Præsentation er lastning. Vent venligst

Præsentation er lastning. Vent venligst

Mandag 19/9 mødtes vi i skolen.Vi fik at vide vi havde Naturuge og at vi skulle en tur i skoven. Vi gik vi gik og vi gik, men alligevel sagde lærerne at.

Lignende præsentationer


Præsentationer af emnet: "Mandag 19/9 mødtes vi i skolen.Vi fik at vide vi havde Naturuge og at vi skulle en tur i skoven. Vi gik vi gik og vi gik, men alligevel sagde lærerne at."— Præsentationens transcript:

1 Mandag 19/9 mødtes vi i skolen.Vi fik at vide vi havde Naturuge og at vi skulle en tur i skoven. Vi gik vi gik og vi gik, men alligevel sagde lærerne at vi var der snart. Til sidst kom vi til der hvor man laver mad. Vi skulle lave skvaldersuppe.

2 Tirsdag 20/9 først skulle vi skrive om mandagens oplevelser.Også gik vi. Vi gik ligesom i går.Også begyndte vi at snitte og vi snittede og vi snittede hele dagen lang.også gik vi hjem.og tak for en dejlig dag….. Også gik vi på fritten.

3 Onsdag 21/9 skulle vi skrive om tirsdagen.Så gik vi.også skulle vi klatre med en der hed Thomas og nogen fik lov til at klatre 2 gange. Og jeg fik lov til at klatre 2 en halv gang.Tak for en dejlig dag.

4 Torsdag 22/9 vi skulle skrive om onsdagen.Også gik vi.Vi skulle finde ud af hvad for et træ det var og så gik vi hjem.

5 Fredag 23/9 skulle vi skrive om torsdagen og efter det skulle vi til ol løb det gik godt.Her kan du se mit hold.

6


Download ppt "Mandag 19/9 mødtes vi i skolen.Vi fik at vide vi havde Naturuge og at vi skulle en tur i skoven. Vi gik vi gik og vi gik, men alligevel sagde lærerne at."

Lignende præsentationer


Annoncer fra Google