HVAD BETYDER SKOLEREFORMEN FOR MIG SOM FORÆLDER PÅ NORDBYSKOLEN? Som forælder på Nordbyskolen vil du til næste skoleår møde nye ting, men det meste vil.

Slides:



Advertisements
Lignende præsentationer
Hvor er vi nu? En levende skole – hele dagen Viden og ikke vaner
Advertisements

Skolereform august 2014………………
Folkeskolereformen Hvad og hvorfor?.
Forældreorientering Skolereformen.
Folkeskolereformen Et fagligt løft af folkeskolen.
Forældrearrangement om folkeskolereform
Velkommen til informationsaften om skolereformen den 22. maj 2014.
Skolereformen på Peder Syv Skolen
Tre klare mål 1.Folkeskolen skal udfordre alle elever, så de bliver så dygtige, de kan –Mindst 80 pct. af eleverne skal være gode til at læse og regne.
Folkeskolereform 2014 En gennemgang af hvor vi på TDS er nu i forhold til forliget om ny folkeskolereform.
Informationsmøde - Gug Skole 2014/15
Skolereformen – Skovvangskolen fra 1. august 2014
Skolereformen - mål Ambitiøst løft af folkeskolen: •Børnenes læring og faglige niveau skal styrkes •De unge skal have de bedste muligheder for at tage.
Program: Overblik over fagfordelingen Velkomst Skolereformen generelt
VELKOMMEN TIL FORÆLDREMØDE. REFORMENS MÅL ER: • AT GØRE FOLKESKOLEN ENDNU BEDRE OG UDFORDRE ALLE ELEVER, SÅ DE BLIVER SÅ DYGTIGE, SOM DE KAN • AT HÆVE.
Juelsminde Skole 2. juni 2014 Skolereform 2014.
Skolereform 2014.
Skolereformen 2014 Herningsholmskolen 8. August 2013
Information om den ændrede skoledag Komme- og gåtider m.m. for elever Juni 2014.
Folkeskolereform Et fagligt løft af folkeskolen.
Skolereformen Overordnede mål:
En Ny Folkeskole fra 1. august 2014
Skolereform august 2014………………
Folkeskolereform 3 overordnede mål:
Velkommen til valgmøde
Skolereformen kort fortalt - reformens mål
Information om folkeskolereformen mandag den 28
Skolereform & Arbejdstidsaftale Efterår: Processer og forhandlinger for skoleledere og TR 3. oktober: Stormøde for alle interesserede 16. januar: Skoleafdelingens.
Folkeskolereform 2013 Hammerum Skole.
Skolereformen på Søndersøskolen
Møde vedr. Ny Skolereform og Ny Struktur i SFO
0.-6. årg., Haderslevreformen og Folkeskolereformen Juni 2014
Vestre Skole og Åløkkeskolen 2014
Orientering om folkeskolereformen ……på Søndermarkskolen
Folkeskolereformen - generel information
Informationsaften om folkeskolereform og skolebestyrelsesvalg Allingåbro Børneby.
Skolebestyrelsens årsmøde for forældre på Hillerødsholmskolen
FOLKESKOLEREFORMEN Ellekærskolen.
Dialogmøde tirsdag den 17. juni 2014
Tre klare nationale mål
Folkeskolereform på Ørum Skole 2014
Velkommen til forældre, foreningslivet og øvrige interessenter Aftenens program i overskrifter: Velkomst ved skolens ledelse Bestyrelsens årsberetning.
Fælles forældremøde klasse om 2014 Mål: At forældrene går fra mødet med et klart billede af deres børns skole- og fritidsdag fra skoleåret 14/15.
Folkeskolereformen - et overblik. Et fagligt løft af folkeskolen Folkeskolen skal udfordre alle elever, så de bliver så dygtige, de kan. Folkeskolen skal.
Folkeskolereform Version 1.0
Forældremøde Herningvej Skole, torsdag den 1
Folkeskolereformen Esbjerg kommune
Skolereform - Egholmskolen
Velkommen - Informationsmøde om kommende skoleår.
Folkeskolereformen på vores skole
Folkeskolereform på Vestre Skole 2014
Folkeskolereform 2014.
Kollerup Skole Informationsmøde om reformen
Reformen på Stavnsholtskolen. Folkeskolen skal udfordre alle elever, så de udnytter deres potentialer optimalt Folkeskolen skal mindske betydningen af.
Velkommen til informationsaften om skolereformen den 12. juni 2014.
Informationsmøde om skolereformen 17. Juni 2014 Nordals Skolen.
Folkeskolereformen Lystrup Skole. Dagsorden Reformen generelt Skolehverdagen i børneperspektiv Skole-hjemsamarbejdet.
Folkeskolereform Camilla: Velkomst.
GØR EN GOD SKOLE BEDRE! 1.Folkeskolen skal udfordre alle, så de bliver så dygtige, de kan 2.Folkeskolen skal mindske betydningen af social baggrund i.
Folkeskolereformen Informationsmøde d. 7. maj 2014 Sorring skole.
Skolereform – Fourfeldtskolen 2014 Steffen Lawaetz
Velkommen til infomøde om Skolereformen
Hvad betyder skolereformen for mig som elev på nordbyskolen?
Program Velkomst Digital indskrivning Forårssfo på Holluf Pile Skole
Målet er … En længere skoledag med mere tid til undervisning Nye og mere varierede undervisningsformer Mere fokus på faglighed Mere fokus på trivsel Og.
 1. Velkomst og præsentation  2. Kort gennemgang af reformen  3. Hvordan bliver reformen udmøntet på Byskolen  4. Skolebestyrelsen  5. Farvel Velkommen.
Skolebestyrelsens forældremøde tirsdag d. 4.marts Den nye skolereform - rammen Ved Kirsten Brønd 2. Fremtiden for Høsterkøb Skole Ved bestyrelsen.
Læringsreformen Hvad er formålet med reformen? – Formålet er: – at alle elever skal blive så dygtige, som de kan blive – at mindske betydningen af den.
Velkommen til Vestervangsskolen
Velkommen til orientering om folkeskolereformen 10.juni 2014 på Arden Skole Program: 1. Information om den nye folkeskolereform 2. Hvordan gennemfører.
Præsentationens transcript:

HVAD BETYDER SKOLEREFORMEN FOR MIG SOM FORÆLDER PÅ NORDBYSKOLEN? Som forælder på Nordbyskolen vil du til næste skoleår møde nye ting, men det meste vil ligne sig selv, da vi i forvejen gør det meste af det, man gerne vil have skolerne til at gøre med den nye reform. Du vil dog opleve, at skolens aktiviteter vil bære mere præg af internationale aktiviteter og aktiviteter, hvor man bruger hele kroppen og er fysisk aktiv. Skolen har nemlig fået en profil, der prioriterer internationalt udsyn og samarbejde og en ’KLOG KROP’ (hele kroppen er aktiv!). Dit barn/dine børn skal bevæge sig mindst 45 minutter i gennemsnit om dagen. Bevægelsen kan ske i KLOG KROP-timer, idrætstimer, i fagtimerne og/eller i særlige aktiviteter i pauser m.m.

NORDBYSKOLENS PROFIL ER ET LÆRINGSMILJØ MED ET INTERNATIONALT UDSYN I EN KLOG KROP I BEVÆGELSE ProfilFaglig læringRelationel læring Internationalt udsyn og samarbejde Vi skaber faglig læring med et internationalt udsyn og samarbejde Vi skaber gode relationer med et internationalt udsyn og samarbejde Den kloge krop i bevægelse Vi skaber faglig læring med den kloge krop og i bevægelse Vi skaber gode relationer med den kloge krop og i bevægelse

NYE TING PÅ NORDBYSKOLEN Klog krop (KK) i indskolingen Indholdet er -Praktisk/musisk -Motion og bevægelse -Trivsel og relationer -Sundhed -Naturprojekter Flere timer i håndværk/design og madkundskab på mellemtrinnet Flere timer til valgfag i udskolingen - Internationalt -Sport og bevægelse -Kreativitet og innovation -Håndværk/teknologi Valgfag kan også læses i Ungdomsskolen! Frivillig lektiehjælp (LH) og faglig fordybelse (FF) på alle klassetrin Understøttende undervisning

INDSKOLING SFO i 7,5 timer kl Skoleuge på 30 klokketimer Kl. 8- (ca.14) Fagfaglig og understøttende undervisning og 5 timers pause (inkl. 2 timers frivillig faglig fordybelse) SFO kl. -17 (fredag kl. 16)

MELLEMTRIN Skoleuge på 33 klokketimer Kl /15 Fagfaglig og understøttende undervisning og 6 timers pause (inkl. 3 timers frivillig faglig fordybelse) SFO Klub - kl. 17 (fredag kl. 16)

UDSKOLING Skoleuge på 35 klokketimer Kl. 8-14/16 Fagfaglig og understøttende undervisning og 6,25 timers pause (inkl. 2 timers frivillig faglig fordybelse)

VI ER ÅBNE OG SAMARBEJDER MED Ungdomsskolen, så man i udskolingen kan tage alle eller nogle af sine valgfag der i stedet for de valgfag, der udbydes af udskolingens lærere DBU/Tingsted Boldklub om valgfag i udskolingen med mulighed for at tage DBU – træner C licens. CELF og Femern Bælt om et innovationsforløb med 8. årgang Naturstyrelsen om naturbaser og udeskole Hundertwasser Gesamtschule i Rostock om elevsamarbejde og udveksling Skoler på Femern om elevsamarbejde, udveksling og innovation og mange andre, der dagligt bidrager til en varieret og aktiv skoledag

DIGITALISERING Vi satser på det digitale Interaktive tavler i alle lokaler Ipads og pc’ere til elever og personalet Fokus på digitale læremidler Adgang til effektivt trådløst netværk IT-vejleder med tilknytning til kommunalt netværk

SKOLE-HJEM-SAMARBEJDET SKAL UDVIKLES MED NYE PRINCIPPER Skolebestyrelsen laver nye principper for samarbejdet Kontakt til lærere og pædagoger sker primært inden for ’normal’ arbejdstid Dialog om læringsmål bliver styrende for samarbejdet Øget inddragelse af interessenter i skolebestyrelsen

LÆS MERE OM REFORMEN