Forløb 10 minVelkomst og præsentation 15 minIntroduktion til Kartoo 5 minPause 30 minØvelser 10 minPause 30 minOpsamling og evaluering.

Slides:



Advertisements
Lignende præsentationer
Leg og lektier Idéer til 2-4 piger Alder 4. klasse
Advertisements

[indsæt selv arbejdspladsnavn og dato]
Program – 10.00: opsamling på cases og innovationsdage - hvor er vi med vores cases? - hvad mangler vi for at komme videre? – 11.00: Innovation.
Fagre nye tider! Jamen det er jo dejligt, at tingene udvikler sig så hurtigt, at det nu er muligt, at præsentere sine billeder i noget der nær ligner.
Udregning af kvadratsætninger
Fra dagligstue til konsultation? Cecilie Rubow: Institut for Antropologi.
Indledning I forbindelse med den pædagogiske indsats for at skabe øget sammenhæng i overgangen fra SFO til klub, er der udarbejdet en mappe med materiale.
Arbejdspladsudvikling
Indledning I forbindelse med den pædagogiske indsats for at skabe øget sammenhæng i overgangen fra SFO til klub, er der udarbejdet en overgangsmappe med.
1 … med guiderne Thomas Kjær og Hanne Westerkam.
Præsentation: Obligatorisk opgave 1
Mindre grimt, tak.
Usability på Her fungerer det godt 1.Sitet imødekommer ifølge vores testpersoner et informationsbehov hos målgruppen. 2.Sprogbrug.
SEO PÅ AU.
1 Med guiderne Thomas Kjær og Karen Rask Mortensen.
VEJLEDERUDDANNELSEN // AARHUS UNIVERSITET Modul 1, september 2007 Godmorgen… Velkommen til dag 3 på AUs vejlederuddannelse!
O-service - Nye muligheder Alle slags arrangementer ind. Bedre visning og sortering af kalender. Tilmelding af ikke-DOF medlemmer. Betalingsmetoder og.
Taksonomisk mindmap i religion
Mdl. eksamen Emilie & Emil.
Bedre udbytte af it i skolen Et seminar til skoleudvikling Marianne Hornskov og Sanya Pedersen Danmarks Evalueringsinstitut.
Evaluering Brobygning / Tilmelding. Før brobygning. Efterskoler. For dårlig vejledning af UU i 9. kl. Manglende ønsker på uddannelsesplaner.
Forebyg arbejdsulykker - to værktøjer til den grafiske branche
Idé-generering. Idéudvikling En fast økonomisk ramme En fast tidsmæssig ramme Et fast eksamenskrav En fast dramaturgi Nytænkning – et konkurrenceparameter.
Fælles vejlederdag 7. juni Indtil nu! 24. – 28. januar 2011: Besøg i Skotland. 24. marts 2011: Fyraftensmøde – inspiration. 8. – 9. august 2011:
Den æstetiske krop Opgave Billedanalyse.
Søgestrategi Modul 2 1. Google søger på al tekst på Internettet 2.
Workshop plan Virkningsevaluering, VIA UC, Hedeager 2, 8200 Aarhus N.
Min første søgning for 4 – 5 klasse. Prøv Biblioteksbasen på
Tema for præsentationen f.eks. Strategiplan 2011.
Præsentation 28: Eksamen Objektorienteret Middleware.
Biblioteket som læringscenter
Den gode brugeroplevelse borger.dk får ny struktur og nyt design.
Udsendt til lægerne ved Regionshospitalet Randers Regionshospitalet Silkeborg Psykiatrisk Hospital Risskov Århus Universitetshospital, Århus Sygehus, THG.
Min første søgning for 4 – 5 klasse. Prøv Biblioteksbasen på
4.lektion: Hypoteser og evaluering 4 og sidste lektion i undervisningsforløbet ”Danmark i verden” baseret på kapitel 2 i bogen Luk Samfundet Op!, af Brøndum.
Samarbejdet mellem medarbejderne i skolen. Petersmindeskolen
Lærings- og praksisfortælling
Ida Harlev og Tobias Smith, Syvstjerneskolen
Entre Hjertelig tillykke med de 15 år Hvem er jeg?
SAMMEN GØR VI DIG BEDRE 1 Rammesætning Kompetenceudvikling af pædagogiske ledere.
Strategisk kommunikationsmode, der kan fungere som isbryder og opvarmer overfor virksomhederne Udgangspunkt: En produktionsvirksomhed, der allerede har.
1 COWI BAR Handel, BAR Jord til Bord, BAR Kontor, Grafisk BAR, Industriens BAR 1 Seminar 7 - Opfølgning og evaluering Øvelse – pre-auditering Seminar 7.
Velkommen Første seminardag om RKV Den 23. februar 2010 i Silkeborg.
Produktion af musikvideoer 8. årgang, dansk, CA, AD, KU, KK Synlig læring med it Agerbæk Skole og Starup Skole 2013.
Velkommen til forårs-sfo. Målet med i aften 1)Se omgivelserne. 2)Få praktiske oplysninger 3)Give et indblik i en forårs-sfo-dag. 4)Tid til de 1000 spørgsmål.
Usability ITU, efterår Informations arkitektur ITU Efterår 2007.
Synopsis.
1. 2 Til venstre finder du de databaser der kan være relevante for Psykologi Til højre finder du vejledninger og links. Bl.a. de to powerpoint-præsentationer.
Sådan bruger du præsentationen
Med døden til kaffe – den nødvendige samtale. 6% vs. 71%
Produkt 7 IT- didaktisk design Jonas, Michael og Helena.
GODT I GANG MED TEGN PÅ LÆRING At evaluere læring.
Tilføj hjælpelinjer: 1.Højreklik et sted i det grå område rundt om dette dias 2.Vælg "Gitter og hjælpelinjer" 3.Vælg "Vis hjælpelinjer på skærm"
Tekstslide med bullets Brug ‘Forøge / Formindske indryk’ for at skifte mellem de forskellige niveauer Introduktionsperioden 1.
Værktøj 2: Kan og skal krav - fokus på kerneopgaven Vi forebygger stress sammen.
Praktikvejlederuddannelsen Fjernundervisning. Hvad er fjernundervisning? ”Fjernundervisning betegnes som undervisning, der ikke som udgangspunkt forudsætter,
Reklamen AirFresher - i denne præsentation vil i få et ind- blik i arbejde bag projektet der handler om: Reklamation af AirFresher. - i vil også finde.
Interaktiv skærm.
Sæsonplanlægning   Mål: Diskussion og redskaber i forhold til sæsonplanlægning. Ramme: Mandag – Oplæg om metoder og tanker –
TEMA 6 Præsentation: Sælg idéen
Mål Viden om og inspiration Kompetencer aktiviteter Evaluering
Kjeld Resen Projektarbejde og PowerPoint
Reduktion AM 2009.
Præsentations-portfolio
Velkommen til webinar: Brug de digitale ressourcer i børnebiblioteket.
Gevinstforløb SBSYS – Forandringsteam BKF
Flerfagligt Forløb 3 Klasse: Fag:.
Præsentationens transcript:

Forløb 10 minVelkomst og præsentation 15 minIntroduktion til Kartoo 5 minPause 30 minØvelser 10 minPause 30 minOpsamling og evaluering

Øvelsesspørgsmål: Med udgangspunkt i en søgning på Annette Skov vil vi gerne have du kigger nærmere på følgende punkter: 1. Hvilke søgemuligheder er der i Kartoo? 2. Hvordan fungerer plus/minus knapperne? 3.Hvordan genereres de ord der står i forbindelse med plus/minus knapperne? 4.Hvordan opbygges præsentationen af søgeresultaterne?

Evalueringsspørgsmål: 1.Har du lært nok om Kartoo til at du kan anvende den? 2.Har du forstået den overordnede struktur? 3.Vil du bruge den fremover? Hvorfor/hvorfor ikke? 4.Hvad var godt, og hvad var dårligt i det samlede forløb?