Det Nye Universitetshospital i Århus Arbejdsvision for byggeriet af DNU Det Nye Universitetshospital: sammenhængende, bæredygtigt og effektivt byggeri.

Slides:



Advertisements
Lignende præsentationer
v/ afdelingsledelsen VELKOMMEN!
Advertisements

Nordisk konferens 14 – 15 november 2012
Hvordan får vi arbejdet med kvalitet og afbureaukratisering forankret på vores arbejdsplads, så både ledere og medarbejdere er involveret og bidrager i.
”Nu skal I få kreative ideer – som I kan og vil gøre noget ved”
Nye krav og besparelser – hvordan sikrer vi kvaliteten v/ Dorte Bloch
Det Nye Universitetshospital i Århus I Styregruppemøde I d Orienteringsmøde Akutcenter Det Nye Universitetshospital i Århus.
Forslag til Strategi for sygeplejens bidrag til udvikling og forskning ved de somatiske sygehuse i Vejle Amt År
Standardrum: CT/MR-rum/interventionsrum: 90 m2
Dagkirurgisk sygepleje
Deltag i konkurrencen om det mest succesfulde telemedicinske initiativ på Center for Telemedicins konference den 9. oktober Brug evt. skabelonen.
“Hvad har vi på hylderne?”
Tillid Temadag for AMIR
Integration af mennesker, processer og arbejdspladser... En fornyet tilgang til design af fremtidens bygning.
FS Sasmo Temadag for operations- og ambulatoriesygeplejersker Tirsdag den 27 Maj 2014 Uddannelseskonsulent Annette Kolding Rørvik, Center for HR, Region.
Mission - Vision – Strategi Udkast for Børne- og Ungdomspsykiatrisk Center Centerledelsen - Herning 6. marts 2007.
Fælles EPJ til hospitalerne i Region Midtjylland
”Det Nye Universitetshospital i Århus” Temaeftermiddag fredag den 26
En faglig og effektiv misbrugsbehandling
Tværfaglig regional workshop Tidlig opsporing af kritisk sygdom
Projektorganisering – hvordan og hvorfor? Hvad har vi lært?
Udkast til mission, vision og værdier Neurologi Fysio- og ergoterapi
Afdelingsledelsen Vision og værdigrundlag i Planlægningsområde Syd.
Organisering af Tværsektorielle teams Team integreret indsats Borger.
Kodeks for offentlig topledelse
Navn (Sidehoved/fod)Bispebjerg og Frederiksberg Hospitaler Adfærdskampagner Mandag den 17. juni 2013 FM | enheden.
Oplæg på samordningsudvalgsmøde d. 27. februar 2014 v. Conni Christiansen Sundhedsaftale 2015 – 2018.
Kommuner og regioners perspektiv på revision af SOSU uddannelsen
CBS Bibliotek …flere fremtider, én strategi René Steffensen Statsgruppens temadag 20. november 2006.
KULTUR FOR ALLE. Hovedbudskaber I: ”Ikke brug for flere kulturinstitutioner!”
Koordinator Jette Bangshaab Åbningsseminar marts 2013 ”Teknologier i Borgernær Sundhed” University College Nordjylland.
Specialisering af træningsområdet i det kommunale sundhedsvæsen Temadag for kommunale ledere Oplæg til debat Karen Langvad Danske Fysioterapeuter.
Den nye overenskomst for praktiserende læger. Nye muligheder og udfordringer Regionsældreråd. Hovedstaden.
DSKB’s Generalforsamling Vision og strategi 24. Maj 2011.
AARHUS UNIVERSITET 1 Formel aftale mellem Health, Aarhus Universitet og Region Midtjylland
KL´s visioner for kroniske patienter
Udvalget for lokaleanvendelse Midtvejsseminar Rebild 2010.
Hospitalsenheden Vest Ledelse i Akutafdelingen Per Østergaard Jensen Cheflæge Hospitalsenheden Vest.
