KREDSEN I CENTRUM Forenkling. ENKELT OG OVERSKUELIGT Grundlæggende konflikt mellem tid til familie og tid til FDF Vi skal gøre FDF-hverdagen enkel og.

Slides:



Advertisements
Lignende præsentationer
Trivsel - et fokusområde
Advertisements

Køge Handelsskole Thomas Nielsen og Anders Klosterman
Kredsen i centrum En gennemgang af din kreds!. Kredsen i centrum, intro • Undersøgelsen består af 6 emner med 2-3 underemner • Vi diskuterer et underemne.
BrugerundersøgelseBrugerundersøgelse Gjerrild Bønnerup Friskole Juni 2006.
Hjerterum og opsøgende funktion
Dialog og samarbejde om uddannelsesparathed
Medicinpædagogik og de individuelle planer v.1.0
FDF FAMILIE Kom godt i gang! Foto: Kim Djernæs.
Elevplaner på Skolen på Herredsåsen
Er det ikke noget i klassen?
Intro til brug af Carla til adresser og andet for ledere i FDF Virum
Vejgaard Østre Skole 29. august 2007
Roskilde Tekniske Skole
Dialogisk tænketank Gudenådalens friskole. Punkter til afklaring og information  Ingrid Brunebjergs rolle som konsulent for organisationen – commitment.
Kredsens udviklingsplan Del 1. Visionen - Vejen til nye initiativer i din kreds, og ikke mindst: Til succes!
Indledning I forbindelse med den pædagogiske indsats for at skabe øget sammenhæng i overgangen fra SFO til klub, er der udarbejdet en mappe med materiale.
Organisering af undervisningen. Det er muligt at indsætte links til diverse filer, hjemmesider, video- og lydklip eller åbne dem direkte i OneNote, så.
Taktil – Røre børnene Jeg er god til at huske noget, hvis jeg tegner, mens jeg får det forklaret Jeg er god til at lytte, hvis jeg må pille ved noget imens.
Det gode klasserådsarbejde
Det er sjovere at yde en indsats, når vi arbejder godt sammen!
Kredsens udviklingsplan del 2
Kredsens udviklingsplan Del 1. Visionen - Vejen til nye initiativer i din kreds, og ikke mindst: Til succes!
9 steps på vejen – frem til i dag?. Siden 2010 = 6 årlige kalendere på 5 regioner. Del af kommunikationsstrategien = se på, om det er en bedre løsning?
Relationer – børn og voksne
- En rigtig god idé! Bevægelse i hverdagen på Høje Gladsaxe skole
- Hvad kan I forvente som forældre?
Relationer – børn imellem
Omgangstone og kollegialitet
Oplæg til arbejde med struktur og målrettettræning i eliteafdelingen i Gyttegård golf klub. Søndag d. 28. november 2010 John Nicolajsen.
Kodeks for offentlig topledelse
Tema 3 Samarbejde om indsatsen for barnet Udgivet af Socialstyrelsen februar 2014.
Forbedringsprojekt om målinger - SCKK 2004
Qeqertarsuup Atuarfia
Aktiviteter tiltrækker Relationer fastholder
Oplæg til Strategi for kreds-FDF HB møde februar 2012, bilag 4.2 Status – februar 2012 Ver.2.5.
Sammenlægning af Boblen og Loppen – efterår 2012 En gennemgang af processen.
Drejebog Program Café-debat metode Praktiske forhold Intro Cafedebat
Hvem er I ledere for? Grønsmutter Spirer Begge dele.
Styr på Sundheden Projekt Styr på Sundheden Baggrund: erfaringer fra SpS pilotprojekt Hovedprojekt 4 år – 20 skoler i 20 kommuner Følgeprojekt 2 år – 6.
KREDSEN I CENTRUM Ambitioner. HØJE OG SYNLIGE AMBITIONER Hvad er godt FDF hos os? FDF skal være sjovt – både for børn og voksne Ambitioner tager ofte.
1 Socialrådgiver Rikke Holme Otterup Kommune Unge – Forældre – Skoler – Læge – Sygehus - Andre Opfølgning Fagligt beredskab Kontaktperson Handleplan Kommunalt.
Kredsens udviklingsplan Del 2. Strategi og manøvrer - Er vejen til nye initiativer i din kreds, og ikke mindst: Til succes!
Det første ark i regnearket:
Det Inddragende Netværksmøde
Videregående pc-vejledning 60+Bornholm Velkommen til.
Elevplaner forældreinformation. - at styrke grundlaget for undervisningens planlægning og tilrettelæggelse - at styrke den løbende evaluering af elevens.
Udvikling på IT-området
Visionsdagen Hvad kom der ud af dagenHvad kom der ud af dagen Lærernes oplevelse af dagenLærernes oplevelse af dagen Det opfølgende arbejdeDet opfølgende.
Derfor skal der være sammenhæng og overensstemmelse mellem de fire liv –Familielivet Er normalt basen i den enkeltes liv –Arbejdslivet Er blevet sværere.
Det aktive ur Gruppe 7 Katja, Katrine, Christian, Sigurd og Jakob.
Udvid din didaktiske værktøjskasse.
1 Baggrundsinformationer ”Politiets kontakt med lokalsamfundet skal styrkes via lokalpolitiet på de enkelte politistationer, ved etablering af kredsråd.
SFU Hillerød 2008 JULEMANDEN ER RØD!. SFU Hillerød 2008 Kvartaler med hvert politisk emne Teori del, praktisk del og afsluttende del Grupper med særlige.
Dialogmøde Forældresamarbejde - forældre og forældrebestyrelsen imellem.
Sammen finder vi ud af det
Om indsatsteori.
Web > ProjektFrivillig.dk Facebook > Projekt Frivillig Find og fasthold unge frivillige.
Evaluering af undervisningen: samfundsfag Vi skal i dag evaluere (bedømme) undervisningen ift. disse emner: Planlægning Fagligt udbytte Arbejdsformer Lektiemængden.
Skabelon til udarbejdelse af YoungCRM Årshjul
HVERDAGSGLÆDE Hold balancen med et stærkt og velfungerende familieliv Balancekonference, Region Syddanmark, August 2010 Workshop.
Tilgang 2: Få fat i forældrene Mange børn får (mere eller mindre) blide puf hjemmefra for at komme til FDF. Typisk har børnene store oplevelser, når de.
Tilgang III – synlighed i lokalsamfundet Overvejelse: - Kan man se at der er en FDF-kreds? - Og... Hvad vil en tilfældig person, man møder på benzintanken,
MUS samtale Kære Du indkaldes til den årlige udviklingssamtale.
FDF landslejr 2011 Vi skal med!.
Uge 12: Prøve på grundforløbsprøven
Vidensbaseret praksis i botilbud
Udkast til principper for forældresamarbejde Et stærkt samarbejde mellem forældre og personale skal styrke vores fælles indsats for børn og unges trivsel.
Personalemøde – opfølgning på MTU
En klassifikations-case
Information om Aula til forældre
Præsentationens transcript:

KREDSEN I CENTRUM Forenkling

ENKELT OG OVERSKUELIGT Grundlæggende konflikt mellem tid til familie og tid til FDF Vi skal gøre FDF-hverdagen enkel og overskuelig, men stadig sjov og givende!

DET KAN VÆRE EN GOD IDÉ, AT… grejet er velorganiseret og let at gå til have procedurer for, hvad man lærer i de enkelte klasser inddrage forældre i vedligeholdelses- og/eller administrations-opgaver have en god arbejdsdeling i lederflokken

GRUPPEARBEJDE Overvej følgende: – Hvilke af de foregående fire punkter fungerer godt hos jer? – Hvor kunne I have gavn af en aktiv indsats? – Hvori skal indsatsen bestå?

OPFØLGNING PÅ GRUPPEARBEJDET Skriv hvert indsats område op og prioter dem Hvem er tovholder for, at indsatsen bliver gjort og inden hvornår?

FLERE IDEER TIL FORENKLING Få overblik over alle opgaver i kredsen – hvilke praktiske gøremål er der i løbet af ugen/året? Lav oversigter og lister, så nye ledere nemt at overtage en opgave – hvad skal pakkes til en weekendtur, hvad inbefatter rengøring af kredshuset, byens kontaktpersoner osv.