Præsentation er lastning. Vent venligst

Præsentation er lastning. Vent venligst

Velkommen til workshop om EASY-P

Lignende præsentationer


Præsentationer af emnet: "Velkommen til workshop om EASY-P"— Præsentationens transcript:

1 Velkommen til workshop om EASY-P
Praktikkonference 2008 Praktikkonference Billund, april 2008

2 EASY-P Workshop Tre spørgsmål på forhånd:
Nye bekendtgørelsers betydning for aftaleregistrering i EASY Dataoverførsler mellem EASY-A og P Registrering af tillæg Vi har også valgt at sige lidt om præmietræk – Måske er der stadig 2007 præmier at hente for netop din skole! Og herudover tager vi selvfølgelig alle jeres spørgsmål som I kommer med her og nu.

3 Registrering ifb. nye bekendtgørelser
To muligheder med aftaler som starter 1/ eller senere: De ligger i skuffen De er registreret på de gamle koder Det er endnu ikke afklaret om der skal laves papirtillæg til disse aftaler, vi afventer svar fra UVM.

4 Registrering ifb. nye bekendtgørelser
Aftaler der ligger i skuffen: De skal bare registreres i EASY-P, så snart de nødvendige koder er klar

5 Registrering ifb. nye bekendtgørelser
Aftaler som er registreret på gamle koder: To forskellige situationer, dog flest på den ene Kun ny version Ny uddannelse og / eller nyt speciale

6 Registrering ifb. nye bekendtgørelser
Eneste ændring er at versionen er blevet et nummer højere: EASY-P Gå ind i PA0x og ret versionen på selve aftalen EASY-A Gå ind på B265 og ret versionen (Elever -> Elever på fuldtidsuddannelse -> Skift af uddannelse, speciale/skoleforløb). Se i øvrigt vejledningen på EASY-A webben vedr. skift af uddannelse, speciale/version Når koderne er klar, vil der komme nyhed med vejledning på webben.

7 Registrering ifb. nye bekendtgørelser
Ny uddannelseskode og/eller nyt speciale nummer: EASY-P Afslutte den oprindelig tastede aftale med”1110 Afsluttet pga. ny udd.kode/ reform. Ny udd:”. Derefter oprettes den nye aftale med ”1016-Opr. pga. ny udd.kode/ reform” EASY-A Hvis eleven er holdplaceret eller udlånt skal dette slettes og nyt skal oprettes, da der er tale om ny uddannelse.

8 Oversigt over dataoverførsler fra EASY-A til EASY-P
Start på grundforløb Slut på grundforløbs bevis udstedes Afgangsårsag +dato på A580 Start på hovedforløb Skoleperiode på hovedforløb A963 A070 og B963 A069

9 Oversigt over dataoverførsler fra EASY-A til EASY-P
A963 overfører følgende fra EASY-A til EASY-P: Navn, adresse samt skoleforløb med følgende oplysninger: uddannelseskode, skoleperiode, startdato, slutdato, status Forventet, Arr.skole og AER oplysninger.

10 Oversigt over dataoverførsler fra EASY-A til EASY-P
A070 overfører følgende fra EASY-A til EASY-P: Oplysninger om skoleforløb på elever, som er afgangsmeldt i EASY-A og hvor skoleforløbs slutdato ligger indenfor den periode man har afgrænset jobbet på i EASY-P. Afhængig af om afgangsårsagen angiver et afbrud i uddannelsen eller gennemførelse af en uddannelse slettes, oprettes eller ajourføres det aktuelle skoleforløb i EASY-P. Afgangsårsag 20, 21, 23, 26, 27 og 29 bevirker at skoleforløb slettes. Afgangsårsag 12 for grundforløb og 17 for hhx/htx bevirker at skoleforløbets status bliver opdateret fra ”Forventet” til ”Afsluttet” eller at skoleforløb oprettes.

11 Oversigt over dataoverførsler fra EASY-A til EASY-P
B963 overfører følgende fra EASY-A til EASY-P: Alle kvalifikationer som er registreret i B303 i EASY-A på den skole som kører B963 overføres på de personer der bliver udtrukket.

12 Oversigt over dataoverførsler fra EASY-A til EASY-P
A069 overfører følgende fra EASY-A til EASY-P: Oplysninger om skoleforløb på hovedforløbet. Bemærk det er en god ide at overføre bagud i tid, da skoleforløb som først er overført ikke ajourføres, så bliver eleven slettet på et hold efter de er overført bliver EASY-P ikke ajourført.

13 Registrering af tillæg
Tillæg skal ALTID registreres ved at afslutte den gamle aftale og oprette en ny, ikke noget med blot at ændre på den oprindelige aftale! Denne arbejdsgang virker i nogle tilfælde meget besværligt, specielt i forbindelse med ændringer i start og/eller slutdato på aftalen, men for at sikre korrekt registrering og sammenhæng med andre systemer er det vigtigt at dette overholdes. Registrering af tillæg er netop et af de områder der formentligt bliver lavet helt om med nyt EASY-P.

14 Præmietræk 2007 Der er stadig penge at hente fra 2007 præmietrækket!
Vigtige ting for at være sikker på, at få alle de præmie penge man er berettiget til: Færdigdato: Uden færdigdato bliver aftalen slet ikke trukket ud. Korrekt registrering af tillæg: Hvis der blot er en dag mellem 2 ”bidder” af et tillæg og der ikke er udbetalt præmie før tillægget registreres, bliver aftalen ikke udtrukket til præmiering. Hvis afslutningsårsag og suppl. aftaletype ikke passer sammen, bliver aftalen heller ikke udtrukket. Ajourførte skoleforløb: Det er vigtigt at, man har styr på sine overførsler fra A til P så elevernes skoleforløb er ajour.

15 Præmietræk 2007 Vi anbefaler alle skoler at få sat færdigdato på aftalerne hurtigst muligt Fremsøges sådan: Efter næste trækning den 30. april, kan din EASY-P konsulent oplyse hvilke aftaler du evt. mangler præmie på.


Download ppt "Velkommen til workshop om EASY-P"

Lignende præsentationer


Annoncer fra Google