Præsentation er lastning. Vent venligst

Præsentation er lastning. Vent venligst

Forskellige typer netværk Det personlige netværk: Uformelt Grænseløst Komplekst Det organiserede netværk: Noget, man er medlem af En defineret ramme Quiero.

Lignende præsentationer


Præsentationer af emnet: "Forskellige typer netværk Det personlige netværk: Uformelt Grænseløst Komplekst Det organiserede netværk: Noget, man er medlem af En defineret ramme Quiero."— Præsentationens transcript:

1 Forskellige typer netværk Det personlige netværk: Uformelt Grænseløst Komplekst Det organiserede netværk: Noget, man er medlem af En defineret ramme Quiero participar pero vivo en España

2 Låner en bestyrelse egenskaber fra netværkstanken? Relationer Ressourcer Synergi

3 Projektgruppe/afdelingsbestyrelse contra (?) netværk ProjektgruppenNetværket Baseret på resultaterBaseret på dialogen Formål: At nå et fælles mål Formål: Selv at lære og udvikle Møde nye mennesker Få inspiration At få og give støtte 2 + 2 = 5 I centrum står opgavenI centrum står deling af viden Målet er defineret udefraDeltagerne definerer tema og proces indefra LedelsesrollerSelvvalg af roller Pligt til deltagelseLyst til deltagelse Eksisterer i en afgrænset periodeEksisterer, så længe der er behov Det er langt sværere at gå end

4 Overvej med dig selv i 1 minut: Hvor ligger I henne – projektgruppe/netværk? Kunne du ønske dig det anderledes? Sum ved bordet i 5 min.

5 Formandskabets vanskelige balancegang At lede for lidt og for meget (tage ansvar fra deltagerne) At bruge tid på at lære hinanden at kendeog at ville tale fagligt At krage søger mageog at mangefold giver større udbytte At ønske resultater her og nu og at huske at ting tager tid

6 Nødvendige overvejelser Hvilke aktiviteter skal afdelingsbestyrelsen rumme? Er I store nok til at løfte opgaverne? Har I arbejdsdeling? Kunne I have gavn af lokal- eller emnegrupper? Hvad sker der mellem møderne? Tørrer I ud? Hvem har tid til at koordinere? Er du selv organisator?

7 Årsplanen på Dn.dk/frivillig/livet som aktiv/ afdelinger

8 DN-Nettet Er nu forenklet Alle redskaber, indberetninger etc. lægges på dn.dk/frivillig Dn-nettet bruges udelukkende til sags”oversigt” 4 koder = (dn-nettet/dn mailboks/turindtastninger/ hjemmesideredigering) Jörn sidder bag skærmen!


Download ppt "Forskellige typer netværk Det personlige netværk: Uformelt Grænseløst Komplekst Det organiserede netværk: Noget, man er medlem af En defineret ramme Quiero."

Lignende præsentationer


Annoncer fra Google