Oplæg til drøftelse. Vandrådets hovedopgaver er at: repræsentere vandværkerne i kommunens koordinationsforum være aftalepartner med kommunen i fælles.

Slides:



Advertisements
Lignende præsentationer
v/ afdelingsledelsen VELKOMMEN!
Advertisements

OMRÅDESELVRANSAGELSE OG PLANLÆGNING
”Rent drikkevand” Hvordan sikrer vi rent drikkevand i Odder kommune
Tak for invitationen til Vandrådets møde
Status for de lokale uddannelsesudvalgs rolle efter lovforslag om VEU-centre på Konference for Lokale Uddannelsesudvalg og repræsentanter fra udbydere.
Bly i drikkevandet I 2011 var embedslægen involveret i en sag i Tønder om bly i drikkevandet Embedslægen kontaktede bl.a. Sønderborg Kommune – havde.
Orientering fra Vandforsyningsmyndigheden Kontaktgruppemøder oktober og november 2013.
mellem Miljøministeriet og KL
Orientering fra Miljøafdelingen •Fælles udbud af analyser •Gebyropkrævning 2008 •Indsatsplaner •Vandværkstilsyn •Coliforme bakterier •Takstblade og regulativer.
Grenaa & Anholt Vandforsyning a.m.b.a.
v/Kate Bøgh Socialdirektør, Middelfart Kommune
Beredskabsplan Det er alene bestyrelsens ansvar
KVO repræsentantskabsmøde Torsdag den 15 april 2010 Kontaktudvalg for vandværker i Odense og omegn
10 møder om året 25 timer Fællesbestyrelsens arbejde 2012/13 Form Indhold.
De københavnske Ældreråd Organisationen. § 30. Kommunalbestyrelsen nedsætter et ældreråd. Ældrerådet rådgiver kommunalbestyrelsen i ældrepolitiske spørgsmål.
HØJELSE SKOLE.
Vi bygger videre på sidste års dialogmøder….. Bestyrelsens opgaver  At sikre en kompetent daglig ledelse  Gå efter den bedste – evt. forfra flere gange.
1. møde den 1. september 2011 • Se bilag 2. møde opfølgning på mødet den 1. september • Uden resultat, da vi ikke kunne se formålet med en vandfond og.
SSP-Samrådet Værdier, mission og visioner
Giver samarbejder mening? Temamøde i Frederikssund Vandråd Februar 2012.
Hvordan kan budget og regnskabstal anvendes i praksis?
1 PRINCIPPER Organisationsstrukturen bygger på en klar adskillelse af Vision, strategi, udvikling, politik og den daglige drift Der foreligger beskrivelser.
HR Løn og Personale Jørn Mørup
Få hjælp & informationer Modul 2 Nyhedsbrev DSI-Nyhedsbrev - Udgives 4 gange om året. Læs om DSI's arbejde lokalt og centralt, om ny lovgivning og om.
Hvad er en indsatsplan? En indsatsplan er en handleplan for grundvandsbeskyttelse Det er Vandforsyningsloven samt en tilhørende bekendtgørelse der beskriver,
Afdelingsbestyrelsernes rolle i særligt udsatte boligområder Konference 19. november 2011.
Det Sociale Kapitel
Udarbejdelse af Vandforsyningsplan 2012
Vedtaget af Byrådet den 7. oktober 2013
Tørring Gymnasium Mission, vision, værdier, fokusområder.
Vandrådet (VR) i Skanderborg Kommune
DSKB’s Generalforsamling Vision og strategi 24. Maj 2011.
Forsyningernes syn på samarbejde i vandsektoren DWF Temamøde mandag den 21. april Lars Schrøder, Århus Kommune, Vand og Spildevand og DANVA.
Hovedpunkterne i en ny strategi
Skanderborg Kommune Valgmøde 3. marts 2014 Baggrundsviden for at kunne varetage skolebestyrelsesarbejdet.
Sven Allan Jensen as Perspektiver i forhold til regional og kommunal planlægning Den regionale dialog Den regionale erhvervsudviklingsstrategi Den regionale.
Hvordan finansierer vi indsatser uden for vandværkernes interesseomåder v/ Karin Hvidberg Nilsson.
1 Baggrundsinformationer ”Politiets kontakt med lokalsamfundet skal styrkes via lokalpolitiet på de enkelte politistationer, ved etablering af kredsråd.
Temaer for mødet Aktuelle kommunale udfordringer Formålet med det fælleskommunale kvalitetsprojekt Forventninger til regeringens kvalitetsreform Det videre.
I:\inf\pr-toolbox\overheads\Firmapresentation_nov2005.ppt 1 Fordele ved at indsatsplaner udarbejdes i kommunerne Miljøkonsulent Kenneth Stübert Berger.
Kommunernes behov (for pejledata og potentialekort) til planlægning og administration. Miljøingeniør Jens Christian Roesen Nielsen, Hjørring Kommune. Geolog.
Dialogmøde om socialt netværk og handicap Silkeborg 4. november 2009 Velkommen Servicestyrelsen byder velkommen til dialogmøde om socialt netværk og handicap.
Sundhedsaftaler og sundhedskoordinationsudvalg Specialkonsulent Andreas Jull Sørensen Indenrigs- og Sundhedsministeriet.
Den røde tråd fra vision til handling
Bæredygtige indkøb i Region Midtjylland v. Bjarne Schmidt Nielsen (formand for det midlertidige udvalg om indkøbspolitikken)
Hvor mange ældrerådsmedlemmer 13 medlemmer Ældrerådet.
Herning Kommunes Handicapråd Høringer Nyborg Strand d. 9. juni 2008.
Handicapråd i Ballerup Kommune - af Servicedirektør Ole Nielsen
Ved Peter Petersen Formand for Oksbøl Vandværk 24. marts 2015.
Videnscenter for Professionel Personvurdering Handlingsplan 2013 Generalforsamlingen 19. februar 2013.
Strategi 2015/16. EmneHensigtMidlerUdførerTemaer Politisk arbejde for medlemmerne Bedst mulige vilkår for landbruget Overvåge og afgive høringssvar Faglig.
VANDFORSYNINGSPLAN 2016 ODENSE KOMMUNE. Vandforsyningslovens §14 Kommunalbestyrelsen udarbejder planer for, hvorledes vandforsyningen skal tilrettelægges,
Regional udvikling (1) Regionsrådet skal varetage nedennævnte regionale udviklingsopgaver: a) Udarbejde regionale udviklingsplaner og varetage opgaver.
Rammeaftale om samarbejde og medindflydelse. Formål: …at styrke medarbejdernes interesse for effektivitet i kommunens forvaltning og i dennes institutioner.
Fællesorganisationen Får Oplæg til strategi frem til 2018.
Kommunens indsats mod pesticider Signe Krogh – ENVINA møde, 1-2. februar 2016.
Bestyrelsesmøde for Vandrådet i Sønderborg kommune Torsdag den 18. sep Kl. 19:00 til 22:00 Sted: SONFOR Sønderborg-
Repræsentantskabsmøde i KVO Torsdag den 7. april 2016 kl. 19:00 Vandværksvej 7.
Oplæg om PLO-K Om PLO-K’s organisering, økonomi, opgaver og roller, kontaktperson i PLO-R, samt om PLO’s kommuneudvalg.
Brugerundersøgelse, Vandværker under KVO, April 2016
Strategi 2015 Svømmekonference 2012.
Status for indsatsplanlægningen i Sønderborg kommune
i VIA University College og University College Nordjylland
Dialogmøde med Rådet for Socialt Udsatte
Orientering fra censorformandskaberne
Princip for kontaktforældre
Indsatsplaner og rammerne for grundvandsbeskyttelse i Favrskov Kommune
v. Ursula Dybmose, formand for PASS Dialogmøder 2018
Målopfølgning – Klima- og Bæredygtighedsudvalget
Møde 11. april 2019 GRØNT RÅD.
Præsentationens transcript:

Oplæg til drøftelse

Vandrådets hovedopgaver er at: repræsentere vandværkerne i kommunens koordinationsforum være aftalepartner med kommunen i fælles forhold for alle vandværker varetage overordnede opgaver i relation til vandplaner, kommune, vandforsynings, - og indsatsplanlægning samt regulativ og beredskabsplan medvirke til at der gives prioritet til vandforsyningsområdet og samarbejdet mellem de almene vandforsyninger og myndighederne holde kontakt til FVD og regionsbestyrelsen Sikre fortsættelsen af en bæredygtig vandforsyningsstruktur.

Vandrådet i Skanderborg vil Skabe et godt samarbejde med myndigheden (Skanderborg Kommune) Højne viden, kompetence og samarbejdet mellem vandværkerne i kommunen Være på forkant med nye initiativer og planer der vedrører vandværkerne

Hvad gør Vandrådet for at skabe et godt samarbejde med myndigheden (Skanderborg Kommune) og andre relevante parter? Afholder jævnlige kontaktmøder med Natur- og Miljøafdelingen Er meningsdanner og varetager interesser på vegne af vandværkerne, herunder forestår udarbejdelse af høringssvar samt svar på henvendelser til Vandrådet Deltager i møder i Grønne Råd Deltager i øvrige møder/fora, som fx Gudenåkomiteen

Hvad gør Vandrådet for at højne viden, kompetence og samarbejdet mellem vandværkerne i kommunen? Sikrer afholdelse af det årlige repræsentantskabsmøde med aktuelt fagligt indhold Afholder temamøder eller virksomhedsbesøg med relevant tema Orienterer om arbejdet i Vandrådet via mødereferater

Hvad gør Vandrådet for at være på forkant med nye initiativer og planer der vedrører vandværkerne? Deltager i Koordinationsfora Deltager i Følgegruppemøder Deltager i møder med politikere, fx møde med udvalg samt særlige dialogmøder FVD-møder Holder os fagligt opdateret om nye initiativer og planer

Vision Vandrådet vil sikre, at vandværkerne får en bæredygtig fremtidig indvinding, qua gode indsatsplaner Vandrådet vil sikre, at vandværkerne får en bæredygtig udvikling for det drikkevand, der bliver leveret til forbrugerne, qua relevante sikringssystemer, planer og værktøjer Vandrådet vil arbejde for at styrke samarbejdet mellem vandværkerne, qua løsningsorienterede samarbejdsmodeller