Præsentation er lastning. Vent venligst

Præsentation er lastning. Vent venligst

Ærtesuppe - med basilikum, radise og rygeost

Lignende præsentationer


Præsentationer af emnet: "Ærtesuppe - med basilikum, radise og rygeost"— Præsentationens transcript:

1 Ærtesuppe - med basilikum, radise og rygeost
4 personer 250 g bælgede ærter ½ bundt basilikum fintrevet skal af 1 usprøjtet citron 1 tsk akaciehonning salt og friskkværnet peber 3 dl blancheringsvand fra ærterne 1 dl skyr el. græsk yoghurt 100 g rygeost 8 radiser Blancher ærterne (gem lidt friske til serveringen) i saltet vand i 1-2 min., tag dem op, og hæld dem direkte i koldt vand, så de er møre, men stadig beholder deres flotte grønne farve og friskhed. Gem kogevandet, det skal du bruge til suppen. Hæld ærterne i en blender sammen med basilikum (gem lidt basilikum til at drysse oven på suppen), fintrevet citronskal, honning, salt og peber, skyr, 50 g af rygeosten og til sidst 3 dl af kogevandet. Blend det hele i ca. 1 min. til en glat grøn suppe. Hæld suppen i en skål, og sæt den i køleskabet. Når suppen er helt afkølet, så server den med basilikum, lidt friske ærter, små klatter af rygeost og helt tynde skiver radise. Server godt brød til.


Download ppt "Ærtesuppe - med basilikum, radise og rygeost"

Lignende præsentationer


Annoncer fra Google