FRA ANNE VANG, NIELS BROCK TIL TALENT-DK TALENT. Den talentfulde belønnes – selv af de højere magter og især hvis han er modig og tør udfordre sit talent.

Slides:



Advertisements
Lignende præsentationer
Hej. Jeg hedder Ronja, og jeg har fået en gynge i julegave.
Advertisements

Nonne historie.
Lav din egen ikon MM Anne Mette Gundesen / Hvad skal jeg sige? 2014.
Fremtidens folkeskole i Aalborg
James Bond går tur i en park...
Fagre nye tider! Jamen det er jo dejligt, at tingene udvikler sig så hurtigt, at det nu er muligt, at præsentere sine billeder i noget der nær ligner.
At netværke med talent Nynne Talentarbejde i praksis.
Har du nogen sinde tænkt over hvad dine kæledyr laver, når du er på arbejde?
VELKOMMEN – VI ER GLADE FOR DIG SLUTTEDE SIG TIL OS.
Et digt af Tove Ditlevsen
Talentvejen, hvad? Før start på ungdomsuddannelsen – prioritere brobygning og introforløb endnu højere. Styrket samarbejde med UU og folkeskole. Undervejs.
DE TRE KLARE MÅL - REFORMEN  Folkeskolen skal udfordre alle eleverne, så de bliver så dygtige de kan.  Folkeskolen skal mindske betydningen af social.
Præsentation af resultater fra Elevtrivselsundersøgelse