Præsentation er lastning. Vent venligst

Præsentation er lastning. Vent venligst

SCANNER SCORE OG VARIATION. HUDENS KAROTENOID SCORE.

Lignende præsentationer


Præsentationer af emnet: "SCANNER SCORE OG VARIATION. HUDENS KAROTENOID SCORE."— Præsentationens transcript:

1 SCANNER SCORE OG VARIATION

2 HUDENS KAROTENOID SCORE

3 Hudens karotenoid score (SCS) Når scanneren udregner en score viser den både et nummer og en farve. Hvert af de øverste farvede felter modsvarer tallet nedenunder. For eksempel falder alle der scorer 20,000 til 29,000 inden for det orange felt. Hvert farvet felt er opdelt i tre farvenuancer -lys, medium og mørk. Hver nuance repræsenterer omkring 3000 point. I det grønne felt ovenover, repræsenterer den lyseste nuance af grøn scoren mellem 40,000 - 43,000, den midterste nuance er 44,000 - 46,000, og den mørkeste nuance af grøn er 47,000 – 49,000.

4 Hudens karotenoid score (SCS) Den aktuelle score i tal viser dit niveau af karotenoider. Det er mindre vigtigt end hvor på farveskemaet din score hører til.

5 Hudens karotenoid score (SCS) Dit SCS er individuelt og kan variere: Kostvaner, kosttilskud og forbrugerprofil repræsenterer en mulig score men garanterer ikke selve resultatet. Individuelle genetiske forskelle kan påvirke, hvor hurtigt karotenoiderne optages i kroppen og dermed også din personlige SCS.

6 Hudens karotenoid score (SCS) For at forbedre din SCS: 1.Gør noget ved din kost, ved hver dag at spise mindst 5-10 omgange af frugt og grønt rige på karotenoider. 2.Pas på dig selv, ved at leve sundt. 3.Suppler med de certificerede scanner produkter. Disse produkter er den bedste måde til at give din krop karotenoider..

7 Virkning af indtag af frugt og grøntsager (F & G) Som med SCS produkterne er der også store fordele ved at indtage F & G. Jo oftere du spiser frugt og grønt, jo bedre bliver din SCS. n = 2,276,345 n = 2,198,277 n = 572.074n = 191,970 Baseret på Pharmanex® BioPhotonic Scanner database, som indeholder scanninger fra mere end 5 millioner personer pr. maj 2008.

8 VARIATION

9 Er dette normalt? Første scanning Anden scanning Samme dag C.B.A.C.B.A.C.B.A.C.B.A.C.B.A. C.B.A.C.B.A.C.B.A.C.B.A.C.B.A.

10 Variation Forskellighed er almindeligt i disse situationer: 1- Emnet der bliver målt er indlejret i biologisk materiale (f.eks. hudvæv,...) 2- Emnet der måles findes ved sporingsniveauer. Den BioPhotoniske Scanner gør begge dele. Den måler karotenoidnivauet i huden og disse karotenoider er fundet ved sporingsniveau.

11 Variation Apparater til måling af blodsukkeret, såsom disse, er også et eksempel på måleinstrumenter inden for biologien, der varierer i scoren ved gentagne scanninger.

12 Variation Faktorer der kan påvirke SCS: Personlige faktorer: Genetik Kostvaner Kosttilskud Andre faktorer Operationelle faktorer: Kalibrering Temperatur Placering af hånden Utæthed Scannernæsens renlighed

13 Vigtigheden af opvarmningsfasen Glem ikke, hvor vigtigt det er at varme op. Hvis du planlægger at udføre scanninger på forskellige tidspunkter den samme dag (morgen, middag og aften) og scanneren er slukket mellem hver scanning, udfør da 5 scanninger med hætten på, før hver gang du tager scanneren i brug.

14 Variation Studier viser at gentagene målinger vil vise +/- 1 på farveskalaen 85 % af tiden. +1 C.B.A.C.B.A.C.B.A.C.B.A.C.B.A.

15 Fejlsøgning af variabler Fastsæt en acceptabel score: Minimum: starten af det foregående farvefelt Maximum: slutningen af det næste farvefelt Eksempel: 42,000 er den gennemsnitlige score. Den falder inden for den laveste grønne. Den mindst acceptable variabel vil være starten på det mørkegule felt (37,000) og det maksimale ville være slutningen af den mellemgrønne felt (46,000). Den acceptable score skal ligge imellem 37,000 til 46,000 85 % af tiden.

16 Variation Med disse målinger er det vigtigt at der bliver fokuseret på udviklingen på farveskalaen over tid. Regelmæssige målinger af en person over længere tid vil klart vise ændringer (eller konstans) i deres antioxidantscore i overensstemmelse med deres sunde kostvaner og anvendelse af kosttilskud. Bliv scannet hver 6. eller 8. uge, dette er det mest ideelle tidsrum for at kunne fastslå om du spiser nok karotenoider.

17 Fejlsøgning af variabler Tjek alle faktorerne der kan have indflydelse på SCS'en og om der kan rettes på de operationelle faktorer. Scan dig selv og en anden mindst 5 gange på scanneren. Imellem de 5 gange skal du hver gang lave en scanning med hætten på linsen og derefter rengøre linsen med en mikrofiberklud. Hvis det er muligt, scan også på en anden scanner. Synkroniser scannerne. Hvis det er muligt, få gennemsnitsscoren for begge personer. Send CS numrene ind til dit lokale kontor.

18 TAK


Download ppt "SCANNER SCORE OG VARIATION. HUDENS KAROTENOID SCORE."

Lignende præsentationer


Annoncer fra Google