Passage af forbudt område Vurdér ved hver af passagerne, om der kan være problemer. Se først facit på næste lysbillede, når du har besluttet dig. Alle.

Slides:



Advertisements
Lignende præsentationer
Lysbilledserien (nr. 3 af 3) indeholder blandede korte stræktyper: -bingostræk -grovorienteringsstræk -finorienteringsstræk -transportstræk Find evt. algoritmen.
Advertisements

Et projekt til undersøgelse af udviklingsmetodologi.
Overordnet målsætning:
Gryde med filter og taphane
MÆRKELIGT ! Her er en lille matematisk øvelse, som helt sikkert
Hej. Jeg hedder Ronja, og jeg har fået en gynge i julegave.
… som skulle arrangere en løbekonkurrence.
Husorden under VM i FODBOLD. 1  Der må ikke tales til husherren under kampene, men gerne lyttes til hans sagkyndige kommentarer – altså ti stille og.
Kurver Hvorfor og hvordan?.
Forsiden 1.Denne knap bruges når du vil taste dagens resultater ind. 2.Denne knap skal kun bruges hvis du allerede har gemt data og du finder ud af at.
Kenneth Bøgh Andersen Hvis du skulle give et råd til en spirende forfatter, hvad ville det så være? Jeg kan give tre: Skriv, skriv og skriv! Det gamle.
Torsdag den 2. april, 2009 Jeg har optaget min sidste video Jeg vil ikke vise jer flere.
I dag er temaet Visualisering
FOKUS! På vores udvikling.
Der koncentreres i denne serie (nr. 2 af 2) på markante skift fra terrænlæsning til planlægningsorientering. Det er ikke helt det samme som skift fra fin-
Små åbne opgaver og projekter Hvordan er det hensigtsmæssigt at gribe arbejdet an?
©Jenny Bohr – Til underviserne Denne kursusgang er planlagt som den første. Den skal bruges til introduktion og præsentation. Det er meningen.
De sidste undervisningstimer
Vejen går til Årets julemesse Klik med musen for at skifte billede.
BØRNEMORDERN CHRISTIAN XENIA OG NEEL. Denne dias er sponsoreret af at Vi nægter at fortælle noget med mindre I bestikker os. I må helst ikke smække med.
Introduktion Team Values Interweave ™. Når samarbejdet i et team skal styrkes, så er ord fra konsulenter eller ledere ikke nok.
Lysbilledserien (nr. 2 af 3) indeholder blandede korte stræktyper: -bingostræk -grovorienteringsstræk -finorienteringsstræk -transportstræk Sørg for at.
Mindre grimt, tak.
Stedlinje er en linje på jorden hvorpå skibet befinder sig.
...Slap af... HJGHK. Hvis du er rigtig træt af af den daglige stress som du skal til at gå igennem..
Alle stræk går nedefra og opad!
Husk at slå lyden til, hvis du vil have præsentationen læst op.
Knudsgaard – lav selv dine trækul Maj 2007 Mikkel & Ole
Denne serie (nr. 1 af 3) indeholder lange stræk af forskellige typer: -Langstræk -Vejvalgsstræk -Grovorienteringsstræk -Transportstræk Jeg har ikke taget.
Sundhedsprofessionelles forståelser af patientinddragelse
Spørgeskemaundersøgelse feb. – marts
Datasikkerhed og Kryptologi Ivan Damgård, Datalogisk Institut, Århus Universitet.
Lysbilledserien (nr. 1 af 3) indeholder blandede korte stræktyper af følgende typer: -bingostræk -grovorienteringsstræk -finorienteringsstræk -transportstræk.
Spørgsmål: 1 Hvad er en knallertansvarsforsikring? Svarmuligheder: Ja
Efterskolernes Landsstævnehold L-13 Vi skal lave en masse gymnastik….
Denne serie (nr. 2 af 3) indeholder lange stræk af forskellige typer: -Langstræk -Vejvalgsstræk -Grovorienteringsstræk -Transportstræk Jeg har ikke taget.
Informations- kampagne om unødvendig kemi. Formål med mødet  Orientere om  Kampagnens baggrund  Målgruppe  Ønsker til form  Budskaber  Formalia.
Et projekt til undersøgelse af udviklingsmetodologi.
DM-Rally er ikke kun for ”de store” … det er helt sikkert også noget for dig!!! Ka’ du li’ prøver i mørke? Ka’ du li’ efterårsvejr? Ka’ du li’ grusveje?
Har du lagt mærke til, at dette opslag findes i alle lokaler på skolen? Har du læst hvad der står?? Det handler om, hvad du skal gøre, hvis brandalamen.
1 Silkeborg Kommunes møder med borgeren – hvad har vi gang i?
NYT FRA SKOLEBESTYRELSEN Karaktergennemsnit og skolekvalitet på Niels Ebbesen Skolen Vi har i dette nyhedsbrev valgt at sætte fokus på Skanderborg Kommunes.
Her er vist nogle eksempler på baneprofiler på baner på 8-10 km. Prøv at bedømme dem og tag stilling til postantal og til variation i stræklængde og retning.
Der koncentreres i denne serie (nr. 1 af 2) på markante skift fra terrænlæsning til planlægningsorientering. Det er ikke helt det samme som skift fra fin-
© due & partners Template 2: Telefonmodel for permission Introduktion til samtalen Salgsargumentationen samt ”call for action” Afslutning på samtalen.
Stafet og Sprint Stafet Sprintkort. Stafet Søllerød OK 3 SUT træning 1 Kort-signaturer-vejvalg v07.ppt / / Bo Konring Stafet Dagens stafet.
SPRINT 1 EVALUERING. DAGENS PLAN 12:30 lokale – Info (nu) Henrik fortæller om SVN 13:30 gruppe rum - Individuel Evaluering Review Retrospect 14:00.
Velkommen til Gjern Rideklub! Kære forældre og børn Hjertelig velkommen i Gjern rideklub. Vi håber, at du og Jeres barn/børn bliver glade for at færdes.
Workshop banelægning, nov Hvordan kommer jeg videre med banelægningen ► Generelle fif omkring banelægning ► Hvordan opbygges et godt baneforløb ►
Fra vidensdeling til produsage. De sociale medier er her, eleverne bruger dem, og Man kan ikke forbyde dem i klasseværelset. Fra vidensdeling til produsage.
Trivselsmålinger Lean-Trivselsmåling er et øjebliksbillede på Trivslen på byggepladsen. Målingen foretages i forbindelse med alle former for møder/samlinger.
Hvordan laver jeg en pude efter mit hoved? Følg denne enkle vejledning, så er du godt på vej.
IT-eksamen i dansk Foreløbig evaluering af 1.forsøgssæt fra forsøgsklasser og –lærere.
SOK banelægning november 2010 Informationerne omkring banelægning kan findes: - / love og regler/reglement 2009 (3.14.1) -
Sygefravær eller arbejdsglæde APV – kørekort til et godt arbejdsmiljø.
Tjekliste om arbejdsmiljø Nye medarbejdere. Tænk i et sundt og sikkert arbejdsmiljø  Vær med til at give den nyansatte en sund og professionel indstilling.
Der var engang en lille vikinglandsby, hvor den gamle viking Jacob Von Riizz boede. Han var den bedste og den stærkeste viking af alle i landsbyen.
min sommerferie på malorca
Sammen vil vi lære En uddannelse handler om at blive klogere og dygtige, så I bliver parate til jeres drømmejob. Forestil jer, at vores klasse er verdens.
… som skulle arrangere en løbekonkurrence.
99 ud af 100 trafikulykker skyldes vores adfærd i trafikken
Kryds og rundkørsler.
Backgammon Formål: Du skal primært øve dig i brug af figurer i PowerPoint. Opgave: Lav et backgammon vha. figurer. Find et billede på Internettet af det.
Best practice i sociale medier
VELKOMMEN TIL B-BOX! Power Point Slides.
Nye digitale løsninger
Lektion 7 Formål med denne lektion er at arbejde videre med klassekulturen, følge op på surveyen og at afrunde lektionsforløbet i Netwerk. Alle rettigheder.
Freedom from distractions!
Helt tomt regneark.
Professionel udvikling i det nye bibliotek
Præsentationens transcript:

