Det gode skolelederliv Baggrund Proces Resultater Status – hvad er opgaven nu?

Slides:



Advertisements
Lignende præsentationer
Samfundsansvar i praksis via lokale partnerskaber Næstved Program for første netværksmøde Tirsdag den 16. september 2008 Kl – Kompagnihuset.
Advertisements

Eventudvikling i Rebild Kommune
Værktøj til CSR-dreven innovation Der skal udvikles et nyt værktøj til CSR-dreven innovation. Vores mål er, at værktøjet skal inspirere og hjælpe danske.
Præsentation af materialer på personalemøde
Workshop 5.
AT TRÆDE I DE BEDSTE FODSPOR – FRA PRODUKTIONSSKOLE TIL ERHVERVSUDDANNELSE Under programmet ”Bedre overgang til og fastholdelse i erhvervsuddannelserne”
Skolebestyrelsens opgaver
Formål med lokalpolitisk indsats Hvad vil vi opnå? Hvordan vil vi gøre det? 1Basiskursus september 2012 Bente Röttig.
Interaktion med Digitalisering af læringsrummet, august 2013 Charlotte Højrup, EF Digital.
Arbejdspladsudvikling
Realkompetencevurdering i Danmark
17. maj 2011Regionalmøde Herning VELKOMMEN. 17. maj 2011Regionalmøde Herning AGENDA •Medlemssituationen •Register over dårlige betalere •Introduktionskort.
Historie •Sejlklubbens formand nævner behov for bedre faciliteter i sin beretning på efterårsgeneralforsamling, 2002 •Generalforsamlingen er positivt stemt,
Kompetencebeskrivelser for ledelsesteamet Skolerne i Ullerslev
Evaluering af ”Røgfrihed for alle”
Bedste praksis i vandplanarbejdet Irene Wiborg Projektchef Det siger EU – Guideline nr. 8 om involvering.
Budget 2005 Optimér din forretning gennem:. Kontingentindtægter i 2004 inkluderede ca. kr i ekstraordinært markedsføringsbidrag)
Tillykke, du er et talent!
Leder APV v/ arbejdsmiljøkonsulent Maj-Britt Stobberup
Holbæk kommune Proces for skolebestyrelserne i arbejdet med ny skolestruktur.
En ambition for skolerne i Hillerød SB formændene i Hillerød Materiale fra mødet
Kontaktforældremøde 20. marts maj 2012OS - Kontaktforældremøde: Støtte læring2 Mål og agenda Mål Kontaktforældrerne har opdateret viden og forståelse.
LP-tovholder på Antvorskov Skole på 4. år
Oplæg for DH-Vallensbæk d. 25. februar Inklusion i grundskolen
Sprogpakken Praksisopgaven.
Relationer handler om troværdighed og tilgængelighed
Præsentation af materialer på personalemøde
Medalje til Høje-Taastrup
Det vi skal på dette møde Tale om de nye input til principperne for skole-hjem samarbejde, som I, bestyrelse og elevråd fandt frem til for nogle uger siden.
Oplæg til Strategi for kreds-FDF HB møde februar 2012, bilag 4.2 Status – februar 2012 Ver.2.5.
Folkeskolereformen – Hvordan udnytter I mulighederne?
1 Formandsmøde / 26. august 2010 PROCESSEN. Hvordan vurderer du forhandlingsforløbet for ”den ny grundlønsindplacering”?: 27% a. Processen er forløbet.
Ledelsesmæssige og kvalitets- udviklingsmæssige overvejelser Ved udarbejdelsen af Handlingsplan for øget gennemførelse 2013 på SOSU C Oplæg på orienterings-
Hvad er det gode skolelederliv? - Et selvevalueringsforløb.
Pædagogik & kompetenceudvikling i SPIDO-forløbene Knud Erik Jensen, konsulent og underviser på SPIDO
Arbejdsmiljøet skabes hver dag i relationen og dialogen – det skal arbejdsmiljøarbejdet i Faxe Kommune afspejle Sikkerhedsleder/arbejdsmiljøkonsulent.
Elevtrivselsundersøgelsen 2014 For de gymnasiale uddannelser Vesthimmerlands Gymnasium og HF Svarprocent: 97% (474 besvarelser ud af 489 mulige)
TR-Forum 9. februar Dagsorden 1.minikonferencen i torsdags 2.møder i adm. og pol styregruppe 3.Arbejdsgrupperne 4.Indkomne emner og temaer 5.Eventuelt.
Kronikerkompasset v. kontorchef Birgitte Haahr, Nære Sundhedstilbud
Undgå, at de ældre brænder ud, og at de unge dropper ud!
HELHED på Enghaveskolen Skoleåret HELHED på Enghaveskolen Definition på helhed De bedst mulige betingelser for at fremme det enkelte barns udvikling.
Stormøde om besparelser tirsdag d. 9/3 kl
Ledelsesrum Oplæg til refleksion
Orientering fra det politiske liv v. Tina Lambrecht Årskonferencen for TR 3. september 2012.
Samfundsansvar i praksis via lokale partnerskaber Program for første netværksmøde i Roskilde den 4. december 2008 mhtconsult, august 2008 © Side 1 mhtconsult,
Organisationsudvikling Odense Zoologiske Have 1.Analyse af den eksisterende organisations-struktur 2.Oplæg til eventuelle ændringer i strukturen 3.Udarbejdelse.
Udkast til nye tekniske bestemmelser for BVT´s kontrolordning.
Tema 2: Sundhed Leg og Læring SOSU FYN JAN CHRISITANSEN.
Målet med læseprojektet var:  at bidrage til at reducere antallet af elever, der forlader skolen med dårlige læsekundskaber,  at skabe engagement og.
Frivilligpolitik Politisk Indsatsområde Organisationsudvikling Frivilligpolitik for medlemsorganisationer i Friluftsrådet.
Muligheder og perspektiver1 Indledning. Muligheder og perspektiver2 Processen – formål # 1 Den forestående 2-årige proces har som mål: 1. At brancheskolerne.
Mentors rolle og mentoropgaver. En mentor er... …en personlig sparringspartner, der stiller sig selv og sin viden, indsigt og erfaring til rådighed for.
Lederrollen Hvad betyder mest? Hvad er hjælpsomt? Hvor er der barrierer? Dig selv og din lederrolle Din egen leder Dit netværk Dem du leder Dine leder.
Fællesfaglig naturfagsprøve på Øster Farimagsgades Skole
3-timersmødet 2017.
Dialogmøde den 13. november 2008
Institut/afdelingssparring på AAU afdelings/institutnavn
Lokale eksempler på tiltag der skaber positive forventninger.
Det gode skolelederliv - vilkår for god skoleledelse
Matematikkens Univers - Mellemtrin
3-timersmødet 2017.
Et erhvervsliv i vækst – udfordringer og muligheder
Oplæg om 3-timers møder Regionshospitalet Randers.
BADMINTON Netværksmøde foråret
SOSU NORD, praktikken og elevplan
Princip for udarbejdelse af principper
Institut/afdelingssparring på AAU afdelings/institutnavn
Skarpt fokus på jeres implementeringsplan
Den daglige vejledning
Positive sider som far 1:____________________________ 2:____________________________ 3:____________________________ 4:____________________________ 5:____________________________.
Præsentationens transcript:

