Godmorgen Praktik-konference 2008. 2 Dagsorden, 2. dag 07.00 – 09.00: nogen sover, andre spiser 09.00 – 09.05: de fleste synger 09.00 – 10.30: Lisbeth.

Slides:



Advertisements
Lignende præsentationer
CBS’ Uddannelser Kvalitetsseminar 7. marts Formål med kvalitetsseminaret •Kvalitetsudvikling af uddannelser –Inspiration til fortsat udvikling.
Advertisements

Egå Gymnasium Dialog mellem fagene og erhvervslivet Startkonference 5. September 2011.
 Mission Unge, der ønsker at tage en ungdomsuddannelse, sikres mulighed for at gennemføre ved hjælp af et tæt og koordineret samarbejde mellem uddannelsesinstitutionerne.
Hvad er VIP for noget? Projekt-VIP (Viden- og InnovationsPartnerskaber) handler om at skabe tværprofessionelle partnerskaber, der baner vejen for udvikling.
Velkommen.
Web 2.0 Teoretisk viden.
Større Skriftlig opgave •Orienteringsmøde v. Catherine Lønholdt.
Indledning I forbindelse med den pædagogiske indsats for at skabe øget sammenhæng i overgangen fra SFO til klub, er der udarbejdet en mappe med materiale.
De sidste undervisningstimer
Portalintegrationsprojektet Claus Andreasen PL, portalintegrationsprojektet.
Lærersamarbejdet Gruppe 1 Intro til erhvervsuddannelserne.
EGU – Erhvervsgrund uddannelsen ny lovgivning, nye muligheder
Ejerforeningen Syvmøllergåden
Afgangsprojekter Diplom Bygning
ØSTERVANGSSKOLEN Møde for Trivselsambassadører (og andre trivsels-interesserede) 23/ Kl. 19:00-20:30 Dagsorden 19:00Velkomst 19:10Kort oplæg om.
Velkommen til temadag om Indholdskanalen. Program: : Indholdskanalens muligheder Baggrunden for Indholdskanalen : Leverandør-præsentationer.
Den anerkendende tilgang fra ord til handling
Modul 5 Videndeling, visitering og virksomheder. Kvalificeringsforløbets opbygning Modul 1.Udfordringen og kendskab til hinanden Modul 2.Praktisk viden.
UU Center Kolding Mentorprojekt i UU Kolding •Ide og finansiering •Ungepakke II •Samarbejdspartnere Taxameter - institutionsuafhængig.
Talentinternat modul 3..
Selvevaluering ’It i folkeskolen’
Tekstniveauer: 1.For at skifte mellem de forskellige tekstniveauer, brug "Forøg list niveau"- knappen i værktøjslinjen "Formatering". 2.For at komme tilbage.
Nanna Højlund, FOA, formand for PASS
Matematik afgangsprøve 2013
Web-service konference 15. September 2005 Bo Meyer specialkonsulent Jan Birk specialkonsulent.
Administrationsseminar, den 27. april 2010 Administrationsseminar Tirsdag, den 27. april 2010.
Konference om styring af specialundervisning og inklusion den 4
Velkommen til dag 2 på AUs vejlederuddannelse!
Vibeholmskolen august 2014 Den nye skolereform Udskolingen.
Tekstniveauer: 1.For at skifte mellem de forskellige tekstniveauer, brug "Forøg list niveau"- knappen i værktøjslinjen "Formatering". 2.For at komme tilbage.
Projekt for de kommende skolebørn i Sabro Dagtilbud
Undervisning af tosprogede elever i grundskolen
Konference Hotel Legoland, den 21. april 2010 De merkantile erhvervsuddannelser aktuelt nyt uddannelsesaftalens længde kæde-/koncerngodkendelser.
Eksempel på struktur på et Grundforløb
Tilføj hjælpelinjer: 1.Højreklik et sted i det grå område rundt om dette dias 2.Vælg "Gitter og hjælpelinjer" 3.Vælg "Vis hjælpelinjer på skærm"
René Dommer Projektleder for EASY-P, LIS, Praktik+ og praktikpladsen.dk Generel status.
Adobe læseprogrammet Adobe Digital Editions - installationsprocessen Inden du køber og downloader en e-bog/e-lydbog (en grafisk guide)
Portalintegrationsprojektet Claus Andreasen PL, portalintegrationsprojektet.
Refleksioner og opsamling ift. i går
Præsentationskonference – forårsversion af EASY-A Jørgen Rendsvig afdelingsleder.
Større Skriftlig opgave
Biblioteket som læringscenter
Velkommen til Praktik-konference Dagsorden, 1. dag – 10.45: René snakker – 12.15: Finn snakker – 13.15: Alle spiser –
Diigital læring - Den Digitale Erhvervsskole
Velkommen til workshop om EASY-P
Udlejningsejendommenes energi Konference 9. november 2009.
René Dommer Projektleder for EASY-P, LIS, Praktik+ og praktikpladsen.dk Status, planer og økonomi.
Tilføj hjælpelinjer: 1.Højreklik et sted i det grå område rundt om dette dias 2.Vælg "Gitter og hjælpelinjer" 3.Vælg "Vis hjælpelinjer på skærm" 1. november.
Velkommen til Udviklingsdag 2 TUP Maj 2013.
Dagsorden Elbil netværksmøde den 2/ kl i Energistyrelsen 10:00 Velkommen, nyt siden sidst fra CGT og ENS 10:20Bordrunde, kommunernes erfaringer.
Brugerpanel FTU-området
Rapporter (Access, del 5). RHS – Informationsteknologi – Udgangspunkt Vi har oprettet en database Vi har defineret en eller flere tabeller, og.
Erhvervsakademiloven VISION: Udvikling af KVU og VVU Stærke KVU-miljøer med Faglig tyngde Forankring af ansvar, herunder for økonomi Ledelsesmæssig kapacitet.
Strategiseminar 28. og 29. januar 2008, Bogense Velkomst Praktiske forhold Programoversigt for de to dage.
Viden om praktikmuligheder Bemærkninger til ændring af eud-lov: Vejledning af elever og virksomheder om muligheder på praktikpladsmarked skal styrkes med.
DMU PeopleXS Workflows (alt) (uden forhandlingsdel) Stillingsfaser – Opslag Fremstilling/validering, godkendelse, annoncering – Bedømmelsesudvalg.
Tilføj hjælpelinjer: 1.Højreklik et sted i det grå område rundt om dette dias 2.Vælg "Gitter og hjælpelinjer" 3.Vælg "Vis hjælpelinjer på skærm" Oplæg.
Skift af farvetema: 1.Vælg ’Design’ i PowerPoint menubjælken 2.Vælg ’Farver’ 3.Vælg ’farveskema’ SKI_GRØN eller SKI_BLÅ Indsæt nyt billede i format H 17,3.
VirksomhedsnetværkCabi – Danmarks største netværk for socialt ansvarlige virksomheder 1.
UNI•Login Administration og anvendelse
Alle medarbejdere, der ønsker at have indflydelse på dagsordenen og mødepunkter, har haft mulighed for det – dvs. også alle kolleger, der ikke er i trio/MED.
Sociale historier – et pædagogisk værktøj
EVALUERING AF LÆREPLANER KRUSEDULLERNE Sociale kompetencer.
I mentor ordningen på elevmentor.dk
Virksomhedens brug af Elevplan og Skolepraktik i Elevplan
Det produktive team Software kvalitet og kultur
EASY-P Konference Digitalisering.
En Praktikværts forventninger
EASY-P Konference april 2012
EGU – en erhvervsrettet uddannelse Vejle den januar 2015
Præsentationens transcript:

Godmorgen Praktik-konference 2008

2 Dagsorden, 2. dag – 09.00: nogen sover, andre spiser – 09.05: de fleste synger – 10.30: Lisbeth snakker – 11.00: de sidste er vågnet (forhåbentlig) – 12.00: Nyt EASY-P mm – 12.15: René runder af – 13.00: Frokost

3 Nyt EASY-P og værktøjsomlægning hvorfor er det nu lige … EASY-P værktøjet er desupporteret og skal opdateres under alle omstændigheder ”Rygraden” i systemet, datamodellen, er vredet skæv i forsøget på at leve op til skiftende love og regler God anledning til væsentlige, grundlæggende ændringer i brugergrænsefladen –Koder erstattes af tekst, hvor det er hensigtsmæssigt –En elevs aftaler vises i sammenhængende forløb

4 Nyt EASY-P og værktøjsomlægning Hvad med de faglige udvalg? Det er vigtigt at fastholde FU´ernes interesse for EASY-P og de andre praktiksystemer Målt i ”årsaftaler” abonnerer 84% på EASY-P –Heraf benytter 61% EASY-P til opslag –Heraf benytter 39% EASY-P til registrering på godkendelses-niveau Det er derfor vigtigt med en realistisk deadline for svendeprøvehåndtering i EASY-P, eller et alternativ –EVU har købt et EASY-P udtræk, som de læser ind i deres nye, midlertidige program, så de slipper for dobbeltregistrering –I.U. har købt en webservice, som de benytter til deres næsten færdige program til virksomheders selvgodkendelse

5 Nyt EASY-P og værktøjsomlægning hvornår? Behovet for Nyt EASY-P er anerkendt i UVM og UNI-C, men: –Finansieringen er ikke på plads –Der er ikke valgt teknisk platform. Skal vi gå efter det kendte og stabile (EASY-A / webforms) eller et mindre kendt og dermed mere risikobetonet, web-baseret værktøj, som til gengæld giver nye muligheder? Ramme-kontrakten med Logica udløber medio 2009 –Nyt EASY-P skal være færdigt i 3. kvartal 2009 –eller vente og starte op under ny kontrakt

6 Nyt EASY-P indgår i en overordnet sammenhæng, dvs. flg. potentiale : Værktøjsomlagt EASY-P Nyt EASY-P som en del af EASY-A/F (teknisk) Nyt EASY-P Nyt EASY-P incl. Praktik+ Nyt EASY-P incl. LIS Een samlet praktikdatabase EASY-A til erhvervsakademier (hvis …) EASY-C EASY-C incl. EASY-P Central elevdatabase (alle centrale systemer bidrager)

7 LIS Faglige udvalg Værktøjssiden / Præmietræk CPR NNM EASY-F I.U. godk.