Præsentation er lastning. Vent venligst

Præsentation er lastning. Vent venligst

Det er med glæde, at jeg kan fortælle, at jeg snarest åbner min nye topmoderne tandlægepraksis. Jeg anbefaler mig med alt til faget hørende, så kom trygt.

Lignende præsentationer


Præsentationer af emnet: "Det er med glæde, at jeg kan fortælle, at jeg snarest åbner min nye topmoderne tandlægepraksis. Jeg anbefaler mig med alt til faget hørende, så kom trygt."— Præsentationens transcript:

1

2 Det er med glæde, at jeg kan fortælle, at jeg snarest åbner min nye topmoderne tandlægepraksis. Jeg anbefaler mig med alt til faget hørende, så kom trygt til mig. Du kan opnå favørpriser, hvis du henviser nye patienter til mig ;-) Venlig hilsen Tandi Singh autoriseret tandoperatør

3 High-Tech udstyret klinik

4 Vi har i alle størrelser - både børn og voksne

5 Vi er underlagt offentligt tilsyn og kontrol

6 Vi benytter os af den nyeste teknologi

7 Behandlingen foregår under fuld diskretion

8 Al behandling sker smertefri

9 Vore klinikassistenter er topproffessionelle

10 Klinikken er smagfuldt og moderne indrettet

11 Hygiejnen er i top!

12 Vi er mobile - så vi kommer også gerne til dig!

13 Vi giver 10 års garanti på alt vores arbejde!

14 Jeg håber snart at se dig i min klinik. Ring og bestil tid. Venlig hilsen Tandi Singh autoriseret tandoperatør Billederne skulle efter sigende være et sandt billede af, hvordan det foregår dagligt i Indien!


Download ppt "Det er med glæde, at jeg kan fortælle, at jeg snarest åbner min nye topmoderne tandlægepraksis. Jeg anbefaler mig med alt til faget hørende, så kom trygt."

Lignende præsentationer


Annoncer fra Google