Info-søjlen. Indledning Hvem er vi? To multimediestuderende, en arkitekt og en datalog Dette oplæg skal fortælle om: Baggrunden for at lave Info-søjlen.

Slides:



Advertisements
Lignende præsentationer
”Nu skal I få kreative ideer – som I kan og vil gøre noget ved”
Advertisements

FARVESKIFT Skift farve i supergrafikken ved at gå til Designfanen i topmenuen og vælg anden farve. FORSIDE KORT TIL HANDLING - PSYKISK ARBEJDSMILJØ I SYGEPLEJEN.
Velkommen til. Visionen for SEE 20:10 Nyskabende og Tidssvarende En korpslejr skal være på spejdernes præmisser og en lejr som spejderne vil tænke tilbage.
De næste 3 timer skal I Til gavn for jeres mission - beboerne
Fra integrerende til inkluderende pædagogisk praksis i skolen
Opfølgning på web-undersøgelse
Kursus den 12. marts Program i dag: Opsamling fra sidst.
Web 2.0 Teoretisk viden.
Indsæt et billede Klik på det lille billedindsættelses ikon, midt på siden og hent et billede Vælg layout 1. Højre-klik uden for dit slide 2. Vælg et passende.
- og problemformulering
Workshop 1 Styrket forældresamarbejde og elevinddragelse.
Digitale medier og mobning
Bænker Bænker er hovedmøblementet inde i ventesalen. De står langs med veggene og midt i rommet og er i brug det meste af tiden. Det er oftest her folk.
Videregående pc-vejledning Modul 08: Billeder 1 60+Bornholm.
Biblioteket i flere lag Præsentation til projektbørs Vejle, 13/
ADOBE DREAMWEAVER JOEK © TEC 2011 Dreamweaver har været branchens primære design værktøj igennem mange år. Oprindeligt blev programmet udviklet af Macromedia,
Byggecentrum Innovation i markedsføringen Middelfart 1. februar 2010.
Læring i et Åbent Netværk Torben Elgaard Jensen M.A., Ph.D., Forskningsadjunkt Institut for Organisation og Arbejdssociologi Copenhagen Business School.
Roskilde Bibliotekerne Grundlæggende introduktion til projektarbejde
MUNDTLIG FREMSTILLING
Hvor der er fokus på klimaet.
FC HUSET - et konferencesystem som First Class er li’som et hus, der arbejdes og samarbejdes i. Denne lille Power Point forsøger at beskrive First Class.
Side-egenskaber Web-udvikling med FrontPage 2003 RHS - Informationsteknologi.
Din kontakt med det offentlige starter på nettet [kommune, logo, dato]
Forskellige typer netværk Det personlige netværk: Uformelt Grænseløst Komplekst Det organiserede netværk: Noget, man er medlem af En defineret ramme Quiero.
DIALOGMØDE – HB 14. NOVEMBER 2011 Det digitale i det fysiske.
InfoGalleri udstilling af digital information ISIS Katrinebjerg Interactive Spaces / Alexandra Instituttet.
STJERNEN FORMÅL SITUATION MÅL TREND RESSOURCER TRADITION.
Præsentationer og pitches How to do når man har 10 min.
Brugstedet.dk Eksempelsamling ”Geodata skaber værdi” Nils Bo Wille-Jørgensen Grontmij.
Vejlederens kommunikation
Mobility on Demand Environmentally responsible, cost efficient and brand building mobility.
AGENDA 1)DSB Formål PDA programmerne Brugererfaringer 2)PDA kurser PDA kørekort (standard program)  Basale funktioner i windows mobile 5  Målrettet nybegyndere.
Case-opgave på HG2 uge 41,  I skal lave en slags avis til nettet – ikke nødvendigvis en avis som BT eller Politiken … det kan godt være en slags.
Introduktion til Det Praktiske Projekt
Læs og skriv webtekster Digital formidling af offentlig borgerservice, kursusnr
