Præsentation er lastning. Vent venligst

Præsentation er lastning. Vent venligst

ADOBE DREAMWEAVER JOEK © TEC 2011 Dreamweaver har været branchens primære design værktøj igennem mange år. Oprindeligt blev programmet udviklet af Macromedia,

Lignende præsentationer


Præsentationer af emnet: "ADOBE DREAMWEAVER JOEK © TEC 2011 Dreamweaver har været branchens primære design værktøj igennem mange år. Oprindeligt blev programmet udviklet af Macromedia,"— Præsentationens transcript:

1 ADOBE DREAMWEAVER JOEK © TEC 2011 Dreamweaver har været branchens primære design værktøj igennem mange år. Oprindeligt blev programmet udviklet af Macromedia, der har eksisteret som en integreret del af Adobes Creative Suite værktøjssæt siden år 2005. Dreamweaver giver dig både en designmæssig og en kraftfuld programmeringsmæssig indgangsvinkel til arbejdet. Den har den fantastiske Live View funktion der fungerer som en browser og er bygget på en browser renderings motor. Dreamweaver CS5 blev udgivet i april 2010. Dreamweaver har været branchens primære design værktøj igennem mange år. Oprindeligt blev programmet udviklet af Macromedia, der har eksisteret som en integreret del af Adobes Creative Suite værktøjssæt siden år 2005. Dreamweaver giver dig både en designmæssig og en kraftfuld programmeringsmæssig indgangsvinkel til arbejdet. Den har den fantastiske Live View funktion der fungerer som en browser og er bygget på en browser renderings motor. Dreamweaver CS5 blev udgivet i april 2010.

2 TEXTEDIT & NOTEPAD JOEK © TEC 2011 Fordi HTML kan skrives i enhver teksteditor, er der nogle designere som ikke ønsker at købe eller downloade værktøjerne til dette. De foretrækker at bruge den gratis teksteditor der leveres med operativsystemet, herunder TextEditor på Mac og Notepad på Windows.

3 NOTEPAD++ JOEK © TEC 2011 Notepad++ kan frit downloades fra internettet og er mange designeres foretrukne redskab til HTML og CSS kodning. Det er en udvidet udgave af Windows Notepad, og den har et hav af kraftfulde kode redigerings funktioner og hjælpe værktøjer, ligesom den kan teste din kodning for dig.

4 ADOBE PHOTOSHOP JOEK © TEC 2011 Photoshop har været det førende værktøj til billed manipulering igennem mange år. Faktisk så længe, at dens navn er synonymt med ordet redigering. I dag er Photoshop en kombination af kraftfulde værktøjer til redigering af billeder og en masse funktioner som specifikt er rettet imod design til Webben. Den seneste version, CS5, blev udgivet i april 2010.

5 ADOBE ILLUSTRATOR JOEK © TEC 2011 Illustrator er et vektor baseret tegneprogram, hvor Photoshop er til fotoredigering. Kunstnere og grafiske designere har udnævnt Illustrator til at være det førende program, hvis man skal udvikle alt lige fra logoer til fuld print kampagner. Ligesom Photoshop, er mange af Illustrators nye funktioner målrettet imod design til Webben. Illustrator CS5 blev udgivet i April 2010.

6 ADOBE FIREWORKS JOEK © TEC 2011 Oprindeligt blev Fireworks akurat ligesom Dreamweaver udviklet af Macromedia, og var en konkurrent til både Photoshop og Illustrator. Fireworks er i dag webdesignerens foretrukne grafiske værktøj på grund af sin brugervenlighed, brede værktøjskasse og effektive grafiske optimerings værktøjer. Fireworks CS5 blev udgivet i april 2010.

7 ADOBE FLASH JOEK © TEC 2011 Oprindeligt blev Flash også udviklet af Macromedia. Flash er en multimedie platform, der primært bruges til at udvikle animationer, video og interaktivitet til websider. Flash anvendes ofte til udvikling af reklamer, spil og broadcasting. Flash har en kraftfuld 3D motor og brugervenlige værktøjer. Flash CS5 blev udgivet i april 2010.

8 GIMP JOEK © TEC 2011 Gimp er et open-source værktøj. Det er designet til at efterligne mange af de funktioner som man finder i Photoshop og andre kommercielle produkter. GIMP, hvis navn er en forkortelse for GNU Image Manipulation Program, er en levedygtig mulighed for budget orienterede designere. Det kan downloades gratis fra www.gimp.org.


Download ppt "ADOBE DREAMWEAVER JOEK © TEC 2011 Dreamweaver har været branchens primære design værktøj igennem mange år. Oprindeligt blev programmet udviklet af Macromedia,"

Lignende præsentationer


Annoncer fra Google