Beslutningsreferat fra 1. smagning 04 oktober 2008: Navnet på forsamlingen blev fastsat til: Whiskylaug af 04 OKT 2008. Der gennemføres 119 smagninger,

Slides:



Advertisements
Lignende præsentationer
Sekretariatet for Lægelig Videreuddannelse
Advertisements

Kasserer oplysning – distrikt konference 2011 Höfn Hornafjörður 23. september 2011 Birgir Sveinsson distrikt kasserer 2011– 2012 Margar hendur vinna létt.
VALG TIL SKOLEBESTYRELSEN VELKOMMENtil Orienteringsmøde, den 26. Januar 2006.
Whiskysmagning 2. Sept I aften skal vi koncentrere os om Highland.
Velkommen til SMAGNING I Kolding Whiskylaug SORT.
[indsæt selv arbejdspladsnavn og dato]
Temadag om den nye lovgivning
1 EKSTENSION Ny klub i området? Hvordan kan det gøres? DGe okt
Smag, sensorik og chokolade
MWL Whiskysmagning 29. november Gæt et destilleri 1.Vi er på en ø.
Whisky smagning og musik
Valg til Skolebestyrelsen
Forslag til Gårdbestyrelsen
Skolebestyrelsesvalg 2014 Bredagerskolen. Valg her til foråret • Ny reform ny bekendtgørelse • Byrådet fastlægger rammen for valg her i foråret samt datoer.
Ungdomsudveksling - årsberetning 2010/11 Søren W. Hansen District Chair 1450.
Stiftende generalforsamling
De Aktive Kultur Samvær Fitness Netværk De Aktive Generalforsamling 16. maj 2012.
Egebjergnettet Stiftende Generalforsamling for den midlertidige forening 24 oktober 2005.
1 Formandens rolle - I bestyrelsen. 2 • Hold øje med trivslen –Inddrag medlemmer, der ikke siger meget –Få nye medlemmer godt ind i gruppen, besøg evt.
Brugen af Angusakka Juliane Enoksen.
1 Valgreglerne Menighedsrådsvalg Tekstslide med bullets Brug ‘Forøge / Formindske indryk’ for at skifte mellem de forskellige niveauer Vigtige.
1. Ordreside: Køretøjerside: Brugereside: Timesedlerside: Beskederside: Oversigtskortside: Themeside: 19.
Sensorik , form og æstetik
Gør det simpelt Trænings planlægning.
Februar 2008 GENERALFORSAMLING 2008 side 1 af 4 Vi har hermed fornøjelsen at indkalde til den Ordinære Generalforsamling i DIN Grundejerforening I år fremlægger.
Beslutningsreferat fra 2. smagning 08 maj 2009: Formanden bød velkommen og gennemgik referatet fra sidste generalforsamling (stiftende) Ses herunder: Navnet.
Skolebestyrelsesarbejdet. Hvor En skolebestyrelse er en bestyrelse på en uddannelsesinstitution, hvor både forældre, elever og lærere samt skolens ledelse.
GENERALFORSAMLING 2011.
Puljerådsmøde - Oliebranchens Miljøpulje marts 2011 Miljøpuljerådsmøde 25. marts 2011 Oliebranchens Miljøpulje 1.
NatPHD Generalforsamling 2010 Ph.d.-foreningen ved Naturvidenskabeligt Fakultet.
Kvalitet og smag af dansk øl Ølentusiast & landskonsulent Jens Erik Jensen VFL.
Workshop om trivselsmålinger SSID – årskonference Rita Jensen Personalestyrelse 29. April 2009.
KBC/KBCM Stiftende Generalforsamling KBCM/KBC sammenlægning Godkendelse af vedtægter Valg af Formand, Kasserer og Bestyrelse 15. April 2013.
Godkendelse af dagsorden Formandens beretning
Øl fremstilling & smagning Øllets stamtræ.
Beslutningsreferat fra 3. smagning 07 november 2009: Tony havde ikke glemt sin Malt i toget og opfyldte dermed betingelser for medlemskab og bydes velkommen.
VISION HVAD vil vi stræbe efter: HVORDAN når vi frem: HVILKE ‘områder er relevante: Oprettelser af projektorganisation – de overordnede rammer STRATEGI.
SCANNER SCORE OG VARIATION. HUDENS KAROTENOID SCORE.
Skolebestyrelsen Forælder specialklasse Medarbejder Elev Leder Ekstern repræsentant?
Billeder.
Det første ark i regnearket:
Præsident Introduktion til arbejdet som klubpræsident Præsident1.
Whiskysmagning 4. Sept En highlandwhisky, der ikke helt ligner highlandwhiskyer.
Vejen Kommune Det er besluttet, at alle skoler i Vejen Kommune arbejder med Vurdering for Læring. Alle skoler arbejder efter en fælles procesplan. Arbejdsgrupper.
Bestyrelsen fremlægger forslag til nedlæggelse af Nordborg Golfbane ApS Medlemshøring om forslaget Mandag d. 26. oktober 2009 Ekstraordinær generalforsamling.
Sensorik Struktur: Møde på midten. Opgaven er :”Hvad er sensorik ?”
Professionelt espresso koncept Mastro Lorenzo sælges udelukkende på det professionelle marked. Konceptet er udviklet målrettet til caféer og er krydret.
Kongressen Øverste myndighed Partistyrelsen Daglig ledelse Den politiske organisation Et antal Underudvalg.
MWL Whiskysmagning 4. Marts 2016 Hos Lisbeth og Olav.
314 – Gud, dine hænder 1, S1 Gud, dine hænder rører ved mit hjerte dit åndepust er livet i min krop. I græs og blomster mærker jeg dit kærtegn i hyldens.
Det fælles færgesekretariat Velkommen til temadag ”Rådhusets opgaver i forhold til ø- færgefarten”
Nyt kontingentsystem? Et debatoplæg.
Godkendt i Samvirkets styregruppemøde den 18.januar 2017 Point System
Dialogmøde om etablering af Strandrensningslaug
Oplæg om PLO-K Om PLO-K’s organisering, økonomi, opgaver og roller, kontaktperson i PLO-R, samt om PLO’s kommuneudvalg.
WTKF smagning Uafhængige aftappere Generalforsamling
Øl og mad tirsdag den 29. august 2017
Fokus på kerneopgaven Kom godt i gang…. Til proceslederen:
Hos Mai-Britt og Mogens
MWL smagning 2. marts 2018 Hos Lisbeth og Olav Ved Mads MWL.
Ærtesuppe - med basilikum, radise og rygeost
Hævemidler.
Indsatsplaner og rammerne for grundvandsbeskyttelse i Favrskov Kommune
Whiskypræsentation 2. juni 2017
05. Oktober 2018 hos Lisbeth og Kjeld
Mørdrup Whisky Laug fredag den
MWL Whisky-smagning den 2. marts 2012
Afdelingsmøde den Der kan ikke træffes beslutninger under eventuelt! 1
af Kliniske Lærestolsprofessorer
A tool for the assessment of strengths and weaknesses in NGOs
Præsentationens transcript:

