Tegn et levende billede af organisationen

Slides:



Advertisements
Lignende præsentationer
Kort om baggrunden for ”Bedst på Nettet”
Advertisements

På vej mod det pædagogiske udviklingscenter Bjerringbro Jørgen Schirmer Nielsen På vej mod det pædagogiske udviklingscenter.
Processuelle netværksmøder – et psykologisk perspektiv på samarbejde i praksis Af Rikke Kann, cand. psych. Speciale ved Institut for Psykologi, Københavns.
Vejgaard Østre Skole 29. august 2007
Projektarbejde – fra en positiv indgangsvinkel
Instituttet for Blinde og Svagsynede, Rymarksvej 1, 2900 Hellerup, T: , W: Kompetenceudvikling.
Frie informationer og kampen for demokrati Biblioteker og demokratisk dannelse.
Frøslev-Padborg skole
Grundlæggende IT, niveau G
Arbejdspladsudvikling
Danida Verdensbilledlegat film – film – film
Henriette Lungholt Uge Kreative metoder.
Politiske grundholdninger og ideologier
Unge & IT. Kampagne og rekruttering af rollemodeller.
Sprog/billeder på Internettet
Introduktion til Blackboard og netmedieret kommunika-tion
Elevernes digitale dannelse
DTaF’s Lovmappe Afsnit 2 DTaF’s Lovmappe Undervisning DAN-fortræning.
UDGANGSPUNKT 6. Februar Læringsmål Den studerende • har indsigt i og forståelse af forholdet mellem unges livs- og udviklingsbetingelser • kan reflektere.
Digitalisering og medialisering
Kommunikation og offentlighed
Når hospital og kommuner samarbejder om genoptræning
Supervision og faglig feedback
Sociale Medier og Jobsøgning - Sælg dig selv på nettet.
Videndeling og ledelse
Medialisering og organisationsudvikling Taarnby,
Det er med glæde, at jeg kan fortælle, at jeg snarest åbner min nye topmoderne tandlægepraksis. Jeg anbefaler mig med alt til faget hørende, så kom trygt.
To modsatrettede Opfattelser Organisation, Trojka, 4. udgave, 2007
It i folkeskolen SkoleIntra-træf 2011
Uffe Sørensen – projektleder LærIT
IT- og Telestyrelsen Evaluering og Information på nettet.
Producere og formidle viden Vingstedcenteret, 22/10-14.
Kodeks for offentlig topledelse
Kontrakten og partnerskabet som grundlag for samarbejde Anders la Cour og Holger Højlund, Kofoeds Skole, den 30. november 2005.
Skoleledelse Atuarfinni aqutsineq Skoleledere i udvikling, som også udvikler kollegaer. ”Aqutsisut ineriartortut, suleqatinillu ineriartortitsisut”.
Ved Jannie Asklund Mobil:
Modernisering af den offentlige sektor … og indflydelse på medarbejdernes opgaver og positioner i pædagogisk praksis Lars Christensen / Professionshøjskolen.
KULTUR FOR ALLE. Hovedbudskaber I: ”Ikke brug for flere kulturinstitutioner!”
Færre bøger – mere IT Karin Levinsen Forskningsprogrammet Medier og IT I Læringsperspektiv DPU, Aarhus Universitet Hvordan får vi mere it? Skal vi have.
Præsentation af presseteamet Lille og effektivt team Joachim, Nanna og Louise (løntilskud). Efter sommer en praktikant fra Journalisthøjskolen. Timing.
Skallebølle Landsbyordning ”Indsigt og opmærksomhed…”
Hvordan spørger man anerkendende?
Digital Signatur Hvad er Digital Signatur?
Jo mere man læser, jo tidligere bliver man en hurtig og sikker læser.
Forberedelse 2.0 ”Store your knowledge in your Friends” © UFFE SØRENSEN.
Forestilling/Ide/Oplevelse Eksternalisering af ide/Forestilling Kommunikation om og vurdering af resultat. (Begrebsliggørelse) Udvikling af nye forestillinger.
Mads-Peter Galtt, pæd. It- & mediekonsulent 1 Lav dit eget design på SkolePorten, SkoleIntratræffet, 17. marts 2011.
Velkommen til LærerIntra set fra lederens bord Ledelsens holdning og ageren har stor betydning for, hvordan SkoleIntra kommer til at fungere på skolen.
Elevplaner Debatmøde med kontaktforældre. Dagsorden Velkommen Elevplaner Skolebestyrelsens indflydelse Elevplaner i den offentlige debat Fiktive elevplaner.
Web didaktik 2.0 Utraditionelle veje - it som omdrejningspunkt for vækst og et redskab til ny udvikling i uddannelserne.
Lederkonferencen 9. juni 2010
Uffe Sørensen – Projektleder – LærIT.dk. Hvorfor alt det besvær med mobiltelefoner? Skolen skal afspejle den virkelighed, som eleverne deltager i. Vi.
Undervisning af alle 9. klasser i Digital Post Ved Digital Vejleder Kathrine Mørcholdt Buus og Digitaliseringskonsulent Kristinna Andersen.
Nedbryd de strukturer, der forhindrer vidensdeling Mette Mønsted
Spot på æresrelaterede konflikter! Korsør 23. juni 2015
Web 2.0 Didaktik 2.0 bnd. Hvad har 2.0 at byde på Rammer og betingelser ElevenLæreren.
Isbjergmodellen. Isbjergmodellen Sociale og følelsesmæssige kompetencer: at anerkende sig selv og andre at kende følelser og forstå egne reaktioner at.
17. – 25. august Kl : Velkomst Kl – 17.00: Orientering og dialog om aktuelle forhold og politiske indsatser v/ Dorte Andreas og Claus.
Politisk system og lovgivning i Danmark Sosu Fyn Jan Christiansen.
Etablering og drift af faciliteter – sammen med frivillige Friluftsrådet V/Julia Bjerre Hunt, Ingerfair.
Markedsføring via sociale medier FORUNDERSØGELSE.
Evaluering af innovation En grønspættebog Hjælp! Jeg skal evaluere et innovativt tiltag! COI-konference 19. november 2015 Professor Peter Dahler-Larsen.
Oplæg til Hustræf 2011 Inddragelsens niveauer og perspektiver
Sundhedspædagogisk forum - for ledende tandlæger DPU 1. marts 2010
Politik og organisation
Grundliggende principper
Jan Christiansen Inspiration systime.dk
Velkommen til 2. og 3. Introdag Copenhagen Loud Festival
En stærk pædagogprofession i bevægelse BUPL’s nye professionsstrategi
Velkommen til 2. og 3. Introdag Copenhagen Loud Festival
Præsentationens transcript:

