Til lykke
Ernærings- og husholdningsøkonom i 1986 Ulla Lundstrøm Ernærings- og husholdningsøkonom i 1986 LUNDSTRØM kommunikation & udvikling i 2001 Konsulentydelser – faglig formidling: Organisationsudvikling: Ide- og strategiudvikling, ledelses- og teamudvikling, kvalitets- og metodeudvikling, effektivisering/lean samt undervisning. Typisk i storkøkkener Skriftlig formidling, analyse og konceptudvikling fx CateringForum, Kost & Ernæringsforbundet, Efteruddannelsesudvalget (Køkken, Hotel, Restaurant), Horesta (Den grønne nøgle) www.lundstroem.biz
Mine mål er: At skabe kvalitet, godt arbejdsmiljø og effektiv ressourceudnyttelse At bygge bro mellem mennesker og fagligheder Udvikling Faglig viden Faglig formidling: et middel til udvikling
CateringForum-samarbejdet og magasinet som eksempel på faglig formidling om fødevarer og sundhed CateringForum er et markedsføringssamarbejde mellem foodservice-afdelingerne i : Arla Foods DLG Food Danish Crown Schulstad Royal Greenland Tulip Vision: CateringForum skal være det foretrukne mødested for køkkenledere i cateringsektoren”
Tanker om et magasin-tema Være aktuelt ”oppe i tiden” for målgruppen: Hotel/restaurant, kantine eller syge/plejesektor Der skal være erfaringer og stof til artikler Kunne visualiseres i opskrifterne
Temaet: SundGourmet Trendsættere er i gang. Der er erfaringer og stof til tema-artikler. Brødrene Koch: Sunde tanker – bog og nyt ”slankt”menukoncept. Comwell Kellers Park Hotel & Spa: ”Spa Supreme” - skræddersyede løsninger og spa-designer. Rød tråd i leder, noter og artikler.
Om journalistik, PR og faglig formidling Magasinet er middel til målet om, at CF skal være det foretrukne mødested for køkkenledere i cateringsektoren Journalistik: Aktualitet, væsentlighed og identifikation PR: Stille virksomhederne i et positivt lys ved at fortælle om mål, erfaringer, produkter og ydelser. Faglig formidling: Fortælle uddybende om hvordan (fx bæredygtigt fiskeri (MSC), hygiejneforhold vedr. centralpakket kød, varm- og koldrøgning, undersøgelser osv).
Regionshospital Randers Eksempel på den typiske opgave Regionshospital Randers Kvalitetsudvikling Team/lean proces Udvikling af menukoncept Videre med lean 5S-forløb Økologiprojekt: Hospitalskøkkener på sporet af sølv samme med Aarhus Universitetshospital, Rigshospitalet og Herlev Hospital
Tak for opmærksomheden