Præsentation er lastning. Vent venligst

Præsentation er lastning. Vent venligst

Badeferieby Tisvildeleje. Tisvildeleje – strand, natur, ro og badeliv Tisvildeleje kendes for sin strand, naturen og sine klassiske badehoteller – som.

Lignende præsentationer


Præsentationer af emnet: "Badeferieby Tisvildeleje. Tisvildeleje – strand, natur, ro og badeliv Tisvildeleje kendes for sin strand, naturen og sine klassiske badehoteller – som."— Præsentationens transcript:

1 Badeferieby Tisvildeleje

2 Tisvildeleje – strand, natur, ro og badeliv Tisvildeleje kendes for sin strand, naturen og sine klassiske badehoteller – som tegner byens nyere historie. Her kan du finde ro, rekreation og romantik – kun en time fra København. Her er landsbystemning i hovedgaden og plads til familieliv. Her kan du se stjernerne, og høre havets brusen. Generationer mødes i de små sommerhuse, som er gået i arv gennem 3 generationer. De historiske badehoteller bygger videre på historien om det helsende vand fra Skt. Helenes kilde, som klinger godt sammen med tidens trend og mindfulness. Tisvildeleje er københavnernes og den kreative klasses fristed, og der er mange mere eller mindre kendte ansigter. Tisvildeleje er også et tilbud til den internationale turist, der kan tage en tiltrængt afslappende og helsende pause fra storbyens oplevelser. Sommeren er god i Tisvildeleje. På de varme sommerdage er der trængsel af biler og badegæster i hovedgaden og på parkeringspladsen ved standen. Og byen har sine helt egne unikke oplevelser. Besøgende fra hovedstaden og de mange sommerhuse valfarter til Musik i Lejet, loppemarked på Birkepladsen, biograf og kanonhalløj. Om vinteren er der stille.

3

4

5

6 TISVILDELEJE – RO, ROMANTIK OG NATUR

7 TURISME I TISVILDELEJE ”En gåtur på stranden. Det var sådan jeg endte heroppe. Jeg gik en tur med min kone og mine børn. Så enkelt er det. En lang gåtur fra Tibirkebakker og helt ned til stranden, hvor vi hørte om de mange mennesker, der har været her. Kan man købe sådan en tur?” Citat fra fokusgruppe

8 TISVILDELEJE – STEDER OG FORBINDELSER

9 Tisvildeleje mangler et kommercielt blik på naturen


Download ppt "Badeferieby Tisvildeleje. Tisvildeleje – strand, natur, ro og badeliv Tisvildeleje kendes for sin strand, naturen og sine klassiske badehoteller – som."

Lignende præsentationer


Annoncer fra Google