Det gode skolelederliv Baggrund Proces Resultater Status – hvad er opgaven nu?

Baggrund Vesthimmerlands kommune (ca indb.) 22 skoler (ca elever) 43 medlemmer af lokalafdelingen. Udgangspunkt i ’Skoleledernes’ indsatsområde Synliggøre lokalafdelingen og sætte den i spil i forhold til vores daglige virke

Proces Nedsætte arbejdsgruppe i bestyrelsen (apv / kodeks for god skoleledelse / selv- evalueringsværktøj fra Dafolo / mfl.) Udgangspunkt i eksisterende struktur Afklare formål med den lokale indsats Afklare tilgang til opgaven ”sætte en positiv dagsorden for arbejdsliv, rekkrutering og fastholdelse af ledere” (Skoleldernes formål)

Proces Tema til drøftelse i ledernetværkene -hvor stor er din arbejdsglæde? (skala fra 1-10) -hvad skal der til for at komme højere op? -hvad kan du selv gøre? -hvad skal andre gøre? Hvor stor er din arbejdsglæde?

Resultater Konkrete materiale (svar) der kan bruges som en temperaturmåling på hvor vi skal fokusere i det videre arbejde Fokus på skoleledernes indsatsområde Refleksion over ’arbejdsglæde’ blandt skoleledelserne i Vesthimmerland Vi har fået vist flaget

Status – hvad er opgaven nu? Arbejde videre med det indkomne materiale og fokusere vores arbejde med indsatsområdet der hvor vi finder det relevant Lægge op til et forløb der tilfredsstiller medlemmernes behov og samtidig er en tilpas forstyrrelse i forhold til det enkelte medlems personlige lederskab Skabe en kultur hvor aktiviteterne i lokalafdelingen er med til at kvalificere det daglige arbejde ude på skolerne