DAIMIIntroducerende objektorienteret programmering15A.1 Eksamen…

Slides:



Advertisements
Lignende præsentationer
KONFLIKTHÅNDTERING Velkommen! Dias.
Advertisements

Om eksamen 2011.
Gode råd i forbindelse med mundtlig eksamen
©Jenny Bohr – Til underviserne At arbejde med mål kan være udfordrende for voksne med ADHD, og selvom du tilrettelægger arbejdet med vægt.
Caseeksamen – ny grundfagsbekendtgørelse PowerPoint til elever Casevirksomhed HTH
Gode råd En guide mod eksamen.
De sidste undervisningstimer
Almen studieforberedelse
3/1 – 15/1: Synopsis og AT-eksamen
dProg2: Kursusafslutning
Retorik og eksamen - den mundtlige eksamen i samfundsfag
Innovation og iværksætteri
DProg2 E Programmering 2 dProg2 E2010
Hvad kan jeg gøre for at blive bedre til at gå til eksamen?
Den mundtlige præsentation/PowerPoint: Rammer
Kultur- og branchestudier Opgaveforberedende forløb S3 & LT
MUNDTLIG FREMSTILLING
Eksamen Fokus på mundtlig eksamen, men siger lidt om skriftlig også…Dagen før, eksamensdagen, roller skr. Eksamen.
23. februar 2009 Dias 1 Studie- og Karrierevejledningen Humaniora Læsegrupper Mødeledelse og planlægning Studie- og karrierevejledningen Humaniora Ea Feldfos.
Caseeksamen – ny grundfagsbekendtgørelse PowerPoint til elever Casevirksomhed DT Group
Relationer – børn imellem
Grundkursus i synopsisskrivning Stine Heger, cand.mag.
Arv Idéen i arv et at kunne genbruge gennem generalisering
AT9 - 2g April-maj 2007 Formalia 16 moduler 4 timers elevtid Der arbejdes individuelt, i par eller i grupper (max 4 medlemmer) Individuel fremlæggelse.
Eksamen i AT Vejledningsplan Ma2VINTERFERIEVINTERFERIE 2Afle- vering Ti23 On32 To2223 FrSkrive -dag.
Bacheloropgavens mundtlige dimension torsdag d. 19/1-12 Mål med mødet: 1.At etablere et forum for refleksion over opgavens mundtlige del. 2.At I efterfølgende.
Mundtlig eksamen Mat B Spørgsmålene til den mundtlige prøve skal offentliggøres i god tid inden prøven Eksaminationstiden er 30 minutter pr. eksaminand.
Eksamen.
Præsentation 28: Eksamen Objektorienteret Middleware.
Synopsis VIP13 HH3.
Eksamen psykologi synopsis synopsiseksamen 2013.
Bacheloropgavens mundtlige dimension onsdag d. 4/5-11
Opfølgning på obligatorisk opgave 1 ONK1. Ingeniørhøjskolen i Århus Slide 2 af 14 Overordnet Generelt rigtigt fine opgaver –Mange fyldt med gode overvejelser.
Eksamen 20 minutters mundtlig prøve, inklusiv ca. 5 minutter til votering. Prøven bedømmes efter 7-trinsskalaenskalaen. Der ikke forberedelsestid. I kan.
OOMI Præsentation 28: Eksamen. Ingeniørhøjskolen i Århus Slide 2 af 6 Pensum Pensum har været noget fragmenteret (ny struktur for faget, nyt indhold og.
Mundtlig matematik eksamen
Objektorienteret Netværkskommunikation Præsentation 28: Eksamen.
1 Kursusafslutning. 2 Plan Opgaveseminar Kursusevaluering.
TIBRGA Eksamen. Ingeniørhøjskolen i Århus Slide 2 af 5 Pensum Pensum uddrages fra lektionsplanen ALT der er angivet med betegnelsen ”Pensum” er pensum.
ITNET2 Præsentation 22: Eksamen. Ingeniørhøjskolen i Århus Slide 2 af 5 Pensum Pensum uddrages fra lektionsplanen ALT der er angivet med betegnelsen ”Pensum”
DAIMIIntroducerende objektorienteret programmeringIntro.1 Introducerende Objekt-Orienteret Programmering Efterår 2000.
DAIMIIntroducerende objektorienteret programmering3C.1 Design af klasser Specifikation og implementation.
 Henrik Bærbak, 2000Introducerende objektorienteret programmering11B.1 Destilleret UML Oversættelse fra UML til Java.
DAIMIIntroducerende objektorienteret programmering4A.1 Kontrakter og Design Kontraktbaseret design, JavaDoc dokumentation.
Jesper Mosegaard Multimedie Programmering E2003 MMProg uge46 Ancestor.
DAIMIIntroducerende objektorienteret programmering4A.1 Kontrakter og Design Kontraktbaseret design, JavaDoc dokumentation,
DAIMIIntroducerende Objektorienteret Programmering8B.1 Interfaces En ren kontrakt.
DAIMI, AUIntroducerende objektorienteret programmering11A.1 Destilleret UML Oversættelse fra UML til Java.
Eksamen Praktisk prøve.
Eksamen Fokus på mundtlig eksamen, men siger lidt om skriftlig også…Dagen før, eksamensdagen, roller skr. Eksamen.
SKABELON.
Erhvervsrettet innovation - elektrikeruddannelsen Uge 26 – Aalborg Dag 2 1.
Evaluering af undervisningen: samfundsfag Vi skal i dag evaluere (bedømme) undervisningen ift. disse emner: Planlægning Fagligt udbytte Arbejdsformer Lektiemængden.
Tips & tricks til eksamen Kim Pedersen. Program Inden eksamen Forberedelse til mundtlig eksamen Dit oplæg Eksamenssituationen Nervøsitet…
KNÆK KODEN SO 1 Det samfundsfaglige område Uge 45.
SRO SKRIV!.
SO 1 Det samfundsfaglige område Uge 50-51
SO 1 Det samfundsfaglige område Uge 50-51
Digital præsentation som grundlag for den faglige samtale om projektarbejdet ved eksamen i dramatik.
Læringsuge 2017/18 De 17 verdensmål
Teoretisk pædagogikum
MEDvirk NU - en digital tjekliste til at nå i mål med arbejdsmiljøet
Flerfagligt Forløb 2 Klasse: Fag:.
Flerfagligt Forløb 3 Klasse: Fag:.
Stresshåndteringsgruppe
Lektion 7 Formål med denne lektion er at arbejde videre med klassekulturen, følge op på surveyen og at afrunde lektionsforløbet i Netwerk. Alle rettigheder.
Lektion 2 Formålet med denne lektion er at støtte eleverne i at skabe en god klassekultur. Som lærer kan du være med til at sætte rammerne for, at der.
Mundtlig prøve og mindstekrav på matematik B
VELKOMMEN TIL ENGINEERING DAY 2018
Flerfagligt Forløb 3 Klasse: Fag:.
Præsentationens transcript:

DAIMIIntroducerende objektorienteret programmering15A.1 Eksamen…

DAIMIIntroducerende objektorienteret programmering15A.2 Eksamensform  Eksamen i IOOP tager ca. 1 time: Trækker et eksamensspørgsmål ½ times forberedelse minutters eksamination Karakter efter 13-skalaen Forventet januar  Tilstede til eksaminationen er: Michael Henrik Extern censor

DAIMIIntroducerende objektorienteret programmering15A.3 Eksamensspørgsmål  I starter med at trække et eksamenspørgsmål  Eksempel fra sidste semester 1.Nedarvning og polymorfi Specialisering og generalisering. Struktur af nedarvede objekter. Klassehierarkier. Abstrakte klasser. Polymorfe objekter. Overskrivning. super 1.Søgning og fletning Liniær søgning. Effektivitet. Sorterede sekvenser. Fælles- og foreningsmængde. Fletteskabelon.

DAIMIIntroducerende objektorienteret programmering15A.4 Forberedelsen Tilladt at medtage materiale til foreberedelsen bøger, egne noter, slides, osv. det er ikke tilladt at tale med andre under forberedelsen  Tilladt (og anbefales) at lave i forberedelsen og medtage til eksaminationen: en kort disposition (ca 1 A4 ark) evt. lave figurer eller små programeksempler på slides …men pas på – I får ikke point for at kunne læse op af jeres papirer

DAIMIIntroducerende objektorienteret programmering15A.5 Eksamination  Selve eksaminationen består groft sagt af to dele:  1) Hovedspørgsmål, dvs. præsentation af det trukne eksamensspørgsmål (10-15min)  2) Bispørgsmål, dvs. på slap line om noget helt andet (5-10 min)

DAIMIIntroducerende objektorienteret programmering15A.6 Hovedspørgsmål  Her skal I redegøre for det trukne eksamens- spørgsmål Gennemgå delelementerne i spørgsmålet I må meget gerne tage udgangspunkt i små programstumper for at illustrere ideerne  Vi lægger vægt på: Overblik og forståelse af sammenhæng Præcision i sprogbrug, korrekt anvendelse af begreber Evne til at analysere og anvende jeres viden Principper mere end konkret detailviden

DAIMIIntroducerende objektorienteret programmering15A.7 Bispørgsmål  Her vil vi typisk stille jer en lille opgave, som I skal løse Forklar hvad der foregår i et AWT program Konkretiser et sweep ud fra nogle invarianter Vis hvilke metoder der bliver kaldt på et polymorft objekt Forklar hvorledes I vil implementere et givet UML design i Java Beskrive hvorledes du vil designe et java program ud fra en konkret systembeskrivelse

DAIMIIntroducerende objektorienteret programmering15A.8 Overordnede Formål  IOOP er et programmeringskursus! Vores overordnede formål med eksamen er at give jer et bevis på at I kan programmere!  Bliver vi i tvivl om det – ja så sætter vi jer til at programmere på tavlen så I kan demonstrere at I har styr på de basale begreber Hvad er en klasse, hvordan skriver man én Hvad er metoder, parametre, metodekald; hvordan formulerer man dem i Java…

DAIMIIntroducerende objektorienteret programmering15A.9 Gode råd  En mundtlig eksamen handler om andet og mere end pensum – det handler også om at kunne præsentere viden for andre!  Hvis I har styr på sagerne men ikke kan formidle det, har I et problem!  Så, øv jer I at præsentere hovedspørgsmålet Træk et spørgsmål Lav en præsentation for din læsegruppe, kærsten, din mor, hunden, eller din ynglingsstol! Øv disposition, at tale klart, og gerne brug af slides/tavle

DAIMIIntroducerende objektorienteret programmering15A.10 Gode råd  Hovedspørgsmålet er jeres ”chance” for at vise overblik og selvstændighed og for at komme af med den første nervøsitet I kan lave hele arbejdet derhjemme med at lave disposition og øve præsentationen – det medfører at I virker selvsikre  Alle er nervøse – brug din nervøsitet konstruktivt. Træk vejret dybt, tving dig til at tale langsomt Analyser tingene sammen med os, hvis du ikke har svar på rede hånd  Repeter sammen med andre