Passage af forbudt område Vurdér ved hver af passagerne, om der kan være problemer. Se først facit på næste lysbillede, når du har besluttet dig. Alle passager foregår nedefra (sydfra). De viste passager er vist med markeringer i skoven, men kunne lige så vel være umarkerede (skraveringer uden streg uden om).

Passage af forbudt område: O-løberne skal komme sikkert hen til passagens start og må ikke fristes til at forlade den før tiden! Vær helt sikker på, at ingen kommer ud i forbudt område.

Passage nr. 1

Uacceptabel Stregen, som forbinder posterne må ikke gå gennem forbudt område.

Passage nr. 2

Uacceptabel Principielt samme problem som sidste stræk Der kan være fordel i at passere det forbudte område – især, hvis man kommer skævt ud fra posten før

Passage nr. 3

Optimal Ingen løbere vil komme ud i det forbudte område.

Passage nr. 4

Uacceptabel Der kan være fordel i at forlade passagen og krydse et af de forbudte områder.

Passage nr. 5

Optimal Der er kun én vej – nemlig langs grusvejen. Det giver sikkerhed for, at ingen passerer de forbudte områder. Evt. væske ved en af passageposterne.

Passage nr. 6

En uacceptabel og dårlig løsning. Ideen med væske for enden af passagen er god nok, der skal bare også være poster både i starten og i slutningen af passagen, så ingen fristes til at forlade passagen før tiden. I øvrigt bør man altid sikre, at alle deltagere passererer væskeposterne.

Passage nr. 7

En inoptimal løsning. Der kan være risiko for løberpassage af det forbudte område

Passage nr. 8

Optimal Ingen løbere vil komme ind i det forbudte område. Evt. væske ved en af passageposterne.

Slut på serien Evt. kommentarer til