SPRINT 1 EVALUERING. DAGENS PLAN 12:30 lokale 0.1.12 – Info (nu) Henrik fortæller om SVN 13:30 gruppe rum - Individuel Evaluering Review Retrospect 14:00.

Slides:



Advertisements
Lignende præsentationer
Et projekt til undersøgelse af udviklingsmetodologi.
Advertisements

[indsæt selv arbejdspladsnavn og dato]
Sådan finder du rundt på Af Lasse Krarup, webmaster
Dagens program Hvad er frivillig.dk Hvordan er frivillig.dk bygget op
Kursus den 12. marts Program i dag: Opsamling fra sidst.
Uddannelsesdag for kursusledere og efteruddannelsesvejledere Fra viden på kursus til handling i praksis Møde om God læring.
Evaluerings-, erfa og udviklingsmøde Studiepraktik 2012.
Udlægning af en ny cache
Indledning I forbindelse med den pædagogiske indsats for at skabe øget sammenhæng i overgangen fra SFO til klub, er der udarbejdet en mappe med materiale.
Klik for næste billede eller vent 30 sek. Rando i skole!
Netværksgrupper for 7.–9. kl. i UU Skive •Den politiske målsætning er at 95% af en ungdomsårgang gennemfører en ungdomsuddannelse. •De unges muligheder.
©Jenny Bohr – Til underviserne Denne kursusgang er planlagt som den første. Den skal bruges til introduktion og præsentation. Det er meningen.
De sidste undervisningstimer
BEDRE TRIVSEL OG ARBEJDSMILJØ I REGION HOVEDSTADEN Niende Laboratorium 26. februar 2013.
Budgetgrundlag i planteavlen
Vejen går til Årets julemesse Klik med musen for at skifte billede.
10. ÅrgangNr www.solsikken13.dkwww.solsikken13.dk Foråret er over os og det er tid til et nyhedsbrev fra Solsikken. Vi har opdateret vores.
Red Barnets frivillignet
Backoffice præsentation
Dokumentation og evaluering
Et projekt til undersøgelse af udviklingsmetodologi.
Supervision og faglig feedback
3-timers møder Aarhus Universitetshospital 2014
Et projekt til undersøgelse af udviklingsmetodologi.
Afslut Frem >>
INAARUTAASUMIK NALILIINEQ AFSLUTTENDE EVALUERING Qaasuitsup Kommunia Prøveresultater 2010 Hjemmestyrets bekendtgørelse nr. 3 af 9. januar 2009.
4K-pårørendegruppe Lyngby-Taarbæk, Gladsaxe, Gentofte, Rudersdal
©Jenny Bohr – Til underviserne Voksne med ADHD har ofte mange negative erfaringer med sig. Mange har fået megen skæld ud som børn, og de.
Backoffice præsentation
Vejlederens funktion i det problemorienterede projektarbejde
Faglig fordybelse i indskolingen
Store IT- innovationer (SITIN) TØ4. Dagens program Opsummering af evalueringen Overordnet feedback på OO1 Ugens opgave Individuel feedback Næste uge.
Pædagogisk ledelse af erhvervsuddannelser
Passage af forbudt område Vurdér ved hver af passagerne, om der kan være problemer. Se først facit på næste lysbillede, når du har besluttet dig. Alle.
Udbud på Biler foråret 2013 Orienteringsmøde den 7. maj 2012
Et projekt til undersøgelse af udviklingsmetodologi.
Rotary Youth Exchange – Multi District Denmark
Store IT- innovationer (SITIN) TØ6. Dagens program Overordnet feedback til OO2 Øvelse til kap. 10 Mine projekter Ugens opgave/OO3 Individuel feedback.
PHP Meetup Juni Nu med SCRUM. Hvad er Scrum? Ikke en forkortelse Forandringsvenlig udviklingsmetode Leverance efter hver gennemført iteration Dyder fra.
1 Silkeborg Kommunes møder med borgeren – hvad har vi gang i?
Eksamensprojektet 2015 Hf-enkeltfag.
Instruktorforløb i Akademisk Studiekompetence 1. undervisningsgang Anja Hønnerup Nielsen November 2011.
Videregående pc-vejledning 60+Bornholm Velkommen til.
© due & partners Template 2: Telefonmodel for permission Introduktion til samtalen Salgsargumentationen samt ”call for action” Afslutning på samtalen.
Håndtering af Sygefravær
Midtvejsevaluering 2. Semester projekt Gruppe 4 Brian, Christian, Henrik & Nicklas.
Undervisning af alle 9. klasser i Digital Post Ved Digital Vejleder Kathrine Mørcholdt Buus og Digitaliseringskonsulent Kristinna Andersen.
Dagens program – ugens program
Lektion 3. Tekstens byggeklodser Helene Brøndholt Nielsen, Tekstformidling på Internet, Forår 2004 Tekstens byggeklodser.
© due & partners Tilmelding FrameldingLykkedes ikke Lykkedes Template 3: Tilmelding på website Sammenhængen mellem de 4 websider.
TEMA 2014: KOMPETENCEVURDERING Målbeskrivelserne er ved at blive/er reviderede i alle specialer Der lægges større vægt på kompetencevurdering Der lægges.
Hold styr på nøgletallene i din virksomhed September 2013.
Pressalit Sports Academy Fra perioden til
Integreret vejledning i efterskolen Vingsted, september 2013 Lars Mouritzen (SKALs Efterskole)
Sådan bestiller du mad hos Bagelsringen. Gå til denne hjemmeside.
Skab plads til regnvand … på de private fællesveje Kåre Press-Kristensen Chefkonsulent, PKP Regnvandsteknik Tlf /
360° evaluering af din kommunikation. Dette er et værtøj for dig, som vil Have feedback på dine kommunikationsevner Forbedre din kommunikation Afstemme.
Educational Battle seminar. Vejledning til PP Alle blå PP er skjult for deltagere. Anvendes som huskesedler af facilitator.
ZBC Medarbejder Jette Nielsen, Virksomhed: Lille Næstved Skoles sfo – Kommunikation i teams (3 dg.) og –
I kan begynde med at fortælle om det! Den måde, I vejleder på efterskolerne, er unik! I gør det i ”det skjulte” – og taler ikke højt om det Få det frem.
Her kan ses et udklip af min forside – tænke med min forside var at man skulle kunne se et lille preview af den side man ville besøge og at forsiden skulle.
Kort gennemgang – der kommer en nærmere beskrivelse på modul 3
Governance 2014 MedComs standarder
Kjeld Resen Projektarbejde og PowerPoint
Instruktion s. 1/3 : Introduktion CAMPUS+ forberedelse.
Personalemøde – opfølgning på MTU
Sæt dit aftryk – udvikling af ideer
Eksamen D. 18/ Varighed: 30 min
Fra anledning til udvikling
Nyt Geodata-info Workshop SDFE 9. januar 2018.
Præsentationens transcript:

SPRINT 1 EVALUERING

DAGENS PLAN 12:30 lokale – Info (nu) Henrik fortæller om SVN 13:30 gruppe rum - Individuel Evaluering Review Retrospect 14:00 lokale Evaluerings møde Grupperne fremlægger hvad de har snakket om i løbet af den individuelle evaluering Var sprinten for kort/lang Længde af næste sprint Afsluttende ord

SPØRGSMÅL?

INDIVIDUEL EVALUERING Opdater projekt på SVN (Trunk og Changelog) Review Hvordan gik sprinten? Mangler vi at lave noget? Er der noget funktionalitet vi ikke har fået færdigt? Sad vi fast grundet manglende funktionalitet fra andre grupper? Er der noget vi med sikkerhed skal have med i næste sprint? Er der noget vi skal have tilføjet på backloggen? Retrospect Hvad gik der galt i sprinten? Hvad gik godt i sprinten? Hvad gør vi anderledes i næste sprint? Hvad har vi lært af denne sprint?

SAMLET EVALUERING Grupperne hver især Hvad tager vi med af erfaringer fra denne sprint? Hvad kan de andre grupper lærer af disse erfaringer? Næste sprint Skal næste sprint være længere eller kortere? Hvor lang skal næste sprint være? Start/slut dato

AFSLUTTENDE ORD Næste planlægnings møde Forskelle fra første planlægnings møde Grupperne holder selv den individuelle planlægning, inden det samlede planlægnings møde Samlet planlægnings møde er i lokale kl (der kommer en mail ud) Samlet planlægning foregår lige som sidst Alle grupperne fremlægger deres plan for sprinten Man kan komme med kommentarer hvis man syntes en funktionalitet skal prioriteres højt Lille ændring i Burndown/backlog templatet Burndown chart er nu delt op i datoer så det er nemmere at udfylde

SPØRGSMÅL?

TAK FOR I DAG!