FIL medlemsmøde torsdag 10. januar 2013 Orientering om arbejdet med Lyngby Idrætsby.

Slides:



Advertisements
Lignende præsentationer
SFO Nydamskolen Medarbejderundersøgelse i Sønderborg Kommune 2012
Advertisements

Folkeskolereform 2014 En gennemgang af hvor vi på TDS er nu i forhold til forliget om ny folkeskolereform.
8. december 2010 på Egegård Skole
Egedals byudviklingsområder skal være eftertragtede for deres fokus på klima, energi og sundhed – kombineret med spændende arkitektur, inviterende byrum.
Store byggeprojekter i Skanderborg kommune, Skanderborg Erhverv
A RBEJDSPAPIR, ALMENNETVÆRKSMØDE 12. SEPTEMBER Nu får du travlt!
DK-GBC medlemsmøde Februar DK-GBC har i dag 137 medlemmer heraf 40 styregruppemedlemmer I januar 2012 var medlemsantallet 90, det betyder at DK-GBC.
Implementering af folkeskolereform
Projektarbejde – fra en positiv indgangsvinkel
Frøslev-Padborg skole
Skole, SFO og børnehave”
Miniseminar med Lokale- og anlægsfonden Mandag 13. maj 2013.
1 Konsulentvirksomhed Økonomi og Ledelse Borgerinddragelse og udvikling af lokaldemokratiet i de ny kommuner Om udvikling af en demokratistrategi og eksempler.
Møde for kontaktpersoner – Høng 10. September 2013.
Kære forældre Hermed orientering om status i forbindelse med Pilehaveskolens udbygning og flytning til Verninge i skoleåret 2013/2014. I foråret 2013 har.
Planproces - Forudsætninger •Det forudsættes, at kommunalbestyrelsen som ejer tager stilling til alternativ A, B, C eller en kombination heraf i juni 2012.
1 Kokkedal V og NV Borgermøde 17. marts 2011 Status på plan- og anlægsarbejdet.
Plan vedrørende forestående byggeri/renovering af SFO/indskoling 2014
Hvor går idrætten hen fra 2011?
Egebjergnettet Stiftende Generalforsamling for den midlertidige forening 24 oktober 2005.
Visionsproces Fra ord til handling.
Præsentation af Universitetssygehus Køge
Informationsmøde vedr. skolestart Træd varsomt – her bliver mennesker til det allervigtigste for et menneske er at kunne klare sig selv – blive.
Styringskrav for jobcentre
Nanna Højlund, FOA, formand for PASS
Konsulent Niels Philip Jensen
7. Semester – det erhvervsrelaterede projekt
Seniorbofællesskaber
Formål: Gøre Aalborgs skoler mere rummelige, således at man på distriktsskolen bliver i stand til at undervise flere af de elever, der i dag henvises til.
Oplæg på samordningsudvalgsmøde d. 27. februar 2014 v. Conni Christiansen Sundhedsaftale 2015 – 2018.
Vordingborg Idrætsråd
Borgermøde 25. juni 2013 Velkommen til borgermøde! Ordstyrer: Formand for Plan- og Klimaudvalget Lars Simonsen 17:00 Velkomst ved udvalgsformand Lars Simonsen.
Kloakering af Vejlby og Vrist sommerhusområder… Harboøreland
Borgermøde i Vangede den 17. september Det gode liv – i nye rammer Udbygning af Bank-Mikkelsens Vej 2.
Teknisk dialogmøde den 11. september 2013 Vinduespolering.
Informationsmøde Ombygning af Baunegården
Sekretariatet for Landdistriktsprogrammet November 2005 Den nye fælles landdistriktspolitik v/ Rita Munk.
Nyt fra Byggeudvalget Ådalens Privatskole, Skovvej , 2635 Ishøj
Orientering om fremtidig struktur i skolen
PROCES OG TIDSPLAN Godkendelse af forslag i Byrådet den 22. april Offentlig debat i maj og juni måned Udstilling i Utzon Centeret Endelig godkendelse.
Indsæt nyt billede: Format: B 254 x 190,5 mm Efter indsættelse, højreklik på billedet og placér det bagerst. Delete det gamle foto Status på vandplaner.
PRÆSENTATION AF PROJEKT V/AFDELINGSRÅDET, BYGADEN TORSDAG, DEN 3. APRIL 2014.
KØBENHAVNS KOMMUNE Børne- og Ungdomsforvaltningen Tove Ditlevsens Skole Udbygning til fire spor specialklasse samt etablering af 100 fritidspladser.
Præcisering Oplægget baserer sig på den indstilling, der er på vej til byrådets behandling Indstillingen har været i høring i perioden 20/ /1-14.
Den røde tråd fra vision til handling
Handicapråd i Ballerup Kommune - af Servicedirektør Ole Nielsen
Tidsplan 1 ProcesMedarbejdere/ledere/forældrePolitisk niveau Marts19: Skriftlig orientering til involverede ledere Uge : Samtaler med ledere 16:
Byplanafdelingen Teknik og Miljø Aarhus Kommune Lokalplaner på vej 11. marts 2013.
Vestre skole d Formål Hvordan vil en længere og mere varieret skoledag se ud for en elev i hhv. indskoling, mellemtrin og udskoling ? Hvad.
Samarbejdet med sundhedsvæsnet i relation til rehabiliteringsteamet Lisbeth Jeritslev Souschef November 2013.
Forslag om påtænkt lukning af Tjørnelyskolen og overvejelser vedr. flytning af Tjørnelyklasserne Dialogmøde forældre Tjørnelyklasserne den 30. september.
Informationsmøde NSF HELHEDSPLANEN. Agenda Forløbet frem til NSF involvering i helhedsplanen Repræsentantskabets overvejelser i forhold til økonomien.
Proces for social helhedsplan i Gellerup og Toveshøj Boligsocial leder Henning Winther.
23. september 2016 Side 1 Midlertidige opholdssteder til flygtninge og asylansøgere.
Dialogbaseret styringsmodel Idrætsområdet Hvidovre/Avedøre Stadion Hvidovre Motionscenter Avedøre Idrætscenter Frihedens Idrætscenter.
Kompleksitet og indbyrdes afhængigheder i Kickstart-projektet Sagsnr.: P :
En tidlig og intensiv indsats Syddanmark, Fredericia, juni 2008
Kultur Idræt Bevægelse
14.april 2011 Borger/Rønnevang forældreinformation
Øvrige idrætter - vejen frem til i dag
Forslag til LOKALPLAN 601 og Kommuneplantillæg
Orientering omkring Budget
Fremtidig driftsorganisation for psykiatrien i Region Syddanmark
Tilslutningspligt via lokalplan eller projektforslag
Januar 2010 MANDAG TIRSDAG ONSDAG TORSDAG FREDAG LØRDAG SØNDAG
Januar 2010 SØNDAG MANDAG TIRSDAG ONSDAG TORSDAG FREDAG LØRDAG
Januar 2010 MANDAG TIRSDAG ONSDAG TORSDAG FREDAG LØRDAG SØNDAG
August 2009 MANDAG TIRSDAG ONSDAG TORSDAG FREDAG LØRDAG SØNDAG
Udbygning Mariagerfjord Renseanlæg Borgermøde 12
Høring af forslag til Budget
Præsentationens transcript:

