Præsentation er lastning. Vent venligst

Præsentation er lastning. Vent venligst

Præsentations-portfolio

Lignende præsentationer


Præsentationer af emnet: "Præsentations-portfolio"— Præsentationens transcript:

1 Præsentations-portfolio
Hvad er det og hvad skal i bruge det til??

2 Hvad er egentlig en portfolio?
En portfolio er en samling af de produktioner og dokumentationer som du gennem dit forløb har lavet. Produktioner: Opskæring, convenience, pølsemageri og ekspeditioner i butikken. Dokumentationer: Billeder, film, notater, opgaver, tegninger, opskrifter osv. osv.

3 Ja og…. Hvor der er fokus på både produktet og procesen.
Du beskriver dine overvejelser og beslutninger undervejs og om resultaternes kvalitet. Hvad var dit udgangspunkt? Lavede du fejl - hvilke og hvorfor? Tog du billeder??

4 Hvad skal der blive ud af det?
At du får opbygget en ressource, hvor du kan følge din egen udvikling og læreproces At du får en god ballast med dig videre i din uddannelse.

5 Hvad skal vi bruge det til?
Til arbejdet med jeres afsluttende opgave på det fagrettede grundforløb, fordi den er baseret på de emner, der de seneste uger er blevet gennemgået. Så hedder det en præsentations portfolio

6 Hvad er forskellen? Din portfolio er en samling af alt det, du har lavet gennem din uddannelse. En præsentations portfolio er; hvor du udvælger de emner, som du mener, der er relevante i forhold til den stillede opgave. Hvorefter det afleveres - fordi det så er din eksamens opgave….

7 Opgave Lav en præsentation af den opskæring du indtil nu synes bedst om. Du skal bruge dine egne ord og billeder så vidt det er muligt. HUSK: der skal til mindst en detailopskæring være forskellige valgmuligheder for tilberedning og garniture.


Download ppt "Præsentations-portfolio"

Lignende præsentationer


Annoncer fra Google