MEDLEMSTILGANG – hvordan? NØRRE-SNEDE ROTARY KLUB

Slides:



Advertisements
Lignende præsentationer
Hvilken afdeling på Hadsund skole går dit barn i?
Advertisements

1 Børnehuset Troldehøj Kreativitet i leg og bevægelse som udviklings potentiale. Helle Rømer.
Lovlig sagsbehandling
Evaluering i et narrativt perspektiv v/ Hanne Fredslund
Opsamling af ideer og forslag
[indsæt selv arbejdspladsnavn og dato]
Dimensioner i refleksionsskabelon og introduktion til scoringer
Progression i de større skriftlige opgaver:
1 EKSTENSION Ny klub i området? Hvordan kan det gøres? DGe okt
Struktur: ”Quiz og byt”
Ebbe Henningsen Landsformand At være pårørende – håb og muligheder.
Præsentation af mig selv
Kursus den 12. marts Program i dag: Opsamling fra sidst.
Indledning I forbindelse med den pædagogiske indsats for at skabe øget sammenhæng i overgangen fra SFO til klub, er der udarbejdet en mappe med materiale.
Hvordan kan forældre støtte op om barnets skoleliv?
Arbejdspladsudvikling
Indledning I forbindelse med den pædagogiske indsats for at skabe øget sammenhæng i overgangen fra SFO til klub, er der udarbejdet en overgangsmappe med.
Skolebestyrelsesvalg 2014 Bredagerskolen. Valg her til foråret • Ny reform ny bekendtgørelse • Byrådet fastlægger rammen for valg her i foråret samt datoer.
Skolereform august 2014………………
Master titel: Gill Sans 40pt (ALL CAPS) Brug under titel til: Præsentation holders navn (Gill Sans 19pt) Afdelingsnavn (Gill Sans 15pt) KØBENHAVNS KOMMUNE.
© Powerpointdesign.dk PR-udvalget © Powerpointdesign.dk •Professionelt netværk på tværs grænser, fag, køn, generationer mm. •Verdensomspændende.
Velkommen til Generalforsamling i SAK 77 Tirsdag d Svømmecenter Nordvest.
Darum skole 4. november 2013.
Plan 2015 Vision: Y`s Men International Region Danmark er i 2015 en bevægelse, som lokalt, nationalt, internationalt og organisatorisk er klar til at engagere.
Projekt Praksis Plus - Fra udd.læge til praktiserende læge Oplæg på Regional Temadag, 19. november 2012 i Herlev.
NOEA/Aalborg Universitet
O-service - Nye muligheder Alle slags arrangementer ind. Bedre visning og sortering af kalender. Tilmelding af ikke-DOF medlemmer. Betalingsmetoder og.
Januar Indledning Vi har i skolebestyrelsen udarbejdet et årshjul som viser de faste aktiviteter og emner, vi skal arbejde med i løbet af skoleåret.
Opeepl – Rotary partnership En unik mulighed for inddrage din klub i END POLIO NOW indsamlingen.
Vækstgruppen Vordingborg Erhverskonference 30. maj 2013 Vordingborg – Herning.
SportHouse Værdier og leveregler i Judoklubben Mitani.
De nye kommunikationspolitikker - hvad skal de indeholde?
Konstruktiv dialog kan forebygge smerter i muskler og led
Problemformulering Indeholder:
Hvad gør vi nu? Oplæg til gruppearbejde. Dette er det 5. LAG Stormøde… 2002 (Nyborg Strand): Erfaringer fra LEADER II og LEADER nøglebegreberne 2003 (Pinenhus):
Værdigrundlag Vision og mission Værdier og mål Oktober Version 2.1.
Den Kreative arbejdsform
Det Sociale Kapitel
Til etablering af science klubber Materialet kan give: Inspiration til opstart af science klub Indblik i andres erfaringer Bud på, hvilke overvejelser.
Hvem er I ledere for? Grønsmutter Spirer Begge dele.
2 StorylinepunktNøglespørgsmålAktiviteter Genopfriskning Hvem er vi og hvordan bor vi? Gruppen finder personerne, id-kortene, jobkartotek, biografier,
Industrien som karrierevej -Et tre-årigt tværfagligt projekt i Herning Kommune -Industrifremmende loge 12. december 2014.
Velkommen til Konference om rammeforsøgene: Studietid, Timepuljer og Studiefællesskaber 26. Februar 2013 Konference om rammeforsøg 26. februar
Omrejsende ledere - Svendborg Kommunes interne konsulentkorps.
Det Folkelige Forum Brugerundersøgelse. Hvem er jeg? Studerende på Syddansk Universitet i Odense Studentermedhjælper i Horsens Sund By fra september 2009.
Tørring Gymnasium Mission, vision, værdier, fokusområder.
Projektleder Gert Melchiorsen, medlem af "Troikaen" Ambassadøruddannelsen Funktionsnedsættelser: Funktionsnedsættelser: –Uoplagthed –Søvnløshed –Døsighed.
Sportsmanagement November 2008
Dansk Byggeri løser opgaver: ved anvendelse af egne ressourcer samarbejde eksterne –foreningen bips –andre institutioner.
Velkommen til Klasseforældremøde i x klasse. Aftenens program 1. Status på arbejdet med ”Forventninger til elever” v. klasselærer/ forældre 2. Udvikling.
SKABELON.
Evaluering af undervisningen: samfundsfag Vi skal i dag evaluere (bedømme) undervisningen ift. disse emner: Planlægning Fagligt udbytte Arbejdsformer Lektiemængden.
Spm. 1. Er du medlem af DI?. Spm. 28 Hvad er dit køn og alder?
Seminar om implementering – Økonomistyrelsen (11. november 2010) Implementering af systemer Inspiration og erfaringer fra Post Danmark ved chefkonsulent.
Evaluering i Rådgivningen resultater samt tiltag.
Det Regionale Beskæftigelsesråd Empowerment i praksis på beskæftigelsesområdet.
Vejledning i samspil Evaluering og dokumentation, 2011: Rie Thomsen og Ulla Højmark Jensen Integreret og stabil vejledning: Vejledningen er en del af.
Slutdokument. Hver konference bør slutte med en fælles udtalelse, der har flere niveauer i sig. -Et niveau der henvender sig til medlemmerne og fortæller.
Kort gennemgang – der kommer en nærmere beskrivelse på modul 3
Læring gennem registrering og indberetning
Portræt af NØRK Klubmøde med fokus på os selv og hvad vi vil
SUF - gevinstrealisering
Brug naturen som sjovt motionscenter
DTHS Synsfaglige Netværksdage 2017
Kompetenceudvikling af pædagoger i skolen
Mindset og formativ evaluering i sprogfagene:
BADMINTON Netværksmøde foråret
Sæt dit aftryk – udvikling af ideer
Fra anledning til udvikling
Føj gerne andre emner til, hvis de synes mere relevante for dig.
Præsentationens transcript:

MEDLEMSTILGANG – hvordan? NØRRE-SNEDE ROTARY KLUB

Oplæg til klubben om handling

Emnet er flersidigt - og opgaverne hænger tæt sammen Hvordan sikrer vi medlemstilgang? Hvordan reducerer vi medlemsafgang? Hvad gør vi for at det fortsat er attraktivt og meningsfyldt at være medlem af Nørre-Snede RK

Det er altafgørende for klubbens ve og vel – NU som fremover: at vi magter at løse opgaverne at vi handler NU og TÆNKER LANGSIGTET at styrelsen har ansvaret og tager initiativet at alle medlemmer bidrager på hver sit felt at vi i fællesskab finder og er enige om ruten – handlingsplanen

Hvordan sikrer vi medlemstilgang? Generationsskifte - nye medlemmer mellem 35-50 år 8-10 gæster inviteres til tre-fire møder – ledsager inviteres med på det sidste Personlig henvendelse ved skriftlig invitation og god og grundig forhåndsinformation gennem ny folder Personlig opfølgning – og samkørsel til og fra møderne Ved første møde betales gæstekuverten om muligt af det klubmedlem, der inviterer. Løbende intern evaluering og opfølgning i styrelsen. Når vi målet? Skal vi ændre vores plan?

Hvordan greb vi det an?

Hvilke erhverv og fagområder er pt ikke repræsenteret i klubben?

Personlig kontakt og samtale fulgt op af skriftlig indbydelse

Ny halvårlig klub-folder Introduktion til Rotary og klubbens historie, struktur mv. Klubaftenernes forløb POLIO+, jubilæumsprojekt mv. Medlemsliste Klubprogram for det kommende halvår

Nye gæster inviteres til fire planlagte aftener - sidste med ledsager.

Øget synlighed i lokal presse – for emner vi gerne vil kendes for

Evaluering og opfølgning I styrelsen I klubben Opfølgningsmøde med de nye medlemmer Betydning for klubbens ve og vel i dag Hvordan sikres udviklingen fremover? Medlemspleje i Rotary er fast arbejde