Præsentation er lastning. Vent venligst

Præsentation er lastning. Vent venligst

Da jeg fik sommerferie skulle jeg hente en pige som hedder Matine

Lignende præsentationer


Præsentationer af emnet: "Da jeg fik sommerferie skulle jeg hente en pige som hedder Matine"— Præsentationens transcript:

1 Da jeg fik sommerferie skulle jeg hente en pige som hedder Matine
Da jeg fik sommerferie skulle jeg hente en pige som hedder Matine. for vi skulle til Børnenesdag Sammen med Pernille.r. Der mødte vi Amalie og Frederikke. Vi skulle stå i kø for at få sundt slik. Men der vi kom derhen var det bare frugt. Da vi havde gået rundt. Gik vi hen og fik malede os i Håret. Da vi var færdig med at gå rundt dernede gik vi hjem. Da vi var kommet hjem blev matine Hentet. Da Matine blev kørt skulle Pernille.r også hjem. Da Pernille var taget hjem lavede jeg aften- Mad.

2 passe min kusine Tirsdag passede jeg min kusine Marie.
Det var fordi min moster skule til fresøer. Mig og Marie hoppede på trampolin. Lige engen hun skule hjem fik vi frugt.

3 fødselsdag Mandag holde jeg til fødselsdag for min mor.
Mig og min lillesøster løb på løbehjul ud på vejen. imens at vi ventede på gæsterne. Da alle gæsterne var kommet og alle gaverne var Paket op skulle vi spise. Da vi havde spist hoppede mig og min lillesøster på trampolin. Min mos fætter som hedder Kalle kastede bolde op til os. Og så måtte vi ikke rører dem. Da vi hade hoppede gik jeg ned fra triolinen. Og så gik vi hen og spillet fodbold. Og så gik gæsterne hjem.

4 Til fødselsdag Lørdag var jeg til fødselsdag ved min kusine.
Hun hedder Josefine og Hun blev 7 år. Om morgen spurgte min mor om vi ikke skulle cykle til Fårvang for der boer Josefine. Da vi var kommet der hen hoppede vi på hendes Trampolin. Da vi havde hoppet i lidt tid skulle vi spise. Da vi havde spist gik vi ind og dansende på Josefines nye dansegulv. Josefine begyndte at græde fordi hun ikke kunne finde ud af at danse på dansegulvet. Og så blev det pakket sammen. Da der var gået nået tid cyklede vi hjem.

5 Fodbold skole tirsdag skule vi spille kamp mod drgene der var et år yngrer. Mandag skulle jeg på fodbold skole. Med Frederikke, Pernille r. og Therese. Vi var tolv piger på holet. torsdag bliv vi delt op Med drenge fra 5. klasserne.

6 PÅ VEJ TIL ITALIEN fradag kl. 4.00 om morgen skule vi op.
Vi skule til Italien. Kl.5.00 køeret vi. Da vi hade køeret i to timer kom vi til tyskland. Der skule vi leje en bil. Men den bil vi hade lejet kunne vi ikke få. Så fik vi en anen bil. Da vi havde fået alle tingen over i den anden bil kørte vi til Padborg Med vores bil. Men da vi kørte til tyskland hoppede bil. Så skule vi på dæk værksted med bilen. Da vi kommet der op fik vi en sandwich. Og så kørte vi.

7 ITALIEN Her er det mobilhome vi boede i.
folk gik rundt i vand til knæerne.her spiler Louise og jeg 2. Dag vi var i Italien, kom der så meget regn at Fodbold i vand masserne.

8 VANDLAND I dag skulle vi til et kæmpe vandland.
Her var mare forskellige rutschebaner. Der var en pool, hvor der blev lavet storer Bølger. Vi var sammen med vores kusiner og deres forældre. Her spiser vi pizza

9 VENEDIG Her ser i en gondol.
En dag var vi i Venedig. Her så v i glaspustere. I venedig er der ingen biler for gaderne er kanaler Med vand i. vi sejlede med vandbusser.

10 håndboldskole I femte uge var jeg på håndboldskole i Voel.
Da jeg var kommet der ned var der også Nogle fra 4.c . En af dagene blev vi trænet af En BSV spiller. Om fredagen var der håndboldturnering, Hvor vores forældre kunne kommer og se. Jeg spillede på et hold der hed Irland og vi kom På en femte plads ud af tyve hold.


Download ppt "Da jeg fik sommerferie skulle jeg hente en pige som hedder Matine"

Lignende præsentationer


Annoncer fra Google