Min sommerferie Første uge var vi på Jælling festival, vi fik en autograf af Sebastian klein. her ser i et billede da vi fik den.

Slides:



Advertisements
Lignende præsentationer
Bornholm Af Jakob Volf P..
Advertisements

Byggetilladelse - Pippi Langstrømpe
Hej. Jeg hedder Ronja, og jeg har fået en gynge i julegave.
Klik for næste billede eller vent 30 sek.. Hej Jeg hedder Rando og er fra kennel Scharmark. Jeg er født den 19. maj 2007, og de første 3 uger af mit liv.
Den er bare stor.... Nu kan den vist ikke dreje mere…
At bruge disse to ord rigtigt
GRAFISK FORTÆLLING 1.
Tyskeren fortæller at han købte en lille gave til sin kone i går.
Verber/Sagnir Hvordan bøjes de?.
Middelalderaften på Ikast Nordre Skole Skrevet af eleverne: Pernille Bjerg Iversen 5A og Mia Søndergaard Jepsen 5B.
Uskrevne Regler Modul november 2011.
Det svære liv i en sportstaske
Velkommen til kursus.
Alle soldaterne i delingen var kaldt til samling, da der var
Kære ven her er Lidt godt grin til dig.... (Hehe) ;o)....ikke for børn og sarte sjæle...
Advisory board-møde, MDI, den 17. april 2013, Mathilde Hjerrild Carlsen, Holger Højlund Oplevelser fra felten.
Klik for næste billede eller vent 30 sek. Rando i skole!
Med dejlige varme farver
Pronominer/Stedord (Fornöfn).
Studietur til Amsterdam S. Vores ankomst til Amsterdam Her er vi lige ankommet til Amsterdam og indtager vores morgen mad. Studieturs udvalget.
Sofies dejlige dag.
Erindring Da jeg i 1948 etablerede mig i Ålbæk som selvstændig Vognmand, var der især én ting som trak – det var den lille hyggelige havn, hvor jeg også.
10. ÅrgangNr www.solsikken13.dkwww.solsikken13.dk Foråret er over os og det er tid til et nyhedsbrev fra Solsikken. Vi har opdateret vores.
9. ÅrgangNr www.solsikken13.dkwww.solsikken13.dk Så er sommerferien slut og det er blevet hverdag i Solsikken. Der er sket en del i Sommerferien.
Tag en gave til børnene Et pinse-opgavehæfte fra Danmarks Folkekirkelige Søndagsskoler.
BØRNEMORDERN CHRISTIAN XENIA OG NEEL. Denne dias er sponsoreret af at Vi nægter at fortælle noget med mindre I bestikker os. I må helst ikke smække med.
Bryllup den 20. august 2005.
August April august 2007 •5 år og 5 måneder.
10. ÅrgangNr www.solsikken13.dkwww.solsikken13.dk Så er det blevet 2014 og vi håber at I alle er kommet godt ind i det nye år. Nedenunder.
Der var engang en dreng ved navn Vincent Han var en dreng der altid elskede at lege og have det sjovt. Men hans land var døjet med borgerkrig. Med livet.
Den bestøvlede kat. Illustreret af I.C.
Klik for næste billede eller vent 30 sek.. Hej igen. Jeg har været til min første fødselsdag hos min nye faster Lene. Her er lidt billeder fra festen.
Nissen på tur På loftet sidder nissen med sin julegrød,
Hvem kommer på Perron 3 Hvilken profil har de? Hvad har fået dem til at komme?
- Et dagbehandlingstilbud til unge hashmisbrugere
mine observationer Filmanalyse af OK Gloser til filmen
Mandag 19/9 mødtes vi i skolen.Vi fik at vide vi havde Naturuge og at vi skulle en tur i skoven. Vi gik vi gik og vi gik, men alligevel sagde lærerne at.
Amy følte sig ikke rask, da hun gik i skole
Vokse gennem venskab!.
KATTE. NY KAT  Du skal kæle med din kat i en time være dag  Og gør den tryg vis den er ny  Og husk at gi den mad og vand.
Står i stedet for et navn
Hvad ser du på næste side?
En køn pige inviterede en ung mand med hjem, -tog ham med ind i soveværelset, og foreslog straks at de skulle prøve at gøre det i stilling 69…...
Relationer – børn og voksne
Grøn stues skovtur Alle børnene var på Grøn stue kl. 09. Vi tog vores overtøj og tasker på og gik op mod stationen. Kl. 11 var vi på Klampenborg st. og.
»En mand havde to sønner
Klik for næste billede eller vent 30 sek.. Tiden går og det er snart længe siden at jeg kom til mine to-benede i Herlev. Jeg vokser og vokser, og lysten.
Klik for næste billede eller vent 30 sek. Rando på Bakken.
Den fortabte søn »En mand havde to sønner. Den yngste sagde til faderen: Far, giv mig den del af formuen, som tilkommer mig. Så delte han sin ejendom imellem.
Mig Her er Jeg Jeg hedder Lea Jeg har fødselsdag den 12.april.
11. ÅrgangNr www.solsikken13.dkwww.solsikken13.dk Så blev det tid til årets første nyhedsbrev. Nedenfor kan I læse, hvad vi har oplevet de.
Lærings- og praksisfortælling
Hvad er fars favorit ingrediens i hans alt godt fra køleskabet, og som han ofte putter i, blot for at kunne sidde og hovere når man har sagt, at det smager.
Anne Mette Rosendahl Rasmussen
KATTE. DET JEG VED OM KATTE  En kat kan få 4 til 6 killinger  Så snart moren har født slikker hun dem regne  Killingen vokser hurtigt. Efter to uger.
En dag da Leo var på til skole, så han to drenge som lige havde malede med graffiti. Det synes Leo er sejt, De to drenge gå forbi Leo og går mod skolen.
HJÆLP TIL FAMILIER Lavet af: Sofie, Daniel G, Amr, Sophia.
At være søskende… At være søskende i en familie med et anderledes, sygt eller handicappet barn. At være søskende til et barn med AD/HD.
Normalt Brundt hår men er farvet rødt Tøjstil er normalt det samme, men det går an på om det er i skolen eller efter skole. Går altid med smykker af en.
min sommerferie på malorca
At bruge disse to ord rigtigt
Da jeg fik sommerferie skulle jeg hente en pige som hedder Matine
Spanien Næste dag Skulle vi Handle STORT! Ind Sammen med Line og pernilles.p Familie Og det tog 2 Timer!!!!!!! Og Så Skulle vi ud og bade. I Dag Skulle.
Sommerferie I min sommer ferie var jeg på sjælland.
Hej her er noget om min ferie !!!
Min sommerferie Min sommerferie var jeg i Italien. jeg kørte i gennem Tyskland på de lange motor veje og Østrig de var flote bjerge og så Italien da vi.
Min sommer ferie… Da jeg kom hjem fra skole var der kun en uge til vi skal køre til Italien… Der gik en uge nu sidder vi i bilen vi kørte i 3 timer. Nu.
Mormor og morfar Da jeg havde fået ferie kom min mormor og
Min sommerferie Lidt før min sommer ferie fik jeg en hundehvalp
Præsentationens transcript:

Min sommerferie Første uge var vi på Jælling festival, vi fik en autograf af Sebastian klein. her ser i et billede da vi fik den. Vi havde campingvogn med, det var hyggeligt, Vi boede på campingplads ,vi kørte med bus hver dag hen til Jællingfestival. vi hørte Gnages, Sortsol og Sebastian Klein. Jælling festival

Blokhus på camping Vi var på camping i blokhus det var sjovt .vi var på marked Der var mange gode ting, vi købte noget rav det var flot. Min mor og jeg var ude at ride ,den hest jeg red på hed Hejmir og den min mor red på hed luffe,den var så sød Vi red rund på en tur med mange andre .

Farmor og farfar Jeg var 4 dage ved Vesterhavet sammen med Frederikke vi var Ved min farfar og farmor jeg. Jeg Var hjemme i fire dage så tog jeg op Til min farfar og farmor 4 dage igen bare Med min kusine Petruska. Vi var ude at bade, Det var lidt koldt men vi badede alligevel. Vi var også ved norsø og vandesø det var hygge- ligt ,vi fangede fisk i en plasticpose men de var små vi satte dem ud igen med det samme .

Emil Min store bror Emil skulle afsted til Australien og på highschool . Han skal på hos en værtsfamilie, de var 60 begge to. deres børn bor ikke hjemme mere . Emils værts forældre hedder Don og Grace, Don arbejder som buschauffør og Grace er lære Der bor også en tysk pige. jeg kan ikke lige huske hvad hun hedder Emil er den eneste dansker på skolen, men han har mødt en pige der er dansker ude i byen, det er han Glad for så kan han også snakke lidt dansk til én.

slut Det var det der var sket i min sommerferie.