1 Sigtelinjer for arbejdet På baggrund af budgetmaterialet (inkl. bagvedliggende notater og viden i øvrigt): Udarbejde formuleringer til sigtelinjer for.
Ledelses- og Styringsgrundlag. Oplæg v. Bo Johansen – 20. aug
Patienthotel i DNV-Gødstrup  Programgrundlaget for DNV: Der skal indrettes et patienthotel, der er designet og indrettet med henblik på at betjene selvhjulpne.
Leif Gjørtz Christensen, socialchef, Århus Kommune
Kulturudvalgsmøde Ω Strategi for Gribskov biblioteker 2007 Ω Servicemål Ω Fælles fokuspunkter for bibliotekerne Ω Folke/skolesamarbejde Ω Portaler.
Klinisk forskning - i dag og i morgen Torben V Schroeder Overlæge, Karkirurgisk Klinik, Rigshospitalet og Professor, Institut for Klinisk Medicin, Københavns.
Kick-off - Brugermøder efterår – Velkomst og introduktion v/ direktør Peter Fosgrau – Det digitale hospital v/Jonas Hedegaard.
Beskrivelse af strategisk projekt: Prioriteret forskningsportefølje Strategi Indsatsområde: Forskning og Samarbejde Programejer: Tomas Joen Jakobsen.
VÆKST OG BÆREDYGTIGHED EN NY POLITIK FOR BYLIV BYER & BYGNINGER I HOLBÆK KOMMUNE?
Faglige Fællesskaber Det Nye Universitetshospital DNU.
Kvalitetsarbejdet i speciallægepraksis - Hvorfor du’r DDKM? FAS Årsmøde Munkebjerg
Bæredygtigt hospitalsbyggeri Nyt Hospital Herlev Bygherrens forudsætninger IDA 8. april 2014 Jesper Myhr, Arkitekt MAA Projektleder byggeafdelingen Herlev.
På vej mod et nyt OUH…! Center for Accelererede Patientforløb CAP Odense Universitetshospital SAS Radisson, H.C. Andersen 26. marts 2009.
Projekt Ny styring i et patientperspektiv Mette Jensen, Koncernøkonomi Region Midtjylland.
Den klassiske vurdering af arkitektur De fem F'er Form, funktion, fantasi, forståelse og forbindelse. Alle gode værktøjer, når man skal vurdere den arkitektoniske.
Sundhedsaftalernes betydning for bedre sektorovergange Det sammenhængende sundhedsvæsen – set fra regionernes perspektiv Kontorchef Janet.
”…risikoen for at falde mellem to stole blev minimeret for den ældre borger i Odder; man tilbød og realiserede ”det gode patientforløb” fra første symptom.
Samarbejdsudvalg / Institutråd
Flytteprocessen På vej mod Gødstrup
AUHs Effektiviseringer i nyt sygehusbyggeri
Forberedelse til kick off 7. december 2016
digitaliseringsstrategi
Hvordan får vi arbejdet med kvalitet og afbureaukratisering forankret på vores arbejdsplads, så både ledere og medarbejdere er involveret og bidrager i.
Værdibaseret styring i Hjertecentret Sundhedsudvalgsmøde 20. juni 2017
INSPIRATION TIL MULIGE FOKUSPUNKTER
Kvalitet i plejen.
FOKUSPUNKTER & INDSAMLINGSREDSKAB VELFÆRDS-TEKNOLOGI-VURDERING [VTV]
Optakt til samarbejdet om sundhedsaftaler og praksisplan 2014
Ny kvalitetsdagsorden og pakkeforløb
Personalepolitiske værdier for Assens Kommune
Hospitalsinfektioner – det fagprofessionelle perspektiv
Administrativ organisering
Nyborg Kontorarbejdspladser
Præsentationens transcript:

Det Nye Universitetshospital i Århus Arbejdsvision for byggeriet af DNU Det Nye Universitetshospital: sammenhængende, bæredygtigt og effektivt byggeri integreret forskning, uddannelse og klinik attraktivt arbejdsmiljø innovative processer

Det Nye Universitetshospital i Århus Universitetshospital Det Nye Universitetshospital er kendetegnet ved: Højt specialiseret behandling inden for alle specialer Behandlingen af højeste kvalitet Forskning på højeste internationale niveau, fra grundforskning til nye behandlinger Attraktivt og udviklende arbejds- og uddannelsesmiljø Forskning og uddannelse i alle afdelinger For byggeriet betyder det: At forskning, uddannelse og behandling integreres på afdelings-, fagligt fællesskabs- og hospitalsniveau At forskningen har sit eget vartegn At areal til forskning og uddannelse prioriteres lige så højt, som areal til øvrige funktioner At vi fysisk integrerer samarbejdet med eksterne virksomheder

Det Nye Universitetshospital i Århus Attraktivt arbejdsmiljø Det Nye Universitetshospital er kendetegnet ved: Attraktivt og udviklende arbejds- og uddannelsesmiljø Arkitekturen understøtter daglige meningsfulde sammenhænge For byggeriet betyder det: At vi inddrager personalets viden og behov At hospitalets rum understøtter videndelende adfærd At vi bygger fysisk overskuelige enheder med fælles pauselokaler At faciliteter til forskning og uddannelse placeres så samarbejdet med patientbehandlingen fremmes At hospitalets faciliteter understøtter sundshedsfremmende adfærd – inde og ude At ledelse placeres tæt på, hvor arbejdet foregår

Det Nye Universitetshospital i Århus Sammenhæng Det Nye Universitetshospital er kendetegnet ved: Vi bygger en helhed baseret på fælles løsninger For byggeriet betyder det: At DNU fremstår som en sammenhængende og harmonisk hospitalsby med arkitektoniske fællestræk og plads til forskellighed At patienter oplever overskuelighed og imødekommenhed At faglige fællesskaber planlægges fysisk sammenhængende At sammenhæng fremmes via teknologi og udvikling af organisationen At ydre miljø (gårdrum, stier, pladser) og de landskabelige kvaliteter i det store landskab integreres

Det Nye Universitetshospital i Århus Bæredygtighed Det Nye Universitetshospital er kendetegnet ved: Vi tager et samfundsmæssigt ansvar For byggeriet betyder det: At vi prioriterer de løsninger der bedst tilgodeser miljømæssig bæredygtighed og økonomi At vi tager initiativer på udvalgte områder eksempelvis hygiejne og materiale valg At vi udfører byggeriet på en sund og sikker måde

Det Nye Universitetshospital i Århus Innovative processer Det Nye Universitetshospital er kendetegnet ved: Bred involvering i innovative processer For byggeriet betyder det: At vi inddrager omverdenen, patienter og borgere i planlægningen At vi udfordrer de måder, vi samarbejder på i dag At vi bruger internationale erfaringer og skaber bud på fremtidige løsninger At vi udfordrer vores samarbejdspartnere så de præsenterer visionære løsninger At vi anvender videns- og evidensbaserede løsninger, hvor det er muligt At vi sikrer formidling af vores erfaringer til andet hospitalsbyggeri

Det Nye Universitetshospital i Århus Effektivitet, højeste kvalitet og effektiv ressourceudnyttelse Det Nye Universitetshospital er kendetegnet ved: Vi gør det rigtige første gang Høj patientsikkerhed Mindst mulige indgreb for den ønskede effekt Effektive patientforløb Høj bygningsmæssig fleksibilitet For byggeriet betyder det: At vi udnytter de mange fælles faciliteter i hospitalsbyen At vi deler viden gennem anvendelse af teknologi – derfor er vores sundhedsydelser ikke afhængige af fysisk nærhed At vi minimerer transportafstande At vi integrerer arbejdskraftbesparende teknologi på hospitalet At vi understøtter rationel arbejdsdeling – klinikere laver klinisk arbejde At bygninger, teknikker og overordnede indretninger kan tilpasses ny funktionalitet og kapacitet At vi bygger i standarder og danner det individuelle – ”legoklodsprincippet”