem og bestem!. Hvad skal der ske i dag? Kort præsentation af resultaterne Diskussion Stillingtagen til den videre proces Stillingtagen til resultatet.

Slides:



Advertisements
Lignende præsentationer
KTO-forlig / KL-området – 19. februar 2011 • Pr. 1. april 2011 – 31. marts 2013.
Advertisements

FARVESKIFT Skift farve i supergrafikken ved at gå til Designfanen i topmenuen og vælg anden farve. FORSIDE OVERENSKOMST- FORHANDLINGERNE 2011 RESULTAT.
FORSIDE FARVESKIFT Skift farve i supergrafikken ved at gå til Designfanen i topmenuen og vælg anden farve. OVERENSKOMST- FORHANDLINGERNE 2011 RESULTAT.
Nye stillinger som pædagogiske ledere Med overenskomsten pr. 1. april 2008 aftalte GL og Finansministeriet en ny stillingskategori for ledere i det almene.
Jytte Wester TR og medlemsmøder Overenskomstforhandlingerne – 16. marts 2011.
1 O.13 – baggrund for forhandlinger  Smal økonomisk ramme  Behov for omstilling og effektivisering  Reformer  Lærerarbejdstid  Bedre rammer for ledelse.
HANDLING OG PLAN1 Udkast til bekendtgørelse om nedsættelse af midlertidige bestyrelser til forberedelse af erhvervsskolernes overgang til selveje.
Hvad står Region Sjælland for – og hvilke muligheder har yngre læger, hvis de bliver i regionen? Yngre Lægedag den 1. juni 2013 Sundhedsfaglig chef, overlæge.
Personalejura Førlederkursus Brogaarden, d. 17. april 2012 Specialkonsulent Cand.merc.jur. Christian Petersen
OK-08 Highlights Det kommunale og regionale område.
HK Kommunals OK15-resultat i regionerne. SIDE 2 /TR vilkår og -beskyttelse /Arbejdstid og frokostpause /Seniorbonus TR MØDE REGION Vi undgik forringelser.
Ansættelsesvilkår og TAP- undersøgelsen 2012 Hanne Lautrup Konsulent Tlf oktober 2013Køkkenkursus1.
Velkommen til Yngre Lægers Ekstraordinære repræsentantskabsmøde 16. Marts 2015 Husk at blive registreret Wifi: Bojesen Axelborg Internet – ingen kode.
TR kollegiemøde Offensiv lønstrategi Bibliotekarforbundets TR-kollegier 2016.
OK-08 Highlights Det statslige område. Lønnen Trin 4 nyt starttrin og 2årigt (+ ca kr./måned det første år) Forhøjelse af skalaen med mest på sluttrin.
OK11 Highlights KOMMUNER. Den samlede økonomi I alt: Generelle lønstigninger1,841,100,203,14 Skøn for udmøntning af reguleringsordningen.
OK11 Highlights STAT. Den samlede økonomi I alt Generelle lønstigninger1,481,673,15 Skøn for udmøntning af reguleringsordningen-1,480,03-1,45.
OK 2015 Forlig med RLTN Det generelle forlig og overenskomsten (leder)
OK 2015 Forlig med KL Det generelle forlig og lederoverenskomsten.
Psykisk arbejdsmiljø – en styrket indsats Indsatsen består af Ekspertrådgivning og inspiration Forskningsprojekt på de regionale arbejdspladser.
Rationel farmakoterapi Speciallægeuddannelsen i almen medicin.
Kortlægning af arbejdsopgaver og arbejdstilrettelæggelse for læger under videreuddannelse Danske Regioner og Yngre Læger Projektplan 31. august 2011.
Beskæftigelsesregion Hovedstaden & Sjælland Brug for alle – elementerne i indsatsen v/ kontorchef Marianne Sumborg.
OK 13 RLTN – FAS samt det statslige resultat – vedrører overlæger på Statens Serum Institut.
MED-skabelse som en styrkelse af samarbejdet
Hvordan ved MUS? Anvend uddybende redskaber i RMUK og e. dok FØR
Ufaglært til Faglært.
Hvor gør du af din bekymring for dit barns skolegang?
OK18 nærmer sig Hvad er vigtigst for HK Kommunals medlemmer?
De tre offentlige arbejdsgivere Staten – årsværk, heraf ca læger Kommunerne – årsværk,
Individuelle uddannelsesplaner
Hvornår er en uddannelsesplan god? Bliver den brugt?
OK18 – TR Debatmøder i april 2017
Lovgrundlag for information
Budget 2018 Overenskomst 2018 / OK 18
VELKOMMEN til nye lærere på erhvervsgymnasier
Hvad betyder en konflikt for mig?
OVERENSKOMSTRESULTATER OG FORLIG OK15 - det kommunale og det regionale område DET HANDLER OM TILLID OG ANERKENDELSE.
OK-15   Forlig med KL Den 16. februar 2015.
OK18 Det statslige forlig
OK18 Det kommunale forlig
Hvorfor var det så svært Hvad blev resultatet?
Borgermøde.
HK Kommunals OK18-resultat I REGIONERNE / RLTN.
Chefforum 28. august 2018 v/Valdemar Hein.
- Fokus på hvordan vi sammen kan styrke løsningen af kerneopgaven.
CFU-forlig OK18.
Når tillidsrepræsentanten forhandler løn
OK18 Det statslige forlig
Efterskoleforeningen
VELKOMMEN til nye lærere på stx/hf
VELKOMMEN til nye lærere på erhvervsgymnasier
Arbejdstid TR 1 A TR 1A
Møder i Samordningsudvalgene, planområdemøder
Hvad betyder det på efterskolerne?
Løn A2B - UCplus.
OK-18 Forlig - RLTN Forhandlingsfællesskabet.
OK-18 Forlig - RLTN Forhandlingsfællesskabet.
Anja Camilla Jensen, specialkonsulent
Møder i Samordningsudvalgene, planområdemøder
Ekspertgruppen for voksen,- efter,- og videreuddannelse
FOAS + A2B Arbejdstid TR-uddannelsen 1 A, Arbejdstid.
Løn FOAS.
Hvad betyder det på efterskolerne?
X OK15 resultatet.
Afdækning og forhandlinger med BUF og SKK
VELKOMMEN til nye lærere på erhvervsgymnasier
BAI skolekonference 13. november 2018 Titeldias
VELKOMMEN til nye lærere på erhvervsgymnasier
Oplæg om nye ferieregler - Kreds Østjylland august 2019
Præsentationens transcript:

Stem og bestem!

Hvad skal der ske i dag? Kort præsentation af resultaterne Diskussion Stillingtagen til den videre proces Stillingtagen til resultatet

Staten Uændret løn i 2011 – og så er gælden betalt! Lønstigninger på 1,7 % pr. 1.april 2012 Reguleringsordningen fortsætter uændret Serviceeftersyn af overenskomster og aftaler Forhøjelse af ATP Førtidspensionsfradrag for tjenestemænd Samlet resultat 3,5 %

Særligt for læger i staten Forbedrede regler ved sygdom og barsel i Sundhedsstyrelsen Forbedrede opsigelsesvarsler på Kennedy instituttet Sammenskrivning af protokollatter Aftale om at drøfte vilkår for læger, der skifter ansættelse mellem region og stat som led i speciallægeuddannelsen

Kommunerne Uændret løn i 2011 – og så er gælden betalt Lønstigninger på 1,81 % pr. 1.januar 2012 Lønstigninger på 0,84 % pr. 1.oktober 2012 Seniordage videreføres Reguleringsordningen kun for kommunerne MED, TR og funktionsløn til AMR Ingen forlodsfinansiering af lokal løndannelse 0,3 % af lønsummen til organisationsforhandlinger Samlet resultat 3,43 %

Særligt for læger i kommunerne Protokollat om klinisk lægearbejde i kommunerne

Regionerne Uændret løn i og så er gælden betalt Lønstigninger på 1,76 % pr. 1. januar 2012 Lønstigninger på 0, 85 % pr. 1. oktober 2012 Pulje til organisationsforhandlingerne på 0,42 % Reguleringsordningen uændret - analysearbejde MED + honorering af AMR Samlet resultat 3,43 %

Særligt for læger i regionerne Den årlige grundløn forhøjes pr. 1. januar - reservelæger, trin 1 og 2: 2023 kr reservelæger: 2273 kr. - afdelingslæger: 3497 kr. Det lille varslingstillæg forhøjes til 918,82 kr. pr. gang Revision af udetjenesteaftalen ATP forhøjes fra 2462 kr. til 3240 kr. årligt

Lokal løndannelse Det midlertidige centralt aftalte, decentrale funktionstillæg bliver permanent Ingen forlodsfinansiering Fortsat ret til årlige forhandlinger Gennemsnitsløngarantien fortsætter Læger i H-stillinger kan tage deres individuelle kvalifikationstillæg med, når de skifter stilling og region

Projekt om arbejdstilrettelæggelse Projektet skal belyse, i hvilket omfang overenskomsten understøtter eller er en barriere for en hensigtsmæssig arbejdstilrettelæggelse i relation til fællesvagt og behovet for lægeligt arbejde om aftenen og natten. I arbejdet skal der bl.a. tages hensyn til kvalitet i patientbehandling, ændrede sygehusstrukturer, den lægelige videreuddannelse og arbejdsmiljøet. Projektet iværksættes 1. april 2011 og skal være afsluttet inden udgangen af april Projektets resultater vil indgå i forberedelsen af OK 13.

Projekt om karriereveje Belyse og synliggøre karriereveje for yngre læger Endelig projektbeskrivelse udarbejdes af parterne i fællesskab

Stem og bestem! Snak med dine kolleger om OK 11