Præsentation er lastning. Vent venligst

Præsentation er lastning. Vent venligst

Unge & IT. Kampagne og rekruttering af rollemodeller.

Lignende præsentationer


Præsentationer af emnet: "Unge & IT. Kampagne og rekruttering af rollemodeller."— Præsentationens transcript:

1 Unge & IT. Kampagne og rekruttering af rollemodeller

2 Skabe en bevægelse. I stedet for endnu en kampagne.

3 IT 2.0. Mangfoldighed. Enabler. Alt andet end ’kodning classic’

4 IT kan også være passion. For de, der vil gøre en forskel. (Som modstykke til fordom om, at IT er for den indadvendte elite nørd).

5 Mål: Få flere unge til at vælge IT-uddannelser Få flere unge til at søge karriere indenfor IT-branchen

6 choosedifferent - gør det du vil Bygger på virkelige historier om IT- uddannede personer, der har gjort en forskel i verden og IT-branchen

7

8

9

10 Sundhed Personen skal beskæftige sig med it inden for sundhed. Aflevere et billede af, at sundhed og it kan forenes i et og samme job. Et virke indenfor sundhedssektoren er en fortrinlig vis at hjælpe andre mennesker på.. Helst en kvinde… sundhed og kvinder er ofte et bedre match end sundhed og mænd. Ved at arbejde med og udvikle it i sundhedsbranchen, er man med til at gøre en forskel, ja endda redde liv. It er meget mere end blot it- support.

11 Offentlig sektor Personen skal beskæftige sig med it inden for det offentlige område, og give et billede af hvordan samfund og ofentlig forvaltning bredt kan optimeres igennem it-løsninger. Gøre det klart, hvor vigtigt det er, at kommunikationen glider let i det offentlige rum. Køn: har ingen betydning Den it-uddannede, der arbejder inden for det offentlige er med til at optimere hele samfundet. Hendes løsninger vil blive anvendt bredt og gøre en forskel.

12 Det fede studiejob Personen har under uddannelsen haft et drømme-studiejob hos en stor, gerne international virksomhed, hvor vedkommende har oplevet en masse, er blevet udfordret og har vokset. Køn har ingen betydning Det er ikke kun arbejdet efter uddannelsen, der tæller… uddannelsen kan kombineres med et fedt studiejob, hvor den studerende får chancen for at afprøve muligheder – og får ekstraordinær læring!

13 IT som enabler IT kan spille en afgørende rolle og vitterligt gøre en forskel i verden. Kan være IT-arbejde indenfor sundhedsbranchen, militæret, FN, politik eller lignende. Køn har ingen betydning IT er fremtiden, så hvis man som ung vil gøre en forskel i verden, så kan IT Være det helt rette uddannelsesvalg.

14 Én uddannelse, mange muligheder IT-uddannelsen er ikke én men flere uddannelser. OG ikke mindst muligheder efter uddannelsen. Flere af disse uddannelser vil mange ikke umiddelbart forbinde med IT i traditionel forstand. Køn har ingen betydning Med en IT-uddannelse (som kan være mange forskelige ting) i bagagen har man uanede muligheder. IT uddannede er efterspurgt bredt, og det er dig der bestemmer hvilken retning du vil gå.

15 Fritid, fritid, fritid Portræt af en IT-uddannet, som beskæftiger sig med alt andet end IT, når hun har fri. E.g. sport, interessante fritidsinteresser/hobbyer, rejser - eller bare slå sig løs i weekenderne. Køn ingen betydning Som IT-uddannet behøver man ikke dedikere hele sit liv til arbejdet, og sidde lænket til skærmen 24/7. IT-uddannede har også et liv uden for computerens verden  og er ikke dedikerede geeks med hinkesten monteret på næseryggen…

16 Jorden rundt It er om noget internationalt – og derfor helt perfekt, hvis du gerne vil ud og se verden. Og endda i en jobtype, som er ikke er traditionel. Køn har ingen betydning It-uddannelsen åbner dørene til et væld spændende muligheder, også internationalt. Så hvis man vil ud og opleve verden, er it et helt oplagt valg.

17 Fede jobs IT-uddannede personer, der er blevet ansat hos anerkendte eller særligt spændende virksomheder, f.eks. Microsoft, IBM, FN, US Navy, eller måske endda The Oprah Show...! Køn afhænger af jobbet, men ellers ingen betydning IT er vejen til de fede jobs!

18 Kreativ verden IT-uddannede, der arbejder med it på en anderledes og kreativ måde, f.eks. Inden for modeverdenen… eller som blot udfolder deres kreative kompetencer i deres fritid. Køn – helst kvinder IT-folk kan andet end at sidde foran skærmen. Deres øvrige, ikke-bits- and-bytes-hjernefunktioner fungerer også i bedste velgående!

19 Interesseret? Er du interesseret i at være rollemodel til kampagnen? Vi søger: Forskellige typer Forskellige uddannelser Forskellige jobprofiler Udfyld arket og giv dit bud på, hvorfor du passer ind! Vi tager også gerne et foto, så vi husker dig!


Download ppt "Unge & IT. Kampagne og rekruttering af rollemodeller."

Lignende præsentationer


Annoncer fra Google