Ø3: Kaffe konfigurator Jesper Blak Møller

Slides:



Advertisements
Lignende præsentationer
Af Flemming Just Pedersen, 2008
Advertisements

Gryde med filter og taphane
Sød kæreste søges til lidt hjemlig hygge…
klik her for næste billede
Vejret Vandet i luften.
Globale økosystemer.
Distrikt konference 2011 Margar hendur vinna létt verk.
SUPERSUND SALATER Kartoffelsalat og Laks med avocadosalat med ærter & spinat. Sidstnævnte salat er fra den nye ”Supersund - Salater” bogen – dog med mine.
Præsentationen starter automatisk. Som du synes. Slå højttalerne til.
Tagformer i forskellige lande
Klimaforandringer.
Projektdesign Mål: At I opnår en forståelse for hvad et projektdesign er.
Marianne Mollerup KBH Madhus
Termisk energi -varmeenergi.
Vand Problemformulering: Hvordan opfører vand sig?
Termisk Energi Du skal redegør for termisk energi i forbindelse med opvarmning og i faseovergangene Af Dagmar og Emilie.
KUL.
Velkommen Elevrådet – EUC Syd. Fysiske rammer  Sikkerheden  Indeklima  Eventuel  Toiletforhold Fysiske rammer.
Rødkåls indikator Gruppe navne: Amanda Frederikke Camilla Rikke.
V/ Heine M. Jensen –
Knudsgaard – lav selv dine trækul Maj 2007 Mikkel & Ole
Øvelse 3: PC konfigurator Kursusprogram. ITU/DTU 30. Marts Ø3.2: Modellering af en PC En PC består af en CPU og et bundkort: –CPU’er har følgende.
Kommende mærkningsregler og GDA
Termisk energi - I forbindelse med opvarmning og i faseovergangene.
Enzymer.
Danmarks offentlige organisationers omdømme blandt danske borgere
Bønder. Det gælder om at overleve… En voksen skal bruge 700 TRKR pr. runde for at overleve. Et barn det halve.
Hvad er ”procesvarme” i afgiftslovgivningen?
Hvad kan du gøre for bekæmpe dem? Klimaforandringerne EUROPEAN COMMISSION FEBRUARY 2009.
AffaldVarme Aarhus Aarhus Katedralskole Kan du holde varmen? Samarbejde mellem AffaldVarme Aarhus og Aarhus Katedralskole.
Sund og velsmagende mad til voksne ”Velsmag”.
EN AF DE DAGE I dag vågnede jeg tidligere end sædvanlig.
JOD.
Opfølgning på obligatorisk opgave 1 ONK1. Ingeniørhøjskolen i Århus Slide 2 af 14 Overordnet Generelt rigtigt fine opgaver –Mange fyldt med gode overvejelser.
Svovl.
Modul 3D Ideudvikling med udfordringer som stimuli.
8 RÅD VEDRØRENDE GOD PROGRAMMERING Effective (brown) Java.
Department of Innovation IT University of Copenhagen March 2004 Kernel Design I: Design of a configurator product Henrik Reif Andersen.
EN AF DE DAGE I dag vågnede jeg tidligere end sædvanlig.
Midtvejsevaluering. Ingeniørhøjskolen i Århus Slide 2 af 4 Ting vi vil diskutere Alternativt pensum: –Hvilke bøger har I valgt og kan I følge med I forhold.
Svaleredeøregryde KvK v. Oleflemming Nielsen Svaleredeøregryde KvK v. Oleflemming Nielsen Vikingernes suppegryde Vikingernes suppegryde Har navn efter.
 Isvinter er ved vintertide et ofte anvendt udtryk i medierne, men nogen meteorologisk definition af begrebet findes ikke.
 Jens Bennedsen 2002Objektorienteret systemudvikling Design klasse model ”Klassemodellen på vej til kode”
Tamfjerkræ vi anvender i køkkenet
Omsætning af en model til en RDB Jesper Tørresø DAB1 F Marts 2008.
Skole Camp Sund og Sjov De 8 kostråd Anbefalinger Kulhydrat E % - heraf max 10 % fra sukker Protein E % Fedt25 – 35 E % For fedt.
Professionelt espresso koncept Mastro Lorenzo sælges udelukkende på det professionelle marked. Konceptet er udviklet målrettet til caféer og er krydret.
Gejsere Et geotermisk fænomen. Gejsere En gejser eller springkilde er en speciel form for varm kilde, som periodisk kommer i udbrud og sender en søjle.
3 StartEfter et stykke tid Hvad er diffusion? 100% Koncentrationsprofiler 0 CuNi 100% Koncentrationsprofiler 0.
Vand på Island Et undervisningsforløb om vand og om hvordan vand udnyttes som resurse på Island. Ikke alle siderne er helt udviklet men kan bruges alene.
Assistance Service(1/2) Velkommen til Nespresso Club, du taler med, hvad kan jeg hjælpe dig med? Medlemsnummer Har du dit medlemsnummer tilgængeligt? (hvis.
Syre & base balance. Syre base balance Rå Rødkål snittes.
Lektion 6 Formålet med denne lektion er at introducere eleverne til de fællesskabende aktiviteter, der i høj grad støtter op om skabelsen af et stærkt.
TEMA 5 Realisering: Tilpas idéen
Lærevejledning - damptryk
HOTDOG.
HOTDOG.
Tema 2, Workshop 2 – opgave 3:
IOT – Elkedel på internettet
Rørte og piskede masser
Best practice i sociale medier
Sød kæreste søges til lidt hjemlig hygge…
Lav dit eget brød.
Lektion 6 Formålet med denne lektion er at introducere eleverne til de fællesskabende aktiviteter, der i høj grad støtter op om skabelsen af et stærkt.
HVAD KAN MAN BRUGE SVINEKØD TIL
Projektdesign Mål: At I opnår en forståelse for hvad et projektdesign er.
227 – Kom Helligånd, mit hjerte fyld 1, S1
Niveau 3: Regressionsanalyse: Tværsnitsundersøgelser
Lektion 6 Formålet med denne lektion er at introducere eleverne til de fællesskabende aktiviteter, der i høj grad støtter op om skabelsen af et stærkt.
Skal hun sige til Emma, at hun bliver ked af det
Præsentationens transcript:

Ø3: Kaffe konfigurator Jesper Blak Møller

Case-study: Lav produktmodel af en intelligent kaffemaskine CoffeeConf: Den intelligente kaffemaskine

Kravspecifikation Automaten kan påfyldes 3 bønne arter: arabisk, columbiansk, hawaiisk Automaten kan riste i 5 bønne styrker: mild, let, normal, fyldig, stærk Automaten kan male i 3 grader: fin, grov, pulver Automaten kan lave 8 forskellige slags kaffe: espresso, filter, amerikansk, stempel, lattè, is, cappucchino, instant Automaten kan desuden lave isterninger, kogende vand, vanddamp, varm mælk, kold mælk

Kravspecifikation Om bønnerne gælder følgende: 1.Arabiske bønner kan enten ristes stærke og males fint, eller ristes fyldige og males groft 2.Columbianske bønner kan ristes fra let til fyldig 3.Hawaiiske bønner kan ristes fra mild til normal 4.Hawaiiske bønner kan ikke males til pulver 5.Fin maling bevirker at ristningen ikke kan være mild 6.Grov maling bevirker at ristningen ikke kan være stærk 7.Pulver maling bevirker at ristningen hverken kan være mild eller stærk

Kravspecifikation Om kaffetyperne gælder følgende: 1.Espresso laves af fint malede, minimum fyldige bønner, ved brug af damp og ingen mælk 2.Filter kaffe laves ved brug af kogende vand og kan ikke laves med pulver 3.Amerikansk kaffe laves af fint eller groft malede, minimum fyldige bønner, ved brug af kogende vand 4.Stempel kaffe laves af groft malede bønner og kogende vand 5.Latte laves som espresso, dog bruges også varm mælk 6.Is kaffe kræver isterninger og ingen mælk 7.Cappucchino laves som espresso, dog behøver bønnerne ikke som minimum være fyldigt ristede, kun normalt 8.Instant kaffe laves med pulver og kogende vand

Produktmodellering Opgaven er: Lav en model af, hvordan man fremstiller de forskellige kaffetyper ud fra ingredienserne. Opgave: 1.Start med at definere et passende antal variable, (slags, boenne,...), og angive deres domæner 2.Formalisér reglerne 3.Brug PMView til at simulere produktmodellen, og overbevis jer om, at reglerne er rigtigt skrevet ned 4.Lav et web interface