Præsentation er lastning. Vent venligst

Præsentation er lastning. Vent venligst

DM-Rally er ikke kun for ”de store” … det er helt sikkert også noget for dig!!! Ka’ du li’ prøver i mørke? Ka’ du li’ efterårsvejr? Ka’ du li’ grusveje?

Lignende præsentationer


Præsentationer af emnet: "DM-Rally er ikke kun for ”de store” … det er helt sikkert også noget for dig!!! Ka’ du li’ prøver i mørke? Ka’ du li’ efterårsvejr? Ka’ du li’ grusveje?"— Præsentationens transcript:

1 DM-Rally er ikke kun for ”de store” … det er helt sikkert også noget for dig!!! Ka’ du li’ prøver i mørke? Ka’ du li’ efterårsvejr? Ka’ du li’ grusveje? Ka’ du li’ service i en varm hal? Ka’ du li’ kun at køre én omgang på rundbaner? SÅ SES VI TIL DM6 I HERNING!!! Hvis du har spørgsmål angående DM6, så kan du kontakte nedenstående personer Henrik Iversen Telefon 40 34 20 28 Thorben Nielsen Telefon 50 95 72 43 Email thorben.81@hotmail.com Svend Erik Hedevang Telefon 40 99 20 15 seh@tytex.dk

2 Facts om løbet Løbet køres lørdag d. 26. oktober 125 km prøver Seks forskellige prøver, som køres to gange hver Asfaltløb men ”krydret” med grusstykker Rundbaner køres kun 1 omgang + afløb Kongeprøven er en gennemgående prøve på 15 km, som skifter mellem grus og asfalt 11 gange (!!!) Rallycentrum er Messecenter Herning (MCH) Mulighed for indendørs service (meget billigt!) Mulighed for at deltage i rallyshowet fredag aften For at give ekstra spænding, starter løbet lørdag kl. 11.00 og slutter kl. ca. 20.00, så en del af prøverne køres i mørke Hvorfor ikke slutte sæsonen af med et DM rally med asfalt, grus, mørkekørsel, indendørs service og rallyshow på én gang? Hvad er ligheden mellem DM6 og et mini-rally? Kravene til licens er den samme Kravene til bilens sikkerhedsudrustning er den samme Kravene til kørernes sikkerhedsudrustning er den samme Service samme sted hver gang Tre prøver, service, tre prøver, service o.s.v. Hvad kræves der ekstra for at køre DM6 i forhold til et mini-rally? Der er notekørsel fredag Der er mulighed for deltagelse i rallyshow fredag aften Der udleveres ikke sikkerhedsnoter, så I skal selv fremstille jeres egne. Men spørg os, hvis I har brug for hjælp til det, så hjælper vi jer gerne. Nogle af prøverne køres i mørke, så derfor vil det være en fordel med ekstra lygter Længste prøve er 15 km som er 5 km længere end i et typisk mini-rally Der er flere prøver Hvorfor ikke slutte sæsonen af med et rigtigt DM rally, hvor vi har tænkt på dig, som ikke hører til blandt ”de store” Uanset om man er et ungt eller et erfarent rallyteam, som overvejer, om man skal prøve at køre et DM rally for første gang, så kan det virke temmelig uoverskueligt. Ikke bare økonomisk men også rent praktisk. I IMK er vi mange rallykørere, som har stået i samme situation, men som har taget springet og aldrig fortrudt det. Den 26. oktober er vi i IMK arrangør af sæsonens sidste DM-afdeling og i den forbindelse har vi besluttet, at vi vil bruge vore mange års erfaring til at hjælpe de teams, som går med lysten til at køre et DM rally, men ikke kan overskue det, til at komme ud og køre deres første DM løb. DM6 er sidste afdeling af DM i år. Det vil sige, at hvis du får blod på tanden til at køre flere DM rallys næste år, så har du efter løbet en god, lang vinter til at få optimeret bilen, så den er klar til næste sæson. Se på næste side, hvem du kan kontakte… DM6 for mig, der aldrig har kørt et DM rally Hvorfor ikke slutte sæsonen af med et rigtigt DM rally, hvor vi står klar til at hjælpe dig med at komme i gang?


Download ppt "DM-Rally er ikke kun for ”de store” … det er helt sikkert også noget for dig!!! Ka’ du li’ prøver i mørke? Ka’ du li’ efterårsvejr? Ka’ du li’ grusveje?"

Lignende præsentationer


Annoncer fra Google