Præsentation er lastning. Vent venligst

Præsentation er lastning. Vent venligst

Reklamen AirFresher - i denne præsentation vil i få et ind- blik i arbejde bag projektet der handler om: Reklamation af AirFresher. - i vil også finde.

Lignende præsentationer


Præsentationer af emnet: "Reklamen AirFresher - i denne præsentation vil i få et ind- blik i arbejde bag projektet der handler om: Reklamation af AirFresher. - i vil også finde."— Præsentationens transcript:

1 Reklamen AirFresher - i denne præsentation vil i få et ind- blik i arbejde bag projektet der handler om: Reklamation af AirFresher. - i vil også finde ud af en masse om design og alle billederne er taget med [print screen]- knappen.

2 Planlægning og Afprøvning Før vi startet med at lave reklamen, skulle der findes krav og der skulle planlægges arbejdet om en analyse af hvordan reklamen skulle se ud.

3 Hvorfor lave en reklame? Her beskrives så hvorfor vi lavede reklamen, det var kan læses i første del af teksten på billede.

4 Designet Her har vi arbejdet ud efter at opfylde de grafiske regler. Og beskriver alle de elementer, der er med i reklamen.

5 Fremstilling af reklamen Her har vi arbejdet i et program der hedder fotoshop, og fremgangsmå den kan ses på billede til højre.

6 Færdiggørelse af Reklame Her har vi indsat teksten og find justeret reklamen med et fint logo af en sol, der illustrere produktets miljøvenlighed.

7 Evaluering af projektet

8 Tak fordi i gad at kigge med!


Download ppt "Reklamen AirFresher - i denne præsentation vil i få et ind- blik i arbejde bag projektet der handler om: Reklamation af AirFresher. - i vil også finde."

Lignende præsentationer


Annoncer fra Google