Præsentation er lastning. Vent venligst

Præsentation er lastning. Vent venligst

Spanien Næste dag Skulle vi Handle STORT! Ind Sammen med Line og pernilles.p Familie Og det tog 2 Timer!!!!!!! Og Så Skulle vi ud og bade. I Dag Skulle.

Lignende præsentationer


Præsentationer af emnet: "Spanien Næste dag Skulle vi Handle STORT! Ind Sammen med Line og pernilles.p Familie Og det tog 2 Timer!!!!!!! Og Så Skulle vi ud og bade. I Dag Skulle."— Præsentationens transcript:

1 Spanien Næste dag Skulle vi Handle STORT! Ind Sammen med Line og pernilles.p Familie Og det tog 2 Timer!!!!!!! Og Så Skulle vi ud og bade. I Dag Skulle vi til Spanien Vi mødte et sted sammen med Line og Pernille.p vi skulle køre 4 Timer! Flyve i 3 Timer! Og køre En Time igen! Og Edelig var man der Vi Spiste Aftens mad Kl. 12 Om aften Og Bag efter skulle godt nok også hjem! Og Sove!  Vi spiste aftensmad på stranden.

2 Gibraltar Hvor vi skulle køre i 3 Timer!
Der vi kom derned var der masser af aber Vores Guide Tog mig og satte en Piners oppe på mit Hoved Og Så kom der en abe og satte sig oppe på Mit Hoved Den vejede nok 13 kilo. Nu skulle vi hjem der var meget trafik uheld.

3 Her er nogle billeder

4 Hjem Der hvor vi havde kørt meget Skulle min lillebror Tisse Så….
Vi gik ind og fik en Hotdog Pludselig!!! Kom Prins jorkim og Fellis Ind og skulle på WC ! Vi ventede til de kom ud igen De skyndte sig bare ud for det regnede og alle folk Sagde bare det er prins jorkim. Men nu var de gået vi gik også hjem vi kørte i 1 time Og så var vi sent hjemme… Og så var der en uge til vi skulle i skole !..

5 Der vi var kommet hjem :)
Der vi var kommet hjem Legede jeg med Pernille.p. Vi spillede volleyball. Og vi fik en is . Og så spillede vi Boz Men så skulle vi hjem. Vi skulle spise og så skulle vi læse og bagefter Måtte vi godt se fjernsyn. Og så skulle vi jo snart i skole. !!! Slut !

6

7 Pepsi :) en Dag skulle jeg lege med Christina.
Hun havde lige fået en hund der hedder Pepsi .. Den er 2 måneder og en uge nu i dag 8D.. ! Den var rigtig sød. Vi legede med den og spillede Computer Mens den sov  Men så gik vi ud og spillede Fodbold. Pepsi var ude i sit udebur. Hendes far kom Hjem. Og så skulle jeg hjem  Slut !!!! 


Download ppt "Spanien Næste dag Skulle vi Handle STORT! Ind Sammen med Line og pernilles.p Familie Og det tog 2 Timer!!!!!!! Og Så Skulle vi ud og bade. I Dag Skulle."

Lignende præsentationer


Annoncer fra Google