Præsentation er lastning. Vent venligst

Præsentation er lastning. Vent venligst

9. ÅrgangNr. 3424.09.2013www.solsikken13.dkwww.solsikken13.dk Så er sommerferien slut og det er blevet hverdag i Solsikken. Der er sket en del i Sommerferien.

Lignende præsentationer


Præsentationer af emnet: "9. ÅrgangNr. 3424.09.2013www.solsikken13.dkwww.solsikken13.dk Så er sommerferien slut og det er blevet hverdag i Solsikken. Der er sket en del i Sommerferien."— Præsentationens transcript:

1 9. ÅrgangNr. 3424.09.2013www.solsikken13.dkwww.solsikken13.dk Så er sommerferien slut og det er blevet hverdag i Solsikken. Der er sket en del i Sommerferien. Bl.a. har en af pigerne været på hele to ride lejre og begge piger har været på Havnsølejren. Drengene har deltaget i DGI’s fodboldskole og så har vi været en masse ved stranden og i Friluftsbadet i Ruds-Vedby. Dette kan I læse mere om længere nede i nyhedsbrevet. Jannick på 12 år er flyttet ind på Solsikken og det har betydet at vi har flyttet lidt rundt på værelsesfordelingen. Vi har ansat pædagog Lotte Falk, som hovedsagelig vil være her onsdag og fredag og Carsten, som før har arbejdet på Solsikken, er startet igen. Han vil være her en weekend om måneden. Fodboldskole I uge 25 var vi på fodboldskole. Vi startede mandag morgen kl. 9. Så startede vi med at varme op. Så løb vi rundt i en ring. Da vi var færdige skulle vi over til dem, hvor vi skulle spille rigtig fodbold. Så spillede vi fodbold resten af dagen, selvfølgelig spiste vi også frokost. Vi var færdige kl. 3. Om Tirsdagen fik vi fodboldtøj. Alle dagene lignede mandagen. Fredag sluttede vi med at få en drikkedunk, og sagde på gensyn til hinanden efter en dejlig uge. Tobias Havnsølejr Havnsølejren er et fedt sted og komme hen, der er gode venskaber og man laver mange sjove ting med hinanden. Og så er der natløb og lege om dagen, det er ikke et sted man kommer til og kede sig. Man får en rigtig god oplevelse med derfra, så det sted elsker jeg bare og være. Jeg er også kommet træt hjem, men det har været en hel uge værd. Jeg elsker det bare. Trine Ride lejr Lyng Så er det ride lejrens tur jubiiii, jeg glæder mig bare for meget. Jeg kom der ud og vi skulle ride hurtigt og ja godt nok dejligt. Anden dag vågnede og vi spiste, så var det ridning og lege. Tredje dag lidt det samme som anden dag. Fjerde dag så tog vi på tur ud til en bondegård og hyggede. Femte dag så kom vi hjem fra turen og slappede lidt af, efter to timer var det til at ride igen. Sjette dag var der stævne i både dressur og spring og jeg vandt i dressur en 1 plads jubiii. Syvende dag var tid til at komme hjem fra ridelejre øøøøv. Det var lidt derfra. Trine

2 Ride lejre Enghøj Jeg havde glædet mig meget til det, sammen med min veninde Manja og det var rigtigt hyggeligt og et fint sted. Men ridningen var ikke særlig god. Men vi havde det mega sjovt, så jeg er glad for jeg fik det prøvet. Også fede ture i skoven med race og sjove aftner med sjov og lege. Det var rigtig hyggeligt. Vi havde en god tur sammen mig og Manja. Trine Ruds-Vedby Friluftsbad I Ruds-Vedby har vi et friluftsbad. Der har vi været mange gange i sommer. Vi har leget Starwars, vi har bygget vores egne huler, vi har dykket og har haft vandkamp. De fleste gange har det været godt vejr. Vi har sprunget fra vipper og svømmet baner. Det har været rigtigt sjovt. Emil Sommerland Sjælland Tirsdag den 9. juli tog Maria, Emil, Tobias, Michelle og Gitte på en tur til Sommerland Sjælland. Vejret var fantastisk og humøret var højt. Vi prøvede lidt af hvert, bl.a. kørte vi i gokarts, hoppede på trampoliner, kørte i rutsjebaner med loop og var i vandland og en masse andre sjove ting. Vi havde en rigtig dejlig dag og vi var trætte da vi kom hjem. Trelleborg. Onsdag den 17. juli tog vi til vikingemarked i Trelleborg ved Slagelse. 800 vikinger havde sat hinanden stævne. Børnene fik lov til at skyde med bue og pil. Vi så vikinger der sloges med sværd, spyd og økser. Bagefter gik vi rundt og så på de forskellige håndværkere, og der blev også indkøbt forskellige effekter. Efter 5 timers underholdning tog vi trætte, men tilfredse tilbage til Solsikken.

3 Ebeltoft Mandag den 22/7 gik turen til Danhostle vandrehjem i Ebeltoft i 28 graders vame. Efter vi havde indlogeret os, kørte vi en tur ind til byen, hvor vi delte os. Nogle osede rundt i den hyggelige gamle by, andre gik på havnen hvor der var forskellige aktiviteter bl.a. kæmpe gennemsigtige badebold hvor børnene kunne være inden i. Der blev tumlet, grinet og svedt. Næste dag gik turen til Djurs sommerland og endnu en gang var vejret med os. Tålmodighed skal der til når der er så mange mennesker. Djurs sommerland er STORT. Der måtte ventes en hel time på at prøve Juvelen (rutschebane). Godt vi havde vand og tålmodige børn med. Nogle af os nåede også badeland. Så vi var alle trætte da vi kom hjem på ”plejehjemmet” (en sprogblomst fra en af børnene). Den sidste dag var vi Ree Dyrepark og endnu en varm dag. Vi gik alle en runde og så på de mange dyr. Vi kunne komme helt tæt på dem. Bagefter delte vi os og nogle fandt en hyggelig legeplads i skyggen, resten gik en runde mere og så på flere dyr. Kl.14.15 gik turen tilbage til solsikken. Det er godt at være ude, men det er godt at komme hjem fra en meget varm tur. Cirkusland Onsdag den 7. August var vi en tur i Cirkus Arena. De har slået sig ned ved Slagelse og har lavet et stort cirkusland, med masser af underholdning. Der var bl.a. et stort telt med kæmpe store kopier af dinosaurer.


Download ppt "9. ÅrgangNr. 3424.09.2013www.solsikken13.dkwww.solsikken13.dk Så er sommerferien slut og det er blevet hverdag i Solsikken. Der er sket en del i Sommerferien."

Lignende præsentationer


Annoncer fra Google