Det gode lyttemiljø Opsamling på sidste års seminar Der var ønsket om en udarbejdelse af en såkaldt ”facitliste” ved valg af Høretekniske hjælpemidler.
Videnskabsteori - for begyndere 3g AT 2014
Palles Gavebod og fremtiden i DDB Samling af udviklingskræfter og strategisk fokus giver flere muligheder for at udvikle et nationalt, velfungerende digitalt.
Fundamentale principper for brugervenlige web-sites WEB 1 IT-C 24. Feb
Derfor skal der være sammenhæng og overensstemmelse mellem de fire liv –Familielivet Er normalt basen i den enkeltes liv –Arbejdslivet Er blevet sværere.
GRAFISK DESIGN HVAD SKAL VI PÅ KURSET OG HVAD ER GRAFISK DESIGN Vi møder ordet design første gang 1500 tallet i et engelsk leksikon. ”Skitse til noget.
Modernisering Børneunivers – den røde tråd ( 0 – 17 år) Indskoling og SFO Udendørs skur Udearealer - legeplads Midlertidig placering pædagogisk servicecenter.
IT-Produkt til læring php. ”Graf editor”
Udvikling af mobilsites Einar Gislason / FTF. Mobilsites Mobilvenlige sites.
OIOREST workshop 22. april 2008 Finn Jordal Centeret for Serviceorienteret Infrastruktur IT- og Telestyrelsen.
Designoplæg Skabe opmærksomhed omkring bibliotekets arbejde med digitale ressourcer Info-søjlen.
Info-søjlen. Indledning Hvem er vi? To multimediestuderende, en arkitektstuderende og en datalog Dette oplæg skal fortælle om: Formål Prototypen Konstruktionen.
InfoGalleri udstilling af digital information ISIS Katrinebjerg Interactive Spaces / Alexandra Instituttet.
Biblioteksstrategi Den 8. maj 2015
Fra vidensdeling til produsage. De sociale medier er her, eleverne bruger dem, og Man kan ikke forbyde dem i klasseværelset. Fra vidensdeling til produsage.
Brugergrænseflade 2.5k Daniel P, Cebrail og Patrick.
DESIGN C FAGETS INDHOLD: Produktdesign Kommunikationsdesign Arkitektur Stilhistorie.
+ Hjemmesider Kommunikation Opbygning Sprog. + Kommunikation på hjemmesider.
Fra handling til forvandling Hele Vejen Rundt Fra handling til forvandling Ideen er skabt Susanne Løkke & John Mejlgren © 2011.
IT-eksamen i dansk Foreløbig evaluering af 1.forsøgssæt fra forsøgsklasser og –lærere.
Manøvrering med bybus Skadernes omfang og betydning Psykologiske faktorer De enkelte manøvrer Når skaden sker Opgaver Praktik Program.
Her kan ses et udklip af min forside – tænke med min forside var at man skulle kunne se et lille preview af den side man ville besøge og at forsiden skulle.
handel, event og mediegrafik
Læsning Elevernes foretrukne medie
Modul 3.3 – At arbejde med læring
TEMA 6 Præsentation: Sælg idéen
BYGNINGSKONTRUKTØR THE MAN ON THE MOON
VELKOMMEN TIL B-BOX! Power Point Slides.
TEKNOLOGIFORSTÅELSE.
TEKNOLOGIFORSTÅELSE.
MUNDTLIG FREMSTILLING
Den gode tone Lse.
Future Vejle inspiration
Jeg er ved at lære, at få overblik over nogle særligt vigtige dele af orienteringsløbet der gør, at alle er med, og alle lærer noget. - for når alle kan.
Præsentationens transcript:

Info-søjlen

Indledning Hvem er vi? To multimediestuderende, en arkitekt og en datalog Dette oplæg skal fortælle om: Baggrunden for at lave Info-søjlen Hvordan den fungerer Designprocessen: Hvordan blev den designet og bygget? Erfaringer fra biblioteket Forslag til redesign Info-søjlen

Bluetooth Søjlen er et redskab til at vise forskellige digitale ressourcer frem for brugerne Man kan ikke browse videre på søjlen Derfor kan søjlen kommunikere med bluetooth-telefoner, så brugerne kan samle links op fra søjlen Info-søjlen

Bluetooth Bluetooth-delen på søjlen er baseret på Ericssons BlipNet XML sendes til socket-server i flash hver gang det er indenfor hotspot’et Info-søjlen

Bluetooth Info-søjlen

Konstruktion Konstruktionen af søjlen blev en stor udfordring Hvordan får vi et billedfelt, der er stort nok? Hvordan projicerer man op på en rund skærm? Info-søjlen

1. Version med bord og håndtag Info-søjlen

Projektioner Info-søjlen

Projektioner 2 Info-søjlen

Endelig arbejdstegning Info-søjlen

Konstruktion Info-søjlen

Konstruktion Info-søjlen

Konstruktion Info-søjlen

Konstruktion Info-søjlen

Konstruktion Info-søjlen

Konstruktion Info-søjlen

Konstruktion Info-søjlen

Konstruktion Placering af projektor Info-søjlen

Konstruktion Info-søjlen

Flash Problemer: Størrelsen på en flash-film kan max være 2880 pixels i bredden. Løsning: Flash Studio Pro Flash kan ikke vise gif-billeder (mange logoer fra internettet vil typisk være gif-billeder). Løsning: img2swf Info-søjlen

Opsamling Brugerne forstår ikke indholdet Et flerbrugersystem der viste sig i virkeligheden at være et enkeltbrugersystem Brugerne kan ikke se, hvordan de skal interagere med søjlen (tror de skal trykke på skærmen, bruge afmærkning til mobiltelefonen som trackpad etc.) Info-søjlen

Info-søjlens styrke Info-søjlen er anderledes En ny måde at interagere på Brugerne syntes det var sjovt at dreje på håndtaget (fordi det er så stort) Den kan stå midt i rummet og ses fra alle sider Godt redskab til at vise de digitale ressourcer Info-søjlen er til at få øje på Info-søjlen

Info-søjlens styrke Info-søjlen er pæn Det er sejt, at håndtaget er så robust, og at det ikke er et lille interaktionsartefakt, som man skal stå og fedte med Stilren Passer godt ind i rummet på hovedbiblioteket Info-søjlen

Redesign Erfaringerne fra projektet giver anledning til at foreslå forskellige redesigns Info-søjlen

Flere pladser Nyt interface: dybde i interfacet. Den runde form giver mulighed for at brugerne kan se den samme ting fra flere forskellige sider 4 pladser rundt om søjlen -> giver bedre mulighed for flere brugere. Brugerne udtrykte ønske om at have individuelle interaktionsmuligheder (i stedet for et stort fælles håndtag) Info-søjlen

Flere pladser I stedet for at navigere med det store håndtag, skal der være mulighed for at navigere individuelt Interaktionen kan foregå via en trackpad eller via et joystickagtigt håndtag Info-søjlen

Forslag Info-søjlen

Mobil søjle Placeringen af søjlen i det fysiske rum har stor betydning En mobil søjle giver mulighed for, at man kan køre søjlen derhen, hvor målgruppen er: fx musikafdelingen Info-søjlen

Bord i stedet for søjle Bord med fire pladser omkring Et fælles og et privat område Man kan hive noget ud af den fælles samling af ressourcer Det man har hevet ud, kan man behandle - fx ved at annotere eller rate det. Info-søjlen

Bord 3 Info-søjlen

Redesign Vigtigt med overskueligt interface Større skærm og større skrift, så man kan se det længere væk fra Bedre forklaring af, hvad det er søjlen viser Info-søjlen

Konklusion ???? Info-søjlen