Beslutningsreferat fra 1. smagning 04 oktober 2008: Navnet på forsamlingen blev fastsat til: Whiskylaug af 04 OKT Der gennemføres 119 smagninger, én ca. hvert ½ år, hvorefter Whiskylaug af 04 OKT videre eksistens tages op til fornyet beslutning. Bestyrelsen består af en formand og en sekretær. Formanden: Ansvarlig for planlægning, tilrettelæggelse og gennemførelse af den næste i rækken af smagninger. Formanden afholder samtidig generalforsamling. Som sidste punkt på dagsordnen vælges ny formand som med det samme fastlægger dato for næste smagning. Formanden kan invitere gæst/gæster med til smagningen. Sekretæren: Ansvarlig for medlemslisten, udarbejder referat af generalforsamlingen, Ajourfører vedtægter (fremlægges til godkendelse ved næste smagning). Sekretæren vælges for en ikke defineret periode. Afstår sit hverv frivilligt eller hvis et flertal af medlemmer ønsker en ny sekretær. Medlemmer: Der blev fastsat et max antal på 11 Laugmedlemmer. Indmeldelse sker ved medbringelse af en single malt til en smagning. Foreløbig er følgende medlem: Anders, Morten, Allan, Tom, Bill og Jan. Udmelding kan til enhver tid ske til enten Formanden eller sekretæren. Beslutninger tages ved simpelt flertal. Ved stemmelighed er formandens stemme afgørende. Formand ved 1. af 119 smagninger var Anders Wendt Ny formand for 2. af 119 smagninger er Morten Jørgensen Sekretær er Anders Wendt Næste smagning og generalforsamling blev fastsat til 08 Maj I nedenstående er angivet hvad ’bøgerne’ skriver om smagen på de prøvesmagte single malts. Individuelle notater er sekretæren i hænde og indsættes i ’Sekretærens Laug mappe’

