Holbæk kommune Proces for skolebestyrelserne i arbejdet med ny skolestruktur.

Slides:



Advertisements
Lignende præsentationer
AT opgave 2014 Mad og Mennesker
Advertisements

Folkeskolereformen Et fagligt løft af folkeskolen.
Borgermøde i Stestrup Høring om fremtidig skolestruktur 13. December 2010.
Strategi-dage for redaktion, kursusudvalg, webmaster og bestyrelsen Kolding torsdag og fredag den 13/ Fagforum for Børnefysioterapi som specialebærende.
Sundhedsaftaler Dialog og input
Implementering af folkeskolereform
Skolebestyrelsens opgaver
direktør for Ældre- og Handicapforvaltningen, Aalborg kommune
Frøslev-Padborg skole
Vedr. drøftelse af ny organisering af skolerne. Program for tirsdag den 31. maj 2011 kl på LO-skolen 19.00Velkomst. Formand før Børne- og.
Styring og dialog Reformgrupper Ledelsesudvikling - Sikre at lederne er rustet til opgaven. Politisk system De overordnede rammesættende beslutninger for.
Skolebestyrelsen  7 forældrerepræsentanter  2 medarbejderrepræsentanter  Alle skal udfylde en tavshedserklæring  2 elevrepræsentanter  Alle har stemmeret.
Kompetencebeskrivelser for ledelsesteamet Skolerne i Ullerslev
Skolebestyrelsesmøde Den nye folkeskolereform
IAA Marketing Management Session 1 forberedelse til: Marketings rolle i virksomheden.
4. maj 2011Ordrup skolebestyrelse - Årsberetning1 Årsberetning Ordrup Skole Ved Pierre Vernet, Bestryelsesformand.
4. maj 2011Ordrup skolebestyrelse - Årsberetning1 Årsberetning Ordrup Skole Ved Pierre Vernet, Bestryelsesformand.
Det har vi gang i… Bestyrelsens aktiviteter i dette skoleår samt forbindelse til skolens værdier/målsætninger Status pr
Skolebestyrelsesarbejdet. Dagsorden for den 10. April Skolebestyrelsen på et overordnet plan Procedure omkring valgprocessen Hvad er så Skolebestyrelsen.
Velkommen til Absalonskolen i Holbæk
LP-modellens Landskonference 2014 i Horsens
Præsentation af resultaterne fra erfaringsopsamlingen om ny klassedannelse LIM den 5. januar 2012.
Oplæg til fællesmøde om Ny skole 2013 Mandag d. 2. juni – 21: 30 på Søndergård Skole v/ skolechef Per Udesen og Børne- og Kulturdirektør Klaus.
Det gode skolelederliv Baggrund Proces Resultater Status – hvad er opgaven nu?
. Præsentation af Handicapområdets udviklingsproces.
Formål: Gøre Aalborgs skoler mere rummelige, således at man på distriktsskolen bliver i stand til at undervise flere af de elever, der i dag henvises til.
Værdigrundlag Vision og mission Værdier og mål Oktober Version 2.1.
Formålet med mødet 1.Drøfte vores motivation for at stille skarpt på skole-hjem samarbejdet 1.Lægge en tidsplan for dialogprocessen 2.Forberede, hvordan.
________________________________________________________________________ Møde med foreningerne 6. oktober 2011 Landsbyvisions-modellen ”Byrådet ønsker,
Oplæg på samordningsudvalgsmøde d. 27. februar 2014 v. Conni Christiansen Sundhedsaftale 2015 – 2018.
IAA Marketing Management Session 1 forberedelse til: Marketings rolle i virksomheden.
Formålet med mødet Gennemgå og samle de input vi fik fra møderne
Kulturpolitisk temamøde, Struer Byråd, 20. november 2007 STRUER KOMMUNE Møde den 29. november 2007 Til første møde om Udviklingsprojekt på Dagtilbudsområdet.
Skolestruktur på dagsordenen
Ledelsesmæssige og kvalitets- udviklingsmæssige overvejelser Ved udarbejdelsen af Handlingsplan for øget gennemførelse 2013 på SOSU C Oplæg på orienterings-
Resultatkrav: Sikkerhed, sundhed og trivsel Kompetenceudvikling
Brugerseminar 2013 Hvordan skaber fælles miljødata værdi for mennesker og miljø?
Analyse af administration og ledelse
Dagsorden Introduktion til hinanden og opgaven
Velkommen til fælles Informationsmøde
HELHED på Enghaveskolen Skoleåret HELHED på Enghaveskolen Definition på helhed De bedst mulige betingelser for at fremme det enkelte barns udvikling.
Handleplaner Odsherred Kommune. Indledning Hvem er vi Kort præsentation.
Den røde tråd fra vision til handling
Regionshospitalet Randers Regionshospitalet Randers Fremtidig struktur arbejdsmiljø HMU 6. december 2012.
Det vi skal de næste tre kvarter Tale om hvorfor vi i ledelsen foreslår, at vi stiller skarpt på skole-hjem samarbejdet Tale om den tidsplan vi foreslår.
Oplæg Viborg Kommune 12. maj Steffen Lawaetz
Det nye Herning bibliotek Fremtidens folkebibliotek.
Helsingør Kommune Standardskabelon Center for Politik og Organisation, Strategi, HR og Kommunikation Værdi- og målsætningsproces Espergærde Skole Oplæg.
Etablering og drift af faciliteter – sammen med frivillige Friluftsrådet V/Julia Bjerre Hunt, Ingerfair.
Analyse- og strukturfase Udbudsmateriale udarbejdes
Opmærksomhedspunkter
Valgkredsmøder i Lejerbo 2016
Værdi- og målsætningsproces Espergærde Skole
PMO manager uddannelsen for IDA medlemmer.
U U U U U U U T T T B B B S S U T S B TIDS- OG PROCESPLAN
UPV – fra dom til proces Stationens indhold
Jan Feb Mar Apr Maj Jun Jul Aug Sep Okt Nov Dec
Principerklæring for DBU Bredde - til vedtagelse på års-/delegeret-/repræsentantskabsmøder 2018 FLU indgik i 2015 en ny breddeaftale med DBU for perioden.
Byggeri og organisering i huset
Årshjul Dec Jan Nov Feb Okt Mar Sep Apr Aug Maj Juli Juni
Opmærksomhedspunkter
Det vi skal de næste tre kvarter
Oplæg på samordningsudvalgsmøde d. 27. februar 2014
Fremtidens mål for SAB 23/5 – 2018 Formål med mødet: At sammensætte en styregruppe, der kan træffe overordnede beslutninger samt varetage SAB’s samlede.
Tids- og procesplan 8.okt 15: Drøftelse på Lederforum i forhold til modeller og proces Nedsættelse af arbejdsgruppe, der skal udfolde modeller 29.okt.
Tids- og procesplan 8.okt 15: Drøftelse på Lederforum i forhold til modeller og proces Nedsættelse af arbejdsgruppe, der skal udfolde modeller 29.okt.
Projektplan Aktivitet Dec Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug
Princip for udarbejdelse af principper
Hvad laver Skolebestyrelsen
Foreløbig tidsplan for implementering af EUD-aftalen
Præsentationens transcript:

Holbæk kommune Proces for skolebestyrelserne i arbejdet med ny skolestruktur

Baggrund for procesoplæg Holbæk kommune ønsker at inddrage de eksisterende skolebestyrelser i arbejdet omkring den ny skolestruktur. Skolebestyrelserne skal orienteres og kende til de fremtidige udfordringer man står med i Holbæk kommune og på de enkelte skoler Skolebestyrelserne skal komme med input til profil på fremtidige skoleledere, ønsker til fokusområder og derigennem sikre at det forestående arbejde i administrationen med ny skoleledelse er foreneligt med, samt godt forankret i skolebestyrelsernes grundsyn og visioner versus fremtidige udfordringer. Processen skal inddrage samtlige skolebestyrelsesmedlemmer og den skal give plads og rum til drøftelse af individuelle tanker, med fokus på at skabe et fælles afsæt, for valg af skoleleder-profil til de fremtidige skoler. Det fælles afsæt i arbejdet med nye skolebestyrelser samt afdelingsråd skal afstemmes således at der er en klar og tydelig opgavefordeling samt enighed om hvordan samarbejdet imellem ledelse, skolebestyrelse og afdelingsråd udmøntes. De nye skolebestyrelser gives forudsætninger for og hjælp til at drøfte og foreløbig beslutte deres fremtidige målsætninger, rolle og ansvar. 2

33 Indhold Møde á ca.1,5 times varighed med samtlige 20 skolebestyrelser Udarbejdelse af individuel leder profil/fokusområder Input til og drøftelse af struktur og samarbejdsform imellem afdelingsråd og skolebestyrelse Indhold Indledende møde med arbejdsgruppen Drøftelse af delelementerne i procesoplægget Input fra arbejdsgruppe omkring indhold og tidsramme Vedtage indhold og form af information til skolebestyrelserne omkring inddragelse i arbejdet med ny skolestruktur Indhold Fællesmøde med præsentation af de 8 individuelle kommissorier for alle skolebestyrelses- medlemmer Procesplan Opstartsmøde Analyse del 1 20 skolebestyrelser Analyse del 2 8 skolebestyrelser Del 2 Del 1 Indhold Fællesmøde og præsentation af lederprofiler, fokusområder samt fælles guidelines for struktur og samarbejde imellem skolebestyrelser og afdelingsråd Analyse og udarbejdelse af Fælles lederprofil med overordnede fokusområder Udarbejdelse af beskrivelse for samarbejdsform / struktur 8 møder á ca. 2 timers varighed med de 8 nye skolebestyrelser Udarbejdelse af kommissorium for bestyrelsen med afsæt i de overordnede mål, visioner og rammer for den enkelte skole Drøftelse af samarbejdsform jfr. Den fælles guideline for struktur og samarbejde. Sep Okt./Nov. 2011Nov. 2011Jan./Feb. 2012Mar. 2012