FIL medlemsmøde torsdag 10. januar 2013 Orientering om arbejdet med Lyngby Idrætsby

FIL medlemsmøde torsdag 10. januar 2013  Oversigt over de forskellige dele af projekt Lyngby Idrætsby  Status på de enkelte delprojekter  Økonomi  Foreløbig tidsplan for projekt Lyngby Idrætsby  Information om projektet og dialog med interessenter  Spørgsmål – også gerne undervejs!

Det færdige Lyngby Idrætsby-projekt består af følgende dele 1.Modernisering af det eksisterende opvisningsstadion til fodbold, så kravene til et superligastadion opfyldes 2.Reetablering af de atletikfaciliteter, som fjernes i forbindelse med arbejdet med opvisningsstadion 3.Breddeidrætsfaciliteter og administrationsbygninger: oOmklædningsfaciliteter, klub- og samværsfaciliteter som erstatning for de skimmelsvampramte lokaler oStyrketræningsfaciliteter for foreningerne på stadion oModernisering af café- og ankomstområde oOpførelse af ny Multihal oAdministrations- og mødelokaler samt depoter og værksted 4.Lyngby Svømmehal: oModernisering af omklædningsfaciliteter oNyt varmtvandsbassin 5.Kommunale institutioner: oIdrætsdaginstitution oLyngby-Taarbæk Ungdomsskole og 10. klassecenter

Nøgleord i arbejdet med Lyngby Idrætsby Optimal udnyttelse af faciliteterne – flest mulige brugere i flest mulige timer af døgnet Fleksibilitet i anvendelse af faciliteterne – lokaler, der kan anvendes til flere formål Tidssvarende faciliteter og et moderne udtryk Sammenhæng mellem funktionerne Rammer for fællesskab Gode muligheder både for foreninger, institutioner og selvorganiseret idræt Bygge for nutiden, gøre plads til fremtiden

Atletik Bueskydning Ny vesttribune og opvisningsbane Varmtvandsbassin Eksisterende bygninger Etape (Opvisningsstadion, atletik og breddeidrætsfaciliteter) Etape 3 (Kommunale institutioner) Byggefelter i helhedsplan (hvor der kan bygges til i senere faser) Multihal, styrketræning, klubfaciliteter, administration Modernisering af café og ankomstområde Kommunale institutioner – Idrætsbørnehave og LTU Boksning, dans, motion

