Historien om Motumbo. Der var en gang en sort afrikaner som hed Motumbo. Han rejste til London for at søge lykke og rigdom. Og så var der Mary, en typisk.

Slides:



Advertisements
Lignende præsentationer
"Ting er ikke altid det, de synes at være."
Advertisements

Engang For ikke så længe siden I det mørke Jylland….
At bruge disse to ord rigtigt
Vi er overbevist om at livet vil være perfekt når vi bliver gift og får et barn......og et til.... Så bliver vi frustrerede over at vores børn ikke er.
GRAFISK FORTÆLLING 1.
Nonne historie.
Arbejdsløs.
Verber/Sagnir Hvordan bøjes de?.
Livets Ord August 2009 "Han havde elsket sine egne, som var i verden, og han elskede dem indtil det sidste” (Joh 13, 1).
Grafisk fortælling 2. Den dag, Mary skulle til visitationssamtale på Projekt VIA, glemmer hun aldrig!
Ved egen kraft Marte Meo En udviklingsstøttende metode
Uskrevne Regler Modul november 2011.
De 10 små forskelle mellem Mann & Frau.
3 Historier fra det virkelige liv
En opskrift Den dag jeg byggede en kage. Af ren og skær kedsomhed kiggede jeg på bogreolen og fandt en gammel støvet bog, jeg ikke kunne huske at have.
Klik for næste billede eller vent 30 sek. Rando i skole!
Pronominer/Stedord (Fornöfn).
Menneskets fald og genoprejsning
Festligt fællesskab med livsglæde som værdi. v25 Men den ældste søn var ude på marken. Da han var på vej hjem og nærmede sig huset, hørte han musik og.
Året var 1987, i en lille by med navn Sussex, blev et lille hus totalt til intetgjort. Alt blev kastet ud, inkluderet en lille brun bamse... Den blev.
Der var engang en dreng ved navn Vincent Han var en dreng der altid elskede at lege og have det sjovt. Men hans land var døjet med borgerkrig. Med livet.
En guddommelig vækkelse (4), Salomo
Den bestøvlede kat. Illustreret af I.C.
Joken, der bringer dig held!
Tabuer Hvad gør de ved os? Hvad gør vi ved dem?
HISTORIEN OM DE 4 LYS.
Nissen på tur På loftet sidder nissen med sin julegrød,
Livets Ord September 2009.
Livets Ord December 2009 “Således skal jeres lys skinne for mennesker, så de ser jeres gode gerninger og priser jeres fader, som er i himlene ” (Mt 5,16)
Overvældet af Jesu opstandelse!
Der var engang et slot, hvor der boede en konge
Mandag 19/9 mødtes vi i skolen.Vi fik at vide vi havde Naturuge og at vi skulle en tur i skoven. Vi gik vi gik og vi gik, men alligevel sagde lærerne at.
V5 Han sagde også til dem: »Hvis en af jer har en ven og midt om natten går hen til ham og siger: Kære ven, lån mig tre brød, v6 for en ven af mig er kommet.
Kapitel 6 – nogle citater og overvejelser.
Amy følte sig ikke rask, da hun gik i skole
Vokse gennem venskab!.
Moderne Kvinder Frøkongen.
Bogskabeloner i PowerPoint
Joken, der bringer dig held!
Han sagde “Skal vi bytte stilling I aften?"
En køn pige inviterede en ung mand med hjem, -tog ham med ind i soveværelset, og foreslog straks at de skulle prøve at gøre det i stilling 69…...
Skru op for lyden og læn dig tilbage
HISTORIEN OM DEN SØDE TAND OG DEN RÅ BØRSTE
Procesværktøjer.
Bespisningen af de fem tusind Da apostlene vendte tilbage, fortalte de Jesus om alt det, de havde gjort. Han tog dem så med og trak sig tilbage til en.
»En mand havde to sønner
Historien begynder for lang tid siden, da en mand straffer sin 5 årige datter, fordi hun har tabt en værdifuld genstand. Dengang havde de ikke mange penge.
Klik for næste billede eller vent 30 sek.. Tiden går og det er snart længe siden at jeg kom til mine to-benede i Herlev. Jeg vokser og vokser, og lysten.
Den barmhjertige samaritaner Da rejste en lovkyndig sig og ville sætte Jesus på prøve og spurgte ham: »Mester, hvad skal jeg gøre for at arve evigt liv?«
Den gældbundne tjener Himmeriget ligner en konge, der ville gøre regnskab med sine tjenere. Da han begyndte på regnskaberne, blev en, der skyldte ti tusind.
Virker vi sammen? - Regionalsamlinger, februar 2011.
Historien om skatteopkræveren Zakæus
Han sagde “Skal vi bytte stilling I aften?"
Lidelsens problem (teodicé)
Den fortabte søn »En mand havde to sønner. Den yngste sagde til faderen: Far, giv mig den del af formuen, som tilkommer mig. Så delte han sin ejendom imellem.
Himmeriget ligner en konge, der ville gøre regnskab med sine tjenere
Innovative elever løser virksomhedsproblemer Se Roslev Frugts reklamespot.
Den fortabte søn (tegninger)
Den barmhjertige samaritaner
Samson Og Dalila.
Historien om Jesus’ fødsel
OPSTART VI STARTER OM LIDT! Der bliver ikke optjent nogen kompensation hos ACN, med mindre der er formidlet kunder. Ingen uafhængig ACN-repræsentant er.
OPSTART VI STARTER OM LIDT! Der bliver ikke optjent nogen kompensation hos ACN, med mindre der er formidlet kunder. Ingen uafhængig ACN-repræsentant er.
Skabt som mand og kvinde
Moses del 1. Barnet i Sivkurven
‘I skal vandre i kærlighed’ (Ef 5, 2).
Karen Blixen
Reformation.
Reformation.
Hvorfor valgte jeg SOSU skolen?
Præsentationens transcript:

Historien om Motumbo

Der var en gang en sort afrikaner som hed Motumbo. Han rejste til London for at søge lykke og rigdom. Og så var der Mary, en typisk ung overklasse pige med langt lyst hår og blå øjne.

De to mødtes i South Kensington (hvor Motumbo solgte solbriller) og forelskede sig straks i hinanden.

Mary var så glad for Motumbo at hun præsenterede ham for sin far.

Selvfølgelig blev hendes far gal og tænkte straks over hvordan han kunne skille dem ad.

Til sidst beslutter han at Motumbo skulle opfylde to ønsker før han kunne få hans datter. Han ville gøre opgaverne så svære at Motumbo ikke kunne løse dem. Hans første opgaver var : Få en MBA fra Harvard.

Motumbo startede på Harvard og hurtigt viste det sig at han var en brillant student. Efter et år lykkedes det for ham at få sin MBA fra Harvard. Han gik tilbage til faderen og sagde : "Motumbo elske Mary, Motumbo MBA nu."

Faderen var forbløffet men han havde stadig hans andet ønske : Tjen 1 Million dollars på én måned!

Med det han lærte på Harvard begyndte Motumbo at investere på Wall Street, han var meget heldig. Efter én måned tjente han én million dollars. Han vendte tilbage til faderen og sagde : "Motumbo elske Mary, Motumbo tjent penge!"

Mary‘s far var chokeret, lige før han gav op, fik han en brillant idé……...

..... Hvis Motumbo ønskede at gifte sig med hans datter, var han nød til at have en penis på én meter (det var normalt blandt britiske mænd, fortalte han Motumbo). Motumbo svarede …...

"Motumbo elske Mary, Motumbo vil skære et stykke af!"

Motumbo efter afskæringen