Innovation Fredericia Gymnasium. De to spor:  Innovation i AT frem mod årsprøve i maj 2014.  Muligheder for innovation i studieretninger og afdækning.

Slides:



Advertisements
Lignende præsentationer
Hjalleseskolen – Fremtidens 7. klasser
Advertisements

AT opgave 2014 Mad og Mennesker
Orientering om AT-eksamen Fredag d. 16/1 i 2. og 3. lektion.
Online kollaborativ undervisning
Innovation - viden i spilved Kirsten Lauta og Dorte Fensteen
Hvilken forskel skaber mest værdi for brugerne?
Hvor står vi nu, og hvor er vi på vej hen? Timbuktufonden
Opdatér dato Vælg >Indsæt >Sidehoved / Sidefod Skriv Måned og År i feltet for dato Vis hjælpelinjer som er en hjælp ved placering af billeder: 1.Højreklik.
Lærerprofessionen.
Udvikling af informationskompetencer hos folkeskoleelever i 9. klasse
Præsentation af resultater fra Elevtrivselsundersøgelse Hvad stiller man op? Erfaringer fra år 1 på Fredericia Gymnasium – hvor langt er FG?
Gymnasiets opbygning Studentereksamen STX OptagelseStruktur Grundforløb og studieretninger Valgfag.
Danida Verdensbilledlegat film – film – film
Med blik for at bruge markedets, virksomhedernes og samfundets bevægelse - Region Midtjyllands initiativ.
Grønt Flag Grøn Læreruddannelse GFGL. 27/08/10 Det Grønne Flag er hejst på Zahle Ved en flaghejsningsceremoni fredag den 27. august overrakte Børne- og.
BRFkredit tager del. Dagsorden  Hvad er TAG DEL?  Corporate Social Involvement – virksomheden der involverer i CSR  Fra at lave CSR til at være CSR.
Fuld fart frem… anderledes måde.. Hvorfor skal vi være innovative/entreprenante? Den globale udfordring Vi skal konkurrere på produkter og services.
Arbejde i grupper med KIE-modellen
Læsestrategikurser i 1g/1HF Hvorfor? Hvad? Hvordan? 3. juli 2014 Margrethe Mørch - NG1.
Velkommen! Til projektseminar på ferskvandscentret marts 2008 ___________________ Udviklingsprojekt Invention og Innovativ Naturvidenskab i teknologiundervisningen.
5/6 klasse Dagbog for lejrskole til Bornholm
Ressourcecenteret Specialreform 2.0: Oprettelse af ressourcecentre på alle folkeskoler i København Mål: At styrke tidlig indsats og bedre inklusion Sikre.
9. klasse Ranum Efterskole Formål med opgaven Du skal arbejde med et tværgående emne med en problemstilling. I får et overordnet emne. Herunder.
SamfundsCup TIDSPUNKTPROGRAM Indtjekning og velkomst samt kort præsentation af SamfundsCup, årshjul og årets tema ved projektledere.
 Intro  Historien – starten på det hele  Formålet  Hjernerne bag  Bomben bruges  Verden synker – Internettet stiger  På nettet kan vi alt  Effekter.
Hvordan kan oldtidskundskab være innovativt? Muligheder i forhold til innovationsvinklen i AT.
PARALLELUNDERVISNING: - brugen af en digital læreplatform
Fokus på køn på Roskilde gymnasium Skoleåret 2013/2014.
Tilføj hjælpelinier: 1.Højreklik et sted i det grå område rundt om dette dias 2.Vælg ’Gitter og Hjælpelinier...’ 3.Tilvælg ’Vis hjælpelinier på skærm’
Potentialerne i den (nye) åbne skole
Innovation i AT/SO.
Digital skriftlig- og mundtlighed
Undervisning i håndhygiejne - for personaler i børnehaver
Link Camp 2012 Fredericia Gymnasium 2012 Oplæg. Teateret Møde den 1/3 – 2012 Kl – Møde igen den 2/3 – 2012 Kl – Præsentation.
Udbytte af aktiviteten:
Et udviklingsprojekt for Region Hovedstaden Projektets mål: Øge motivationen for lærere og elever Arbejde med fem innovative kompetencer.
Evalueringsværktøjerne i SkoleIntra
Innovative kompetencer og talentudvikling Bent Fischer-Nielsen 2011.
PRÆSENTATION AF PROJEKT V/AFDELINGSRÅDET, BYGADEN TORSDAG, DEN 3. APRIL 2014.
materialet er altid tilgængeligt eleverne inspireres gensidigt.
Implementering af FSR Inddragelse af skolebestyrelsen
Elevproduceret materiale Mulernes Legatskole 27. marts 2014.
SKYPE OG SSI (SIMPLIFIED SKYPE INTERFACE) OPLÆG OG KONKRETE EKSEMPLER PÅ HVORDAN VI BRUGER SKYPE (SSI) I HVERDAGEN PÅ DØGNTILBUD, SOM ET REDSKAB TIL ØGET.
Erhvervsrettet innovation - elektrikeruddannelsen Uge 26 – Aalborg Dag 2 1.
Arkitektur Den ultimative legeborg. Hvad vil vi ? Idé udvikling Brain storm Idé sortering Skitser Bygning rum Stemningen.
AT Problemformulering, problemstillinger og innovation.
Multimedieafleveringer Michael Bessert – Teknisk Gymnasium Randers Niels Gustav Petersen - Teknisk Gymnasium Grenå Line Tillemann Jensen – Teknisk Gymnasium.
Korsager Skole 3. februar Præsentation og referat fra Kontakt- og trivselsforældre ekstra møde.
Evaluering på EGY Disposition: - Fra evalueringsplan til evalueringsstrategi - konkrete evalueringer og ”værktøj” - perspektivering ”Man kan ikke måle.
Vis hjælpelinjer For at se hjælpelinjer 1. Klik på Vis 2. Vælg Hjælpelinjer Indsæt dato 1. Vælg Indsæt i topmenuen 2. Vælg Sidehoved og Sidefod 3. Sæt.
Innovation i biologi og AT Trine Iversen Gl. Hellerup Gymnasium.
SamfundsCup
VELKOMMEN TIL LÆRERCAMP.
Projektopgaven.
TEMA 3 Problemløsning: Lav en prototype
Programmering 1 Java/C#
Fællesfaglig naturfagsprøve på Øster Farimagsgades Skole
Læringsuge 2017/18 De 17 verdensmål
Henriette Hayton – Den Nye Friskole
Studenter drevne aktiviteter og E-læringsteknikker
KUBIS indlejring i KU Absalon & Udvikling af læringsobjekter i www
Læringsuge 2017/18 De 17 verdensmål
Hvad er det, og hvorfor er det vigtigt?
hf – med fokus på sundhed, velfærd og innovation (VUF og UCD)
Innovation = nytænkende forbedring af noget i verden
Flerfagligt Forløb 3 Klasse: Fag:.
Innovation i Naturfaglige fag
Innovation i Naturfaglige fag
Tilstedeværelsesundervisning
Workshop 1.
Præsentationens transcript:

Innovation Fredericia Gymnasium

De to spor:  Innovation i AT frem mod årsprøve i maj  Muligheder for innovation i studieretninger og afdækning af begrebet innovation.

Innovation i AT Træningsforløb med fokus på personlig indstilling, handling og kreativitet: Emne: Skal der være en betalingsring i København? Brainstorm: Hvad har vi brug for at vide? Stole på at egne idéer er væsentlige, anvendelse af teknikker fra KIE. Selv søge viden på relevante hjemmesider, kontakte DTU og transportministeriet mm. Udarbejde kreativt produkt (video, præsentation, læserbrev, der er for eller imod ringen.)

Innovation i AT Emne: Hvordan laver vi en sikker skolevej for Fredericias børn? Samme proces, nu med kontakt til kommune, lokalpolitikere samt forældre i folkeskolen. Kreativt konkret løsningsforslag.

Innovation i studieretninger Langstrakt forløb med fokus på omverdensforståelse. Lærerne i klassen vælger et overordnet tema for et helt semester, fx ”Verdens ressourcer”. Der arbejdes med dette i alle fag og tværfaglige forløb, men ikke hele tiden. I fagene arbejdes der med handlekompetence og kreativitet. Der oprettes et website til deling af materiale

Innovation i studieretninger  Konkrete samarbejder med folkeskoler, hvor vores elever kommer ud og underviser. (Personlig indstilling, kreativitet)  Samarbejde med videregående uddannelser om aktuelle problemstillinger. (Handle, omverdensforståelse, kreativitet)