Præsentation er lastning. Vent venligst

Præsentation er lastning. Vent venligst

Velkommen til webinar: Brug de digitale ressourcer i børnebiblioteket.

Lignende præsentationer


Præsentationer af emnet: "Velkommen til webinar: Brug de digitale ressourcer i børnebiblioteket."— Præsentationens transcript:

1 Velkommen til webinar: Brug de digitale ressourcer i børnebiblioteket.
Vi starter kl Hvis du kan høre musik/snak er lyden i orden og du er klar. Hvis ikke kan du forsøge dig med følgende: 1. Tjek at din lyd ikke er ‘mutet’ / at dit headset er tændt. 2. Find ‘audio setup wishard’ under Meeting og gennemgå test. 3. Log af og på igen.

2 Velkommen til Brug de digitale ressourcer i børnebiblioteket
Ved Lone Juul Pedersen

3 Program Vi vil kigge på disse licenser og løse opgaver i hver af dem med udgangspunkt i børnebrugere til og med folkeskoleniveau. De kommer i denne rækkefølge: Filmstriben Comics Plus RB Digital

4 Arbejdsgangen er sådan
Ca minutter info om licensen ved Lone Ca. 10 minutters opgaveløsning hos jer. Ca. 5 minutter opsamling, hvis der er kommet kommentarer ind på chatten. Gentages for hver licens. Skriv/kommenter gerne i chatten undervejs.

5 Filmstriben

6 Opgaver til Filmstriben:
1: Hvor mange film kan du finde med emnet eller på listen ”for små børn” 2: Hvor gammel bør man være for at se Paddington? 3: En låner har fundet filmen ”De små vilde”, men kan ikke se den hjemme. Hvorfor ikke? 4: Kan filmen Tyvenes Herre afspilles via Airplay på en iPad?

7 Comics Plus

8 Opgaver til Comics Plus
Prøveadgang: Password: password22118 1: Hvor mange tegneserier er der med Big Nate? 2: Find en tegneserie for børn (5+) om Mytologi, som ikke er del af en serie? 3: Find tegneserier der lige er tilføjet på Comics Plus til målgruppen 13+ 4: Kan du finde tegneserier med Elverfolket? De hedder noget med Elf quest, men brugeren er lidt i tvivl om hvordan det staves.

9 RB Digital

10 Opgaver til RB Digital 1. Magasiner: Tjek hvilke magasiner, der ligger i kategorien Teenager. 2. Magasiner: Find relevante magasiner i forhold til Gaming. 3. Vælg lydbøger og find mysteriebøger til børn – hvor mange er der? 4. Lydbøger: Hvor lang tid tager The Square Root of a Murder at lytte? Og hvor mange kapitler er der i den?

11 Opsamling Tak for nu – I må meget gerne udfylde evalueringen. I får et link i chatten Tak for i dag.


Download ppt "Velkommen til webinar: Brug de digitale ressourcer i børnebiblioteket."

Lignende præsentationer


Annoncer fra Google