Præsentation er lastning. Vent venligst

Præsentation er lastning. Vent venligst

Hornbæk Skole Invitation til forældremøde og indskrivning til

Lignende præsentationer


Præsentationer af emnet: "Hornbæk Skole Invitation til forældremøde og indskrivning til"— Præsentationens transcript:

1 Hornbæk Skole Invitation til forældremøde og indskrivning til
0. klasse 2014/2015

2 Kære forældre december 2013
Da I har et barn, som skal starte i skole til sommer, vil vi gerne invitere jer til et orienterende møde onsdag den 8. januar 2014 kl – ca i skolens kantine, På mødet vil vi fortæller om skolens vision og mål for arbejdet i indskolingen og vores tanker om, hvordan en skoledag vil være, når skolereformen træder i kraft til august. Vi vil gerne i dialog med jer forældre om de gensidige forventninger til skolestart og I får mulighed for at stille spørgsmål vedrørende indskrivning, skolestart mm.

3 I uge 4 og 5 har skolerne indskrivning til de kommende 0. klasser
I uge 4 og 5 har skolerne indskrivning til de kommende 0. klasser. Indskrivningen foregår digitalt med en NEMID eller Digital Signatur på kommunens hjemmeside: hvor du finder link på forsiden øverst i højre hjørne. Selvom I skal indskrive jeres barn elektronisk vil vi gerne se jer (forældre og barn) på skolen til en lille snak Onsdag den 22. januar i tidsrummet kl i C-fløjen (den sidste fløj med indgang fra Drachmanns-vej)   Ved denne lejlighed er der også hjælp at hente til indskrivningen, da der vil være opstillet pc`ere til jeres rådighed. OBS! Dog er det en forudsætning, at I medbringer jeres NEMID. Er I forhindret i at komme denne dag, så kontakt skolens kontor ( ) eller send en mail til - så finder vi et andet tidspunkt. Vi glæder os til at se jer. Venlig hilsen Tanja Steffe Nøhr Karin Petersen skoleleder viceskoleleder

4 Indskrivning til start i 0. klasse
den 11. august 2014. Ønsker I, at jeres barn skal undervises uden for folke-skolen, bedes I senest den 18. februar 2014 meddele skolen, hvor barnet skal undervises. Hvis jeres barn allerede går i skole, skal I ikke komme til indskrivning på skolen, men blot kontakte os senest den 18. februar 2014 og meddele, hvilken skole og klasse jeres barn går i. Ønsker I, at jeres barn skal gå i en anden af de kommu-nale skoler, bedes I notere det, i det elektroniske ske-ma. Så vidt muligt forsøger Byrådet at imødekomme jeres ønske. Det vil dog i så fald ikke være muligt at få dækket eventuelle befordringsomkostninger. Vi beder jer kontakte skolen inden den 5. august 2014 ved eventuel flytning fra kommunen eller adresse-ændring inden for kommunen.


Download ppt "Hornbæk Skole Invitation til forældremøde og indskrivning til"

Lignende præsentationer


Annoncer fra Google