Bevar Andkær Skole Møde den 15.06.2010 Det vi ved om lukning af Andkær: Økonomi udvalget har den 7. april vedtaget en budgetstrategi, som skal føre frem.

Slides:



Advertisements
Lignende præsentationer
Løn •Generelle lønstigninger i 2013: 0,70 % •Generelle lønstigninger i 2014: 1,21 % •Forbedringer af overenskomsterne pr. 1. januar 2014: 0,25 % •Reguleringsordningen.
Advertisements

Dialogmøde på skoleområdet – Planche 1 Tidsfrister  Første kvalitetsrapport omfatter skoleåret  Inden den 15. oktober 2007 skal Byrådet drøfte.
Åbent møde Kystparken Sdr. Nyrup Grundejerforening.
Endeligt forslag til ”Lys i øjnene” Præsentation af politikken før høringsrunde.
8. december 2010 på Egegård Skole
Forældremøde på Stestrup Skole
Skolereformen – Skovvangskolen fra 1. august 2014
A RBEJDSPAPIR, ALMENNETVÆRKSMØDE 12. SEPTEMBER Nu får du travlt!
Dansk Skovforenings foretræde for Folketingets Miljø- og Planlægningsudvalg 25. november 2009.
Arendalkonferancen Arendal 21.juni 2011
Vej & Park Norddjurs Kommuneareal 720 kvadratkilometer – indbyggere.  Parker og Grønne områder; Budget : 3.2 mio.  Skov og Strand; Budget: 1,7.
Økonomi Budget 2008 & Budgetlægning Budget opfølgning pr •Tilbagemeldingerne fra aftaleholderne om forventet årsresultat, viser.
Vedr. drøftelse af ny organisering af skolerne. Program for tirsdag den 31. maj 2011 kl på LO-skolen 19.00Velkomst. Formand før Børne- og.
De københavnske Ældreråd Organisationen. § 30. Kommunalbestyrelsen nedsætter et ældreråd. Ældrerådet rådgiver kommunalbestyrelsen i ældrepolitiske spørgsmål.
1 Idræts og Fritidspolitik - Kick–off konference 26. januar 2011.
Skolebestyrelsens årsberetning 2012
Dialogmøder 2012 De private tilbud og kommunerne - fælles udfordringer og muligheder Geert Jørgensen.
Budget og regnskab Stenmagle skole
Program Velkomst og intro! Opdeling i arbejdsgrupper.
Børnemad madvalget Ideer til temaer til drøftelse ifm. valg af frokostordning September 2010 Kære ledere/ forældrebestyrelser I dette powerpointshow er.
Kort statusopgørelse til styregruppen Efterår 2013 Projekttitel: 1
Status for Økonomisk Balance og Økonomistyirng17. december 2006 Status for Økonomisk Balance og Økonomistyring Regnskab 2006 Redegørelse for årsagerne.
Roskilde Kommune Direktørområde Børn og Kultur Dagtilbud og Skole RLFs TR/KS kursus 2010.
”Vi når målet – men hvordan?”
SKOLEBESTYRELSENS OPGAVER FOLKETINGET BYRÅDET UNDERVISNINGSMINISTERIET BØRNE- OG UNGDOMSDIREKTØR SKOLEBESTYRELSEN: 7 FORÆLDREREPRÆSENTANTER 2 MEDARBEJDERREPRÆSENTANTER.
Oplæg til fællesmøde om Ny skole 2013 Mandag d. 2. juni – 21: 30 på Søndergård Skole v/ skolechef Per Udesen og Børne- og Kulturdirektør Klaus.
Orientering om ny web-portal Birte Marie Linnebjerg.
Administrationsseminar, den 27. april 2010 Administrationsseminar Tirsdag, den 27. april 2010.
Seniorbofællesskaber
Patientrettighedsdirektivet – baggrund, forhandlingsforløb, resultat og udfordringer Oplæg ved Asger Andreasen, Danske Regioner Konference.
Østjysk rapport om udligning og tilskud Seminar om udligning den 26. April 2010 Job og Økonomidirektør Asbjørn Friis Jensen, Favrskov.
Bilag 4: Oversigt over afsluttede aktiviteter under delprogrammerne Økonomistyring og Økonomisk Balance Dato: 10. april
Fremtidens skole i. AHLMANN-MØDE DEN 7/ DAGSORDEN: (1)Velkomst v. skolebestyrelsesformanden (2)Hvad er der sket? -Gennemgang v. skolelederen -Spørgsmål.
Stormøde om skolesammenlægninger på Amager - Gerbrandskolen, 28
Budgetorientering 2015 Juni Budgetprocedure & tidsplan Maj & juni 2014:Fagudvalg og økonomivalg orienteres om og drøfter budgetsituationen for 2015.
Møde med skolebestyrelsen, Østbirk Skole,
Skolestruktur på dagsordenen
Lederforum – budget høring. Basisbudget
MTHSU d. 16. November 2006 Puljer i budget 2007: –Overførsler (mellem årene) –Puljer i det hele taget.
1 Budgetorientering 13. oktober 2010 v. Borgmester Flemming Eskildsen Kulturcenter Limfjord.
Orientering om fremtidig struktur i skolen
TUR’s gaffeltruckkonference 2010 Indlæg fra Arbejdstilsynet
PROCES OG TIDSPLAN Godkendelse af forslag i Byrådet den 22. april Offentlig debat i maj og juni måned Udstilling i Utzon Centeret Endelig godkendelse.
Dialogmøde 17. januar 2011.
DEN ØKONOMISKE STRATEGI: RÅD TIL UDVIKLING MØDE MED SKOLERNES MED-UDVALG TORSDAG DEN 10. APRIL 2014.
Stormøde om besparelser tirsdag d. 9/3 kl
Trafiksikkerhed – Ringkøbing-Skjern Kommune September 2009 – opstart arbejdsgruppe på tværs af kommunens afdelinger, med det formål af udarbejde forslag.
Temaplan for vindmølleplanlægning i Norddjurs Kommune Workshop om vindmøller den 3. juni 2010.
Den røde tråd fra vision til handling
Bæredygtige indkøb i Region Midtjylland v. Bjarne Schmidt Nielsen (formand for det midlertidige udvalg om indkøbspolitikken)
Hvor mange ældrerådsmedlemmer 13 medlemmer Ældrerådet.
BUDGETSAMR ÅD MANDAG D. 1. SEPTEMBER 2014 KL – TVIS KIRKEHUS.
Dialogmøde – VIA University College - den 16. juni.
Oplæg Viborg Kommune 12. maj Steffen Lawaetz
Orientering om status på skolestrategien I dag Børne- og Ungeudvalgsmøde den 15. september 16. Juni Dialogforum.
Konsekvenser af at indføre ressourceforløb Hanne Weise, AMS.
Orientering om proces for tilpasning og ændret organisering af dagtilbuddene Elsted og Lystrup.
Mørdrupskolens ønsker til ”de 122 millioner” Udredning vedr. folkeskolen (forbedring af læringsmiljøet på folkeskoleområdet). I forbindelse med vedtagelsen.
Skoleanalyse i Holbæk Kommune Præsentation af resultater for Byrådet 17. november
TR møde 27. august 15 Arbejdspladser, At indsats og Københavns Kommunes Budget 2016.
Opmærksomhedspunkter
Værdi- og målsætningsproces Espergærde Skole
U U U U U U U T T T B B B S S U T S B TIDS- OG PROCESPLAN
Kommuneplan Evaluering af kommuneplanprocessen
Velkommen Skolestruktur 2014.
Orientering omkring Budget
Opmærksomhedspunkter
Kapacitetsudfordring Antal klasser ved 26 elever
Høring af forslag til Budget
Orientering om budget Ved direktør for Teknik- og Stabsområdet Kenneth Jensen.
Præsentationens transcript:

Bevar Andkær Skole Møde den Det vi ved om lukning af Andkær: Økonomi udvalget har den 7. april vedtaget en budgetstrategi, som skal føre frem til et budget i balance i 2010 – Budgetstrategien betyder bl.a et prioriteringsrum på serviceområderne på 3 % Skoleforvaltningen har med afsæt i dette den 7. juni 2010 indstillet til lukning af 5 skoler med en beregnet besparelse på 12,8 mio. kr. oo året. Skoleområdet skal finde i alt 32 mio.kr Det er Langelinie, Givskud, Gadbjerg, Andkær og Vandel skoler der er i spil Skolelukningen skal effektueres for skoleåret 2011/12 Der er lagt op til at Andkærs nuværende skole distrikt deles. Linjen kommer til at gå så Bregning – Sellerup Strand kommer til at høre til Gauerslund skole. Sellerup – Andkær kommer til at høre til Vinding skole. Der er i indstillingen kun taget udgangspunkt i en økonomisk beregning af hvilken skoler det kan ”betale” sig at lukke med udgangspunkt i drift, anlæg og befolkningsprognoser – Der er ikke taget andre hensyn ! Der er tidligere taget hul på en rapport om skolestrukturen i Vejle … dette arbejde har man ikke trukket med ind i indstilling om de nuværende skolelukninger Man har igangsat projektet ”Skolen i bevægelse” om fremtidens skole …. Dette arbejde har man ikke trukket ind i indstilling om de nuværende skole lukninger Vi afventer stadig den rapport, som beskriver baggrundsmaterialet for den nuværende indstilling

Bevar Andkær Skole Møde den Fakta om den økonomiske effekt af den foreslåede lukning På anlægssiden betyder det at der skal foretages anlægsinvesteringer på 23,2 mio. på de skoler der skal modtage flere elever. Der spares over 25 mio. i planlagte og fremtidige anlægsinvesteringer på de foreslåede nedlagte skoler Der kan samlet på kommunens vedligeholdelseskonto spares 1,5 mio. om året Samlet set ser den samlede besparelse på at nedlægge de 5 skoler således ud – i alt 25,3 mio.kr: Årlig besparelse : Anlæg her og nu : Anlægsbesparelser på sigt: Langelinie : 3,9 mio. kr. 10 mio. kr. 0 mio. kr. Gadbjerg/Givskud : 4,4 mio. kr.4,4 mio. kr.18 mio. kr. Vandel : 2,4 mio. kr.8,8 mio. kr. 5 mio. kr. Andkær : 2,1 mio. kr. 0 mio. kr.2,3 mio.kr ( 3 etape af renovering) En besparelse på 12,8 mio. kr. om året svarer til at alle elever i kommunen fra 0 – 10 kl. mister en times undervisning om ugen.

Bevar Andkær Skole Møde den Tidslinje for processen: 7. April - ØK Budget i balance 2010 – Juni - B&U forvaltningens forslag om ændring af skolestruktur orientering på temamøde 21. Juni - Forslaget behandles af B&U udvalget og Økm.udvalget 30. Juni - Forslaget forelægges Byrådet og hvis det godkendes sendes forslaget i offentlig høring. Primo sept. - Høringsperiode afsluttes Sept. + Okt.- Behandles forslaget endeligt i forbindelse med budgetlægning for 2011 i udvalgene og Byrådet