Veje til kvalitet En lille historie om Emilie og EVA - v/Agi Csonka Direktør, EVA EVA’s jubilæumskonference 15. september 2009.

Slides:



Advertisements
Lignende præsentationer
Program – 10.00: opsamling på cases og innovationsdage - hvor er vi med vores cases? - hvad mangler vi for at komme videre? – 11.00: Innovation.
Advertisements

Nordenskov Skoles implementering af
Agi Csonka, direktør Danmarks Evalueringsinstitut
Handleplan for læsning Tårnby Kommune
Velkommen til Ny Nordisk Skole
Tilsyn Aabenraa Friskole 2010
1 Opkvalificering af den tidlige indsats Opsporingsprojektet Børnekonferencen 21. Marts 2011.
Mellem styring og faglighed Jagten på kvalitetens væsen EVA 10 år 15. September Klaus Majgaard.
Date :31 1.
Kick-off KIS Kvalitet I Skolerne Keep It Simple!.
Helhedsorienteret selvevaluering
Resultatbaseret styring – hvordan kan det bruges i Danmark?
Selvevaluering ’It i folkeskolen’
Handleplan for læsning Tårnby Kommune
Ønsker til landdistriktsforskning Knud Mortensen Landdistrikts- og Fiskerikontoret Direktoratet for FødevareErhverv.
Øget fokus på differen- tierede CL struktureres anvendelighed i forhold til en generel kønsspecifik indlæringsproblematik Nye arbejdsmetoder/nyt værktøj.
Ledelse i den digitale skole - selvevaluering af udbyttet af it Uddannelsesforum 4. november 2008 kl. 14: :50 Konsulent Sanya Pedersen, Danmarks.
Ressourcecenteret Specialreform 2.0: Oprettelse af ressourcecentre på alle folkeskoler i København Mål: At styrke tidlig indsats og bedre inklusion Sikre.
Et fælles lederudviklingsprogram i Psykiatrien. Generisk modulindhold Tragten…. Hvad er topic af dette emne? ”The state of art..!” Psykiatri tilgangen.
Selvevaluering af it i undervisningen på skolerne i Aalborg
På vej mod en region Nye muligheder Harmonisering. Kvalitet – effektivisering Den fremtidige specialeplanlægning Kompetencebehov i fremtidens hospitalsvæsen,
Hvad siger medarbejderne?
Hvad er en god evaluering?
Evaluering af dagtilbud Oplæg til DLO’s konference København 25. april 2007 Anne Kjær Olsen og Pia Vinther Dyrby konsulenter på Danmarks Evalueringsinstitut.
Tanja Miller CVU-Nord Evaluering Voksenspecialundervisning Vejle 2005 EVA rapport - anbefalinger Hvad er evaluering? Værdier og menneskesyn Selvevaluering.
Dansk kvalitetsmodel på det sociale område.
Optimering af arbejdstilrettelæggelse i på Radiologisk afdeling i Køge Mahad Huniche Møde med Region Nordjylland.
Metoder til effektevaluering af indsatser
ved læsevejleder Dorthe Clausen
▪ Dansk kvalitetsmodel på det sociale område Forberedende møder august 2008.
Tydeliggørelse af anvendelsesdim ension i undervisningen Kvalitativ undersøgelse Vi afventer resultatet af vores undersøgelser ??? Kvantitativ undersøgelse.
Hvad er det gode skolelederliv? - Et selvevalueringsforløb.
Gymnasiernes tiltag for tosprogede elever Oplæg ved rektor Niels Jørgen Helms Mulernes Legatskole.
Præsentation af projekt ”Metode- og kvalitetsudvikling i Ungdomsskolernes HU” 31. januar 2013 Line Andersen.
Min præsentation Varighed – ca. 3 minutter Vurdering af blog i 8 faser I dybden med 5 af faserne Formål.
Intro til TAK Aulum den 26. august Hvad er TAK? IT-system der understøtter den: Tværgående Akkreditering og Kvalitetsudvikling i sundhedssektoren.
Konference om efteruddannelse og kompetenceudvikling
Evaluering og dokumentation - Tendenser og strategiske udfordringer Primo Netværksgruppe 18. Juni 2007 Tim Jeppesen, direktør.
Green Network BAR Handel, BAR Jord til Bord, BAR Kontor, Grafisk BAR, Industriens BAR SEMINAR 1 Seminar 2Tirsdag 8. marts Seminar 3Onsdag 6. april.
KVIK Kvalitet og evaluering Centre selvevaulerer Dec. inst. i gang Centre forbedrer Øget fokus på resultater og dokumentation Centre selvevaulerer.
Evidens, evaluering & dokumentation - skærpet ansvarsfordeling og skærpet faglighed Børne- og Kulturchefernes årsmøde, 15. november 2007 Merete Konnerup,
Forandringsstrategier på børne- og undervisningsområdet Koncernfælles ledelsesseminar I Ministeriet for Børn og Undervisning 24. September 2012.
Status for arbejdet med KVIK Tal og fakta Hvad viser evalueringen af KVIK projektet og hvad siger I selv om arbejdet med KVIK? Hvad kan vi så lære af det?
Evaluering på dagtilbuds- og skoleområdet BKF Regionsformandsmøde 23. Maj 08.
Outcome og performance measurement i forskningsbibliotekerne Tal eller handling der tæller Overbibliotekar Tove Bang.
Hvad vil det sige at arbejde evidensbaseret og hvordan kan Socialstyrelsen understøtte arbejdet i kommunerne? Psykiatrikoordinatorerne den 30. januar 2014.
Hvad er det gode skolelederliv?
Nye akkredieringskriterier Input fra EVA i forbindelse med Erhvervskolernes konference sidste i april Kriterierne er endnu ikke godkendte i UVM Eksisterende.
Faglige kvalitets- oplysninger 15. januar Faglige kvalitetsoplysninger - formål At udvikle og afprøve et katalog af syv redskaber for at Understøtte.
Seminar 6 – Arbejdsmiljøledelse
Introduktion til KVIK Modellen Tovholderens rolle og opgaver
Systematisk problemløsning i kriminalitetsbekæmpende funktioner
Kommunernes behov for forskning AKF seminar 25. september 2007 Ved formand for Børne- og Kulturchefforeningen og Børne- og kulturdirektør i Næstved Per.
Kvalitetsmål i uddannelsessektoren
Statens Center for Kompetence- og Kvalitetsudvikling SCKK Introduktion til KVIK Selvevaluering fra start til slut 27. september 2007 SCKK temadag.
EVA’ s opgaver og metoder For GL og DTL, nordisk netværksmøde, København, 2. december 2008 Ved specialkonsulent Rikke Sørup, Danmarks Evalueringsinstitut.
Ingelise Juhl, Sundheds- og omsorgschef ,Syddjurs kommune
Velkommen til et nyt kvalitetsprogram…
Ministeriet for Forskning, Innovation og Videregående Uddannelser Kontor for Videregående Uddannelse Konference om rapport fra følgegruppen for ny læreruddannelse.
Vejlederkonference Randers Tirsdag den Voksenvejledning.
Målet med læseprojektet var:  at bidrage til at reducere antallet af elever, der forlader skolen med dårlige læsekundskaber,  at skabe engagement og.
Ledelsens betydning for at lykkes!
Dokumentation, evaluering og evidens
Hvad er det gode skolelederliv?
Brancheskolernes forandringsproces
Program for besøg af lærerrepræsentanter den 12. april 2013
AP-Møller projekt: Øget læring og inklusion gennem synlige mål og kvalificering af praksis i skolen – Læring, der ses Pia Gelardi og Julie Aarø-Hansen.
Webinar om evaluering af elevudbytte
Ny kvalitetsdagsorden og pakkeforløb
Faglærerseminar 29. September 2017.
Præsentationens transcript:

Veje til kvalitet En lille historie om Emilie og EVA - v/Agi Csonka Direktør, EVA EVA’s jubilæumskonference 15. september 2009

EVA 1999 Variationer over én EVA-model

EVA 2009 Uddannelsesevalueringer Indsatsevalueringer Akkrediteringer Auditeringer Systemevalueringer Fagevalueringer Effektevalueringer Kortlægninger Tematiske evalueringer EVA-dage Udviklingsseminarer Kurser

Formidling af evidensbaseret viden i Bakspejlet EVA-dag om systematisk evaluering Måling af børns sproglige udvikling

Evaluering af elevplaner Seminar for skoleledere om elevplaner Nordisk projekt om indikatorer for den gode skole Virkningsevaluering af læsevejledere

Evaluering af indsatsen for tosprogede i gymnasiet Evaluering af gymnasiereformen Guide til selvevaluering

Akkreditering af alle nye og eksisterende uddannelser Værktøj til forebyggelse af frafald Evaluering af ord- og regneværksteder

Formidling af evidensbaseret viden i Bakspejlet EVA-dag om systematisk evaluering Måling af børns sproglige udvikling Evaluering af elevplaner Virkningsevaluering af læsevejledere Seminar for skoleledere om elevplaner Guide til selvevaluering Nordisk projekt om indikatorer for den gode skole Evaluering af indsatsen for tosprogede i gymnasiet Evaluering af gymnasiereformen Akkreditering Værktøj til forebyggelse af frafald Evaluering af ord- og regneværksteder Udvikling af viden Vurdering af målopfyldelse Opbygning af evalueringskapacitet

Udvikling af viden Vurdering af målopfyldelse Opbygning af evalueringskapacitet - Så vi ved hvor vi står - Så vi ved hvordan vi gør - Så vi ved hvad der virker

Opbygning af evaluerings- kapacitet Vurdering af målopfyldelse Udvikling af viden

Hvad er kvalitet? Hvordan får vi øje på den? Hvordan får vi mere af den? God arbejdslyst!