Beboerne på Islands Plads siger: NEJ TAK til to broer på hjørnet ved kanalen Dette hjørne er et unikt, velfungerende opholdssted for beboere, lokale og.

Slides:



Advertisements
Lignende præsentationer
Vi har et rigtig godt tilbud så konverter til fjernvarme nu.
Advertisements

Byggetilladelse - Pippi Langstrømpe
Sådan laver Du et POWER POINT program.
Velkommen til Støtteforeningen Kragelunds venner Kragelund forsamlingshus.
100 års fødselsdag Maj 2011.
Prutte-typer.
Efteråret og julen er slut og med en lille grillfest vil vi fejre at foråret snart står for døren I skal blot tage lidt let tøj med.
Vi hører altid om kvinders “regler”, her er så mændenes regler.
Electrolux Marketing koordinator, web Michael Skrydstrup HR Konsulent Anne Mette Hildebrand Udvælg en elev, der skal sige til, når der er gået 5, 10 og.
Johannesevangeliet kap 15,1-11.
Maritim Miljøstyring HVAD ER MILJØSTYRING (ISO 14001) ?
Flickr.com – online billeddeling
FORSTÅ DIN NABO! VI ER FORSKELLIGE.
Mr. Raggys prøveeksamen Gennemgang af svarene.
Efterårets opdatering fra det høje Nord. Placering af nogle af bryllupsgaverne Bordene – som vi ønskede os !! Kalenderbamsen og den flotte ramme til vores.
Klik for næste billede eller vent 30 sek. Rando i skole!
Hornbæk Skole Invitation til forældremøde og indskrivning til
Vi har købt en lille bjerghytte på fjellet, og tænkte på om du ville tage familien med eller nogle venner og komme en tur i julen for en lille julegløg.
Kære forældre Hermed orientering om status i forbindelse med Pilehaveskolens udbygning og flytning til Verninge i skoleåret 2013/2014. I foråret 2013 har.
Storylinepunkt Nøglespørgsmål Aktiviteter Genopfriskning Hvem er vi? Gruppen finder personerne, id-kortene, jobkatotek og biografier frem og genopfrisker.
- for dig der vil på søen Der er et hav af muligheder i Skanderborg Skanderborg Junior Sejlklub.
Hvor bor familien? På land eller i by?
AARHUS KARLSHAMN PRÆSENTATION
Soles værdier  Der er et godt sammenhold  Der er ingen der mobber  Man får sig rørt  Der er gode trænere  Vi spiller fairplay.
Rekruttering af frivillige ledere MBU’s Årsmøde 2007.
Jeg har altid vist det….
Jeg har altid vist det…. Og her er Beviserne Der findes mange flere.
Hvor der er fokus på klimaet.
Hverdagens Helte i Danfoss Floor Heating
Friluftsrådet – mere natur – mere friluftsliv BLÅ FLAG OKTOBER 2011 Brian Samuelsson.
Å.
Badeferieby Tisvildeleje. Tisvildeleje – strand, natur, ro og badeliv Tisvildeleje kendes for sin strand, naturen og sine klassiske badehoteller – som.
Klik for næste billede eller vent 30 sek.. Hej igen. Jeg har været til min første fødselsdag hos min nye faster Lene. Her er lidt billeder fra festen.
Merlespir Nål og tråd Kniv Lighter Bivoks Kohorn Sejlmagerhandske
Nissen på tur På loftet sidder nissen med sin julegrød,
FC Horsens – Ternevej 83 – 8700 Horsens – Veninde aften Vi gi´r dig oplevelser med og uden bolden FC´s U/11 piger inviterer til veninde.
Sket er sket … Og står sjældent til at ændre
Livets Ord September 2009.
Verdens 7 underværker….
Mettes hemmelige billeder fra turen til New Zealand.
9 steps på vejen – frem til i dag?. Siden 2010 = 6 årlige kalendere på 5 regioner. Del af kommunikationsstrategien = se på, om det er en bedre løsning?
Relationer – børn og voksne
Trafik og beliggenhed i Øster Snede
Dette er en automatisk lønforhandling. Vær venlig at svare på de næste spørgsmål. Dine svar vil danne grundlag for den næste lønjustering. Næste>>
Unge og Kirke Hvordan virker vi sammen. Smittende tro… ”2010 har været et helt fantastisk år for mig. Jeg vil huske det igennem hele mit liv for at være.
Klik for næste billede eller vent 30 sek.. Tiden går og det er snart længe siden at jeg kom til mine to-benede i Herlev. Jeg vokser og vokser, og lysten.
Du ønskes en rigtig glædelig jul
Case-opgave på HG2 uge 41,  I skal lave en slags avis til nettet – ikke nødvendigvis en avis som BT eller Politiken … det kan godt være en slags.
Efteråret og julen er slut og med en lille grillfest vil vi fejre at foråret snart står for døren I skal blot tage lidt let tøj med.
Indskrivning for nye bh.klassesbørn Frederiksværk Skole Skoleåret d. 8. november 2011.
Placering af dagligvarebutik i Kvistgaard ‏ Kvistgård-Nyrup borgerforening 19. November 2014.
Skolesangen Af Strandby skoles elever. Mel: Jeg er så glad for min cykel Jeg er så glad for min skole Der har vi mange sjove fag Og det er fordi i en.
Born in Dead FILM. Born in Dead Afsked  Brad han er 20 år. Han elsker amerikansk fodbold han er topscorer.  Brad går hjem fra sit universitet efter.
IDETYVEN KLIK FOR AT STARTE Åh nej! Idetyven har stjålet jeres ide!
Futureavenue Fremtidens by.
Min nye bil Med kærlig hilsen din amerikanske ven…
OZ2RF Hvad er det her nu alt for noget Hvorfor nu alt det her
FRA IDÉ TIL VIRKELIGHED
Hvor bor familien? På land eller i by?
Frederiksværk Højvandssluse
Andre trafikanter.
Vinduer Frejeasvej 16CD.
Morale og dannelse i uddannelse
280 – Herre jeg vil gerne takke 1, S1
Prutte-typer.
Præsentationens transcript:

