Præsentation er lastning. Vent venligst

Præsentation er lastning. Vent venligst

Derfor skal der være sammenhæng og overensstemmelse mellem de fire liv –Familielivet Er normalt basen i den enkeltes liv –Arbejdslivet Er blevet sværere.

Lignende præsentationer


Præsentationer af emnet: "Derfor skal der være sammenhæng og overensstemmelse mellem de fire liv –Familielivet Er normalt basen i den enkeltes liv –Arbejdslivet Er blevet sværere."— Præsentationens transcript:

1

2 Derfor skal der være sammenhæng og overensstemmelse mellem de fire liv –Familielivet Er normalt basen i den enkeltes liv –Arbejdslivet Er blevet sværere at definere, da det kan foregå hvor som helst og når som helst –Fritidslivet Her realiseres egne behov –Fritids-beskæftigelseslivet Praktiske handlinger som skal gøres for at det hele fungere

3

4

5 JaNejBegrundelse 1. Er opgaven klart defineret? * Er der forklaret, hvornår opgaven er løst? * Er der fastsat tidspunkt for opgavens løsning? * Er der aftalt vilkår eller ressourcer for løsningen? 2. Kan medarbejderen løse opgaven? * Har medarbejderen viden, erfaring og kompetence nok? 3. Er der tilrettelagt træning og støtte af medarbejderen undervejs? 4. Er der sikret opfølgning fra lederens side? * Hvordan? * Hvornår sikret?


Download ppt "Derfor skal der være sammenhæng og overensstemmelse mellem de fire liv –Familielivet Er normalt basen i den enkeltes liv –Arbejdslivet Er blevet sværere."

Lignende præsentationer


Annoncer fra Google