Modernisering af det eksisterende opvisningsstadion til fodbold, så kravene til et superligastadion opfyldes Første etape omfatter:  De eksisterende løbebaner omkring opvisningsbanen fjernes  Opvisningsbanen rykkes mod øst og nedgraves, og der ilægges varme og dræn Den eksisterende vesttribune nedrives og der opføres en ny vesttribune med 3000 overdækkede siddepladser samt de nødvendige faciliteter til sikkerhed og presse samt toiletter, boder og depoter Status og næste skridt: Lokalplanen for vesttribunen og opvisningsbanen er vedtaget. Arbejdet sendes i udbud i januar. Etape 1 bygges i perioden marts – september I lokalplanen for Lyngby Idrætsby udlægges der byggefelter til senere etaper af opvisningsstadion (endetribuner og ny østtribune.)

Reetablering af atletikfaciliteter Status og næste skridt: 1.Løbebanerne og øvrige atletikfaciliteter fjernes som led i arbejdet med opvisningsbanen. 2.Kommunalbestyrelsen har besluttet, at der genetableres faciliteter til atletikudøverne på arealet langs kolonihaverne. 3.Arbejdet med reetablering af atletikfaciliteterne forventes igangsat i foråret 2013 og afsluttet i efteråret Trongården IF samarbejder med Lyngby-Taarbæk Kommune om alternative træningsmuligheder i byggeperioden.

Breddeidrætsfaciliteter og administrationsbygninger Projektet omfatter:  Erstatning for de faciliteter, der er nedrevet som følge af skimmelsvamp (omklædningsrum, skyttefaciliteter, styrketræningsfaciliteter, administrationsfaciliteter, klubfaciliteter)  Ny multihal  Modernisering af café- og ankomstområde Status og næste skridt: 1.De skimmelsvampramte bygninger er revet ned. 2.De indvendige ombygninger sættes i gang snarest muligt i I foråret 2013 laves der lokalplan for hele Lyngby Idrætsby. Heri indgår ny multihal, varmtvandsbassin og kommunale institutioner. Efter lokalplanen er vedtaget, kan bygninger af nye faciliteter sættes i gang. 4.Foreninger og FIL inddrages i planlægningen

Lyngby Svømmehal Projektet omfatter:  Modernisering af omklædningsfaciliteter – etablering af familieomklædningsrum og modernisering af de eksisterende baderum.  Nyt varmtvandsbassin og areal til afdeling med sauna og dampbad. Status og næste skridt: Modernisering af omklædnings- og badefaciliteter går i gang i foråret Arbejdet med varmtvandsbassin indgår i helhedsplanen for Lyngby Idrætsby og igangsættes, når lokalplanen er vedtaget.

Kommunale institutioner Projektet omfatter:  Idrætsdaginstitution med plads til årige børn  Lyngby-Taarbæk Ungdomsskole og 10. klassecenter  Institutionerne tænkes placeret i den sydlige ende af opvisningsparken med udearealer mod Badeparken Status og næste skridt: 1.Institutionerne indgår i den samlede plan for Lyngby Idrætsby, som der laves lokalplan for i foråret Institutionerne bygges i 2014 og 2015.

LYNGBY IDRÆTSBY – ØKONOMI Budget i alt (afrundet) Opvisningsstadion til fodbold31 millioner Reetablering af atletikfaciliteter og jordarbejder15 millioner Breddeidrætsfaciliteter og administrationslokaler 47 millioner Lyngby Svømmehal. Modernisering af omklædning og varmtvandsbassin 9 millioner Kommunale institutioner48 millioner

Lyngby Idrætsby - foreløbig tidsplan 2013: Opvisningsbane og vesttribune Januar - februar:Udbud af opvisningsstadion Marts – maj: Nedrivning af vesttribunen Maj – august:Banen omlægges. Maj – september:Bygning af ny vesttribune 2013: Atletikfaciliteter Forår-sommer: Reetablering af faciliteter til atletikudøvere : Breddeidrætsfaciliteter og kommunale institutioner Januar – februar 2013:Udarbejdelse af lokalplan Forår 2013: Lokalplan i høring Efterår 2013:Udbud af arbejdet Efterår 2013/Forår 2014:Byggestart på etape 2

Information om projektet og dialog med interessenter hvor der findes oplysninger om politiske beslutninger, skitseprojekter, planarbejdet med mereWWW.Lyngbyidraetsby.ltk.dk Nyhedsbreve, som udsendes cirka hver anden måned til idrætsforeninger i Lyngby-Taarbæk Kommune. Nyhedsbrevet lægges også på hjemmesiden Foreninger og andre interessenter inviteres til borgermøde i forbindelse med høring af lokalplan for Lyngby Idrætsby Foreninger og andre interessenter inviteres til dialog om enkeltdele af projektet Alle interesserede er velkomne til at henvende sig til projektgruppen med spørgsmål