Beboerne på Islands Plads siger: NEJ TAK til to broer på hjørnet ved kanalen Dette hjørne er et unikt, velfungerende opholdssted for beboere, lokale og forbipasserende To broer vil betyde et stor indgreb Vi vil gerne vise dette for jer med nogle billeder: Til Teknik- og Miljøudvalgets møde 4. marts 2009

Islands Plads Afdeling 204, Lejerbo 245 lejligheder Hjørnet hvor de to broer skal være Hjørnet er en del af afdelingens grund og derfor en del af vores udeareal. Der er adgang for gående og man cykler også her. Billede fra

Sådan her bliver pladsen brugt af beboere og folk der kommer forbi. Fest for at fejre afdelingens 30-års jubilæum

Beboere, besøgende og dem der kommer forbi…

Hjørnet kan også bruges ved afdelingens årlige loppemarked.

Hjørnet er også besøgt om vinteren. Det inviterer til ophold. Her er ikke parkerede biler som ved resten af kanalen. Nogle piger der drikker en sodavand og hviler lidt Nogle turister der kommer forbi

Her er et billede af hjørnet uden broer, et fleksibelt opholdsareal til glæde for alle. Vi vil nu vise broernes indgreb.

Her er et billede hvor nogle beboere visualiserer broerne, når broerne kobles sammen i et sving på hjørnet. Broernes rækværk vil være der hvor rebet er, ca 2 meter over bolværket. Alle mål osv har vi taget fra det materiale som I skal vedtage. Det lyder så hyggeligt i materialet, men hvis man sætter det sammen i den virkelige verden så bliver det sådan her:

Broernes underside havner over kajkanten, Hvis man lægger til brotykkelse og rækværk, så bliver det et meget dominerende bygværk, en slags minibispeengbue med noget dødt areal nedenunder.

For at komme fra kajkanten og op på broerne skal man færdes på ramper. Med hældning 5 cm på 1 meter så kan ramperne blive 20 meter lange. Hvor skal de være?

Billedmontage fra Hvorfor to broer når man kan nøjes med én bro, eller noget helt andet? Hvorfor ødelægge en af de få velfungerende pladser langs kanalen?

Derfor: Lad os beholde dette hjørne sådan som det er, fleksibelt og til glæde for alle –Os lejere, andre christianshavnere, besøgere til fods og vands, og turister Placer eventuelle broer et andet sted –Det må findes andre muligheder! Hilsen fra beboerne