Præsentation er lastning. Vent venligst

Præsentation er lastning. Vent venligst

Vordingborg Idrætsråd

Lignende præsentationer


Præsentationer af emnet: "Vordingborg Idrætsråd"— Præsentationens transcript:

1 Vordingborg Idrætsråd
En stor sportshal, som ved store nationale og internationale arrangementer kan rumme op til 3000 tilskuerpladser. En hal som til daglig kan deles op i 3 haller ( stadig af normal størrelse 25 x 50 meter ), hvor mange forskellige foreninger kan have deres daglige aktiviteter.

2 Vordingborg Idrætsråd
Et svømmecenter der rummer et 50 meter bassin med de faciliteter der normalt er i en svømmehal, endvidere et wellness område med varmtvands bassin, børnebassin, sauna. Ydermere kan man forestille sig, at der er mulighed for andre arrangementer i svømmehallen, f.eks. ved at dele af bassinbunden kan hæves op i niveau. Svømmecenteret skal være det største i en radius af 90 km. Fra Vordingborg.

3 Vordingborg Idrætsråd
Stadion / atletik faciliteter, de nuværende faciliteter i Vordingborg er ikke længere tidssvarende og skal derfor være en del af det fremtidige område. Træningsbaner og kunststofbaner bør ligge i umiddelbar nærhed af selve Solbakken, så disse brugere også kan bruge de fælles faciliteter, der er på dette område.

4 Vordingborg Idrætsråd
Skøjtehal, der findes ikke en skøjtehal øst for Storebælt uden for Stor København, med undtagelse af Lalandia. Ved at lave en skøjtehal, vil man kunne tiltrække et helt nyt segment af brugere og derved øget aktivitet på Solabakken.

5 Vordingborg Idrætsråd
Områder til selvorganiserede / foreningsløse, der skal tænkes ind at, foreningslivet ændre sig, så der skal være områder hvor de nye idrætter kan være, dette gælder både inde som ude.

6 Vordingborg Idrætsråd
Et stort Cafe område, hvor foreningernes medlemmer kan slappe af sammen på tværs af tilhørsforhold til forskellige foreninger, samt for alle borgere som har lyst til at komme i området. Klub faciliteter, en række lokaler som foreningerne kan bruge til klublokale, mødelokale og andre aktiviteter, samt lagerlokaler hvor foreningerne kan have deres rekvisitter.

7 Vordingborg Idrætsråd
Tilgængelighed, området skal gøres tilgængeligt for alle kommunens borgere, dette kunne gøres ved at man sørger for at den offentlige transport til og fra Solbakken er koordineret med stedets aktiviteter. Der bør være personale i centeret i hele åbningstiden, som kan føre tilsyn, samt servicere brugerne. Området skal være tilgængeligt for brugere med forskellige handicap.

8 Vordingborg Idrætsråd
Overnatning, området bør råde over en række overnatnings muligheder. Hvis der er tilstrækkelig mulighed for overnatning, vil man kunne tiltrække foreningers træningslejre fra andre dele af landet. Disse træningslejre vil og så kunne give øget aktivitet til Cafe området og resten af lokalområdet. Overnatning kunne evt. være i flytbare containere / skurvogne, som kan sættes op på parkeringsarealerne efter behov.

9 Vordingborg Idrætsråd
Kultur, ved at lave en multihal, giver det mulighed for at lave store kulturarrangementer, koncerter og teaterforestillinger. Området bør være udsmykket med kunst fra lokale kunstnere. På området bør der være steder indrettet til teater og kunstnere, disse vil også kunne bringe ekstra aktivitet og liv til området.

10 Vordingborg Idrætsråd
Erhverv, ved at tænke området stort, vil det give mulighed for en lang række erhverv på området. Der skal være en lang række af personer til at sørge for driften af området. Der kan være plads til en række private udbud af forskellige aktiviteter, squash, fitness, vandland, betalings idræt på timebasis. Cafe drift, vandrehjemsdrift, samt mulighed for udlejning af træningsfaciliteter til klubber uden for kommunen.


Download ppt "Vordingborg Idrætsråd"

Lignende præsentationer


Annoncer fra Google