Præsentation er lastning. Vent venligst

Præsentation er lastning. Vent venligst

Mobility on Demand Environmentally responsible, cost efficient and brand building mobility.

Lignende præsentationer


Præsentationer af emnet: "Mobility on Demand Environmentally responsible, cost efficient and brand building mobility."— Præsentationens transcript:

1 Mobility on Demand Environmentally responsible, cost efficient and brand building mobility

2 About Move About Move About’s vision er at tilbyde let tilgængelig, omkostningseffektiv, personlig transport i byer, som minimerer energiforbrug, CO 2 udledning, støj og brug af plads i det offentlige rum.

3 Hvorfor er MoD på el en god idé?

4 Offentlige delerbiler med lave barrierer Move About’s system er designet med fokus på at det skal være let. Vi har derfor en enkelt og overskuelig prismodel: Brugerne betaler et månedligt gebyr for medlemskab og en rimelig timepris, for at bruge bilerne. Priserne for Move About Danmark inklusive moms: 99 kr. pr. time, Max 499 kr. pr. dag 799 kr for en hel weekend 99 kr. månedsafgift inkluderer 99 kr. kredit til kørsel

5 Sådan fungerer det 1. Bestil en bil Log-in og bestil bilen når du har behov for den. 2. Gå til bilen Bilerne står på faste centrale parkeringspladser med opladningsmulighed. Du låser bilen op med dit personlige nøglekort. Nøglen sidder allerede i tændingen og bilen er klar til brug. 3. Kør! Herefter er det ellers bare at køre. Husk at elbiler parkerer gratis på offentlige P-pladser. Du skal ikke bekymre dig om forsikring, service eller kilometerbetaling.

6 Placeringer på Østerbro i samarbejde med 2100.nu Der er i alt 12 delebiler på el i København som står på 4 forskellige lokationer. Der er 4 biler på Østerbro.

7 Samarbejde med 2100.nu Vi har sat elbiler op på Østerbro i forbindelse med projekt 2100.nu, som skal reducere hele bydelens CO 2 -udslip med 10 % på bare et år. Samarbejde bygger på fælles mål – ønske om reduktion af CO 2 Samarbejde løftestang for støttemidler fra Energistyrelse. DTU laver undersøgelse af brugeradfærd.

8 Aktiviteter der styrker MA og 2100.nu Fælles markedsføring mod brugerne 2100.nu webside Nyhedsbrev Deltagelse i events sammen Flyers, posters, direct mails, eksponering i det offentlige rum. 2100.nu er et brand alle i bydelen kender og som er et kvalitetsstempel for positiv udvikling Storytelling til pressen – i fællesskab har vi en bedre historie en hvis vi hver især stod alene Når vi skal snakke med andre potentielle partnere eller kommuner bruger vi 2100.nu samarbejde som case. Østerbros borgere bliver opfordret til handling og det gør det lettere for os at interagere Vi får respons og ideer på borgermøder til hvad vi kan gøre for at blive bedre 2100.nu er en ressource med en bred kontaktflade – borgere, boligforninger, butikker, medier – MA får derigennem også en større kontaktflade 2100.nu’s andre partnere har samme mål som os og skaber grobund for nye samarbejder

9 Tak for opmærksomheden! Kontaktinformation: Sune Grøntved sg@moveabout.dk 31 39 39 41 Mere info: www.moveabout.net (virksomhedsinformation) www.moveabout.dk (bookingportal) 31 69 96 31


Download ppt "Mobility on Demand Environmentally responsible, cost efficient and brand building mobility."

Lignende præsentationer


Annoncer fra Google