GYMNASIEFÆLLESSKABET Byggeprojekter 2012 2015. GYMNASIEFÆLLESSKABET Gymnasiefællesskabet – historik og formål Historik GF er et barn af kommunalreformen.

Slides:



Advertisements
Lignende præsentationer
Det gode samarbejde København Syd Samarbejde
Advertisements

Samspil med den offentlige sektor er afgørende
KAN MAN VÆKSTE PÅ DET SPECIALISEREDE SOCIALOMRÅDE MED RESPEKT FOR KVALITET OG SAMARBEJDE?
Ny sikkerhedsorganisation – nu med efteruddannelse
Nye samarbejdspartnere – nye udfordringer
Oplæg ved Claus Graversen, chefsygeplejerske 3. April 2013
Informationsmøde for koordinatorer i de faglige netværk – rammeaftalen for det specialiserede socialområde Konsulent Ann Kühnel Liljenberg, Sekretariat.
direktør for Ældre- og Handicapforvaltningen, Aalborg kommune
Skole, SFO og børnehave”
Indledning I forbindelse med den pædagogiske indsats for at skabe øget sammenhæng i overgangen fra SFO til klub, er der udarbejdet en overgangsmappe med.
Nybyggeri og arbejdsmiljø
DUA seminar den 5. oktober 2010
Solcelleudbud på tværs af kommuner v/ Flemming Jørgensen, REEEZ REEEZ Renewable Energy and Energy Efficiency in Zealand.
Tværfaglig Skolepraktik i virksomhedslignende miljøer
Kompetencebeskrivelser for ledelsesteamet Skolerne i Ullerslev
Energibesparelser i offentlige bygninger
Samarbejde om opgaveløsningen - udfordringer og muligheder Med udgangspunkt i hverdagen og fremtiden i Guldborgsund kommune.
Det Nye Universitetshospital i Århus Arbejdsvision for byggeriet af DNU Det Nye Universitetshospital: sammenhængende, bæredygtigt og effektivt byggeri.
Ny Organisation pr. 1. januar 2012 Præsentation
BRO Kompetenceudvikling Brugerinddragelse, Relationelle kompetencer og Overgange Winnie Lund BRO Nord Navn (Sidehoved/fod)
Pædagogisk ledelse af erhvervsuddannelser
Kodeks for offentlig topledelse
Oplæg på samordningsudvalgsmøde d. 27. februar 2014 v. Conni Christiansen Sundhedsaftale 2015 – 2018.
Digitaliseringsstyrelsen
Hvilke lærere vil jeg have på mit lærerværelse i morgen ?
Temadag om indkøb og udbud Torsdag den 25. oktober 2012 Peter Molbæk Driftsleder ITS.
Gymnasiernes Fællesindkøb Hvorfor fælles indkøb ? Temadag
Tørring Gymnasium Mission, vision, værdier, fokusområder.
Analyse af administration og ledelse
Den nye sundhedsaftale 2015 – 2018
Søren Kofoed Weeke Rambøll Management A A R H U S U N I V E R S I T E T Den administrative forandringsproces Justering af programmet På styregruppemøde.
Tekstniveauer: 1.For at skifte mellem de forskellige tekstniveauer, brug "Forøg list niveau"- knappen i værktøjslinjen "Formatering". 2.For at komme tilbage.
Udvikling af model for ressourceregnskaber Oplæg for Rådet for de Gymnasiale Uddannelser den 5. marts 2007.
Administrative fællesskaber - definition
KVIK-modellen KVIK-modellens historie Modelgennemgang
Sociale netværk og ledelsesmæssig opbakning Dialogdag d. 23. maj 2011.
Organisationsudvikling Odense Zoologiske Have 1.Analyse af den eksisterende organisations-struktur 2.Oplæg til eventuelle ændringer i strukturen 3.Udarbejdelse.
Vision og Strategi for Forslag Vision og Strategi for Vision og indsatser i strategi.
Præsentation af Akademiuddannelsen i Løn- og personaleadministration
Udbud af hushåndværkerydelser - pilotprojekt - Informationsmøde torsdag den 23. april 2015.
SKI – Indkøbs ABC Hvorfor stå alene, når der findes fællesskaber?
KAN ØGET INDSIGT I ENHEDSPRISER KVALIFICICERE ØKONOMISTYRINGEN PÅ SYGEHUSNE ?
IDEBESKRIVELSER a)Udviklingskraft i lokalområderne B) Inspirationsseminar om lokal udvikling - tilbud til lokalområderne om procesbistand til ‘hvidbøger’
Navn på oplæg - Navn på oplægsholder - Dato for afholdelse af oplæg Program den 3. februar Velkomst og nyt fra grupperne - Oplæg om finansiering,
Mørdrupskolens ønsker til ”de 122 millioner” Udredning vedr. folkeskolen (forbedring af læringsmiljøet på folkeskoleområdet). I forbindelse med vedtagelsen.
Det nye Herning bibliotek Fremtidens folkebibliotek.
LUU konference d. 20. oktober 2009 Oplæg v. Gitte Vind, formand for EPOS Samarbejdet mellem EPOS og de lokale uddannelsesudvalg.
Kvalitetsstyringsordning for sagsbehandling på natur- og miljøområdet Maj 2010.
Seminar NVF-udvalg juni 2006 på Færøerne Best practice Indeholder normer – bindende regler i mindre omfang Udmøntning af politikkernes ønsker.
Effektivisering ?. Rapport Finansiering Nybyggeri Drift.
EN FÆLLES STRATEGI på kommunikationsområdet 7. oktober 2016.
Nybyggeri i Universitetsparken
Oplæg om PLO-K Om PLO-K’s organisering, økonomi, opgaver og roller, kontaktperson i PLO-R, samt om PLO’s kommuneudvalg.
Strukturreformen i Danmark
Karakteristika i et projekt Kompleks, ny, unik konceptformulering
Hvad er benchmarking Benchmarking betegner et forbillede, som udgør udgangspunktet for bedømmelsen af en præstation i en eller anden henseende. Benchmarking.
HL7-FHIR DK profilering – governance?
Leverandørprojektering og samprojektering
Rammeaftale 2018 – Baggrund og opstart
Fra ejendomskontor til servicecenter Bedre service til færre penge – hvordan gør vi det? Beboerrepræsentantskabsmødet 2017.
Institutionernes erfaringer med møbelindkøb
Optakt til samarbejdet om sundhedsaftaler og praksisplan 2014
Præsentation af Socialstyrelsens Praksiskonsulent-korps
De nye it-konsulent- og projektaftaler
Indkøbsmuligheder på SKI’s aftaler
Oplæg på samordningsudvalgsmøde d. 27. februar 2014
Administrativ organisering
Statens HR – Implementeringskoncept
Odense den 20/8 samt Århus den 28/8
Odense den 20/8 samt Århus den 28/8
Præsentationens transcript:

GYMNASIEFÆLLESSKABET Byggeprojekter

GYMNASIEFÆLLESSKABET Gymnasiefællesskabet – historik og formål Historik GF er et barn af kommunalreformen Formål Gymnasiefællesskabets grundlæggende formål er at bidrage til god og effektiv institutionsdrift, høj forsyningssikkerhed og god kvalitet i opgaveløsningen. ”Samarbejdet er etableret med det formål, at minimere de administrative omkostninger og opnå kritisk masse i forhold til løsning af administrative/tekniske støttefunktioner hos partnerne.”

GYMNASIEFÆLLESSKABET Samarbejdsmodel og samarbejdsområder Samarbejdsmodel eller leverandørmodel GF er en frivillig samarbejdsmodel med en værtsinstitution 15 Selvstændige Gymnasier – skolerne er ”herre i eget hus” 90 samarbejdsaftaler I GF løser vi opgaver for skolerne indenfor følgende områder: IT, Bygning, IT, løn/HR, Bogholderi, indkøb, Jura/off.forvaltning Derudover er GF platform for Uddannelsespolitisk drøftelser Faglige netværk for på alle niveauer Driftsudvikling mhp at understøtte skolerne i en tidssvarende institutionsdrift

GYMNASIEFÆLLESSKABET Gymnasiefællesskabets struktur og organisering Struktur og organisering Styregruppe bestående af 15 partnere Formandskab bestående af formand/næstformand Værtsinstitution – Roskilde Gymnasium, daglig leder af GF sekretariatschef Fagforretningsudvalg – 2 rektorer, fagchef og sekretariatschef 4 årlige styregruppemøder Minimum 4 årlige fagforretningsudvalgsmøder Typisk 2 fagfaglige netværksmøder indenfor fagområderne Løbende projektudvalgsmøder & arbejdsgruppemøder

GYMNASIEFÆLLESSKABET Bygningsafdelingen Gymnasiefællesskabets Bygningsafdeling skal bistå gymnasieskolerne med byggeteknisk arbejde og rådgivning inden for ejendomsforvaltning, byggeri og vedligeholdelse mv. Afdelingen skal medvirke til at sikre velvedligeholdte skoler, hvor klimaskærm og indretning understøtter bæredygtighed og moderne pædagogiske metoder. Eksterne rådgivende konsulenter inddrages efter behov, og hvor det er økonomisk hensigtsmæssigt.

GYMNASIEFÆLLESSKABET Grundydelse Fast pris pr. måned Styr på bygningsdata, tegninger, mv. Systematisk bygningsvedligehold Energigennemgang, langsigtet plan for tekniske anlæg Bedste praksis, temamapper Udvikle serviceledersamarbejdet, videndele på tværs Vi er til rådighed/beredskab Forundersøgelser/beslutnings -grundlag

GYMNASIEFÆLLESSKABET Særlig rådgivning Indtægtsdækket virksomhed (IV) timeregnskab Rådgivning/bistand i forbindelse med ombygninger ved ændret anvendelse samt større vedligeholdelsesarbejder Rådgivning/bistand i forbindelse med tilbygninger og nybygninger. Rådgivning/bistand i forbindelse med udbud af rådgiverydelser, indhentning af tilbud Rådgivning/bistand i forbindelse med udarbejdelse af forprojekt, som udbydes i totalentreprise eller hovedentreprise.

GYMNASIEFÆLLESSKABET Fælles rammeudbud EU udbud af rammeaftaler på total rådgivning 4 firmaer til 12 skoler i 4 år Hurtig og let adgang til rådgivere Sikre rådgivere, der evner at inddrage gymnasierne i planlægningen af nye projekter Rådgiver oparbejder kendskab til de enkelte gymnasier

GYMNASIEFÆLLESSKABET Basisydelse Vedligeholdelsesrapport

GYMNASIEFÆLLESSKABET 5 års vedligeholdelsesplaner

GYMNASIEFÆLLESSKABET Stamdata og temamapper

GYMNASIEFÆLLESSKABET Energiscreening Sammenfatte tidligere rapporter Opstille operationelle prioriterede forslag

GYMNASIEFÆLLESSKABET Benchmark

PROCESPLAN, fordeling af opgaver

GYMNASIEFÆLLESSKABET Idéoplæg Budget og organisering Oplæg til bestyrelser

GYMNASIEFÆLLESSKABET GF laver Dispositionsforslag, Ekstern rådgiver projekterer og udbyder Køge Gymnasium

GYMNASIEFÆLLESSKABET GF projekterer Ingeniør tilknyttes Virum Gymnasium

GYMNASIEFÆLLESSKABET Bygherrerådgivning Projektudvikling Greve Gymnasium

GYMNASIEFÆLLESSKABET Bygherrerådgivning Lokalplaner Roskilde Gymnasium

GYMNASIEFÆLLESSKABET Bygherrerådgivning Samarbejde med kommuner, Helhedsplan Nyborg Gymnasium

GYMNASIEFÆLLESSKABET Gymnasiefællesskabets udfordringer Hvilke udfordringer står vi overfor? Øget diversitet i styregruppen Sektorens besparelseskrav Ønsker om centralisering Forventning om øget individuelle tilpasninger, fortsat drypvise udvidelser, løbende behov for org. tilpasninger, områder vil vokse/mindskes Effektivitets- og legitimitetsudfordringer Vores eksistens forudsætter såvel legitimitet Som høj effektivitet.