Whisky-smagning nr. 1 af 119 i ”Whiskylaug af 04 Okt 2008” Destilleri/Distrikt:____________________ Detaljer: __________________________ Farve: ____________________________ Duft: ____________________________ Krop: ____________________________ Smag: ____________________________ Finish: ____________________________ Destilleri/Distrikt:____________________ Detaljer: __________________________ Farve: ____________________________ Duft: ____________________________ Krop: ____________________________ Smag: ____________________________ Finish: ____________________________ Destilleri/Distrikt:____________________ Detaljer: __________________________ Farve: ____________________________ Duft: ____________________________ Krop: ____________________________ Smag: ____________________________ Finish: ____________________________ Destilleri/Distrikt:____________________ Detaljer: __________________________ Farve: ____________________________ Duft: ____________________________ Krop: ____________________________ Smag: ____________________________ Finish: ____________________________ Destilleri/Distrikt:____________________ Detaljer: __________________________ Farve: ____________________________ Duft: ____________________________ Krop: ____________________________ Smag: ____________________________ Finish: ____________________________ Destilleri/Distrikt:____________________ Detaljer: __________________________ Farve: ____________________________ Duft: ____________________________ Krop: ____________________________ Smag: ____________________________ Finish: ____________________________

Destilleri/Distrikt :_ Speyburn / Speyside Detaljer: _10 år - 43%_______________ Farve: Rent Guld___________________ Duft: Blomsteragtig_______________ Krop: Medium, blid________________ Smag: Ren, let maltet. Friske nuancer af urter og lyng Finish: Frisk, MEGET sød, let sirupagtig

Destilleri/Distrikt:SCAPA / N Highlands (Orkney) Detaljer: 12 år 40% Farve: Klart, rent guld. Duft: Blød. Hø. Varm. Krop: Let, glat, salt. Smag: Ren, sødlig, Vanilie, nødder, salt. Finish: Sent salt og peber, et pust af tørv.

Destilleri/Distrikt:Dalwhinnie /Central Highl. Detaljer: 15 år 43% Classic malts Farve: Lysende gylden Duft: Meget aroma, tør, svage fenoler, let tørv. Krop: Fast, let olieret Smag: Glat, langvarig smagsudvikl., lynghonning der viger for nyslået græs, maltet sødme,pludselig brag af tørv. Finish: Et langt crescendo

Destilleri/Distrikt:Glenfiddich / Speyside Detaljer: 15 år 51% Cask Strength Farve: Rent Guld Duft: Blød, let tørverøg Krop: Glat, let cremet Smag: Glat, Hasselnød, let cremet. Tørt maltpræg Finish: Lækker, græsnuancer og tørverøg

Destilleri/Distrikt: TAMPDU / SPEYSIDE Detaljer: 40% (most richly flavoured) Farve: Klart gylden Duft: Blomster, Svag Citron, Brødkorn Krop: let, blød Smag: Ren, sød, Helt let karamel. Drikkevenlig, malt præget intro til single malt. Finish: Blomstrende. Svag pust af tørv.

Destilleri/Distrikt: JURA / Highlands (Jura) Detaljer: 10 år 40% Legacy Farve: Rav Duft: Nøddeagtig let metallisk nuance. Krop: Let olieret, blød Smag: Fast Sød bregne, frisk og ren Finish: En skvæt af frugtjuice derefter malt

Destilleri/Distrikt:BOWMORE / ISLAY Detaljer: ENIGMA 12 år 40% Farve: Rent Guld Duft: (Fast, med tørv, røg) Krop: Lidt skarp Smag: speciel,anelse jern, blade, bregner, tørv, frisk og ung. Finish: Sød derefter salt

Destilleri/Distrikt: LAPHROAIG / ISLAY Detaljer: 10 år 40% (most richly flavoured) Farve: Dybt reflekterende guld Duft: Medicinsk, Fenoler, tang, stikkelsbær? sødme Krop: Medium, olieret Smag: Tang. Salt. Olieret. Finish: Rund og meget tør