Tegn et levende billede af organisationen Egon Sørensen - Skoleleder Uffe Sørensen - Projektleder

Hvad er en Webcast? Webcast Lyd- eller videofiler Streames via nettet Skal ikke downloades Broadcasting vha. streaming teknologi

Skolen som evalueringsgenstand Væk fra den autonome stat der selv bestemte hvad den ville give borgerne. Den responsive stat der legitimere sig ved at tilfredsstille borgerne. Uffe Sørensen – projektleder LærIT.dk – SkoleIntra-træf 2009 – ”Tegn et levende billede af organisationen?”

Skolen som evalueringsgenstand Brugerfokusering: Forældrene shopper rundt i et frit skolevalg. Offentlige tilbud som undervisning vurderes i ”brugertilfredshedens lys.” brugertilfredsheden skal ikke være indikator for den gode undervisning, men imødekommelse i form af forskellige kommunikationsformer er med til at brugerne tilslutter sig skolens profil og måde at gøre tingene på.

Luhmanns kommunikationsmodel Information - valg af information Meddelelse - valg af ytringsform/ -medie Forståelse - Modtageren tolker selv ud fra egen formåen ”Man hører det, man forstår,” sagde Goethe I P3 siger de; ”det man hører, er man selv” (Forståelseskontrol) - foregår løbende hos alle parter i kommunikationen. Kontrollen går ud på, at overbevise sig selv om, at den anden har forstået det, man ønskede vedkommende skulle forstå

Skolens succes afhænger ikke af hvad den producere Skolen som samfundets værdimæssige forpost Skolens succes afhænger ikke af hvad den producere Skolen er flagbærer for samfundets ”hellige” værdier Som genstand for evaluering må skolen opnå identitet og anerkendelse, ikke i gennem hvad den er, men hvad den kan score i forhold til bestemte evalueringskriterier. Kun ved at fremstille sig som evalueringsgenstand på vellykket måde. at skolen har en chance for at optjene anerkendelse eller i et mindste modvirke kritik.