Præsentation er lastning. Vent venligst

Præsentation er lastning. Vent venligst

Interaktiv skærm.

Lignende præsentationer


Præsentationer af emnet: "Interaktiv skærm."— Præsentationens transcript:

1 Interaktiv skærm

2 Status på udviklingen Koncept på “Nyborg Tours” er udviklet sammen med slottet Vi har grafik som er lavet i samspil med grafiker på slottet Vi har videoer som er optaget I Nyborg Vi har købt et storskærm hjem på 100” Vi har købt et webcam til udvikling af interaktiv ridder Konceptet er baseret på at skærmen står på højkant.

3 Hvad mangler vi? Vi mangler at få omsat konceptet til en fungerende app på storskærm. Det skal udvikles i HTML og Javascript, så det kan køre på alle platforme (Storskærm, hjemmeside, Ipad, Android, etc) Vi skal finde en ny gruppe af studerende som kan arbejde videre med konceptet i foråret eller evt. i efteråret. Dette vil være gratis. De studerende kan ikke selv finde korrekt design til Interaktiv ridder og har brug for hjælp til det. Slottet – andre? Grafik og video fra ridderturneringen foran rådhuset. Forståelse af at EAL arbejder med studerende i semestre. Vi kan typisk nå noget inden for den ramme og ellers skal vi finde andre studerende. Hvis vi ikke kan finde nogen I et semester, så bliver det i næste semester.

4 Konceptet I de næste slides vises enkelte uddrag af konceptet som det vil se ud på storskærmen.

5 Oversigt over forløb på skærmen, set fra en brugers synsvinkel
Når man kommer til skærmen, så står den på en pauseskærm som afspiller en video eller lille animation. Når man lavet et touch på skærmen, så går den over til Kortet. Herfra kan man så se de områder/tours som ligger I app. De vises I næste sider.

6 Kortet Her ser man en oversigt. Så kan man vælge et af punkterne og så til den side. Der vælges f.eks her Borgmestergården, som så går til næste side. Se næste slide.

7 Borgmestergården På hver side kan turisten se et billede, læse noget tekst og så starte en video. Det vil kunne prøves på næste slide.

8 Fæstning Her ser turisten et billede fra fæstningen og læser lidt tekst. Derefter klikker de på video play knappen for at afspille videoen der hører til. Klik på videoen for at se hvordan en typisk video ser ud.


Download ppt "Interaktiv skærm."

Lignende præsentationer


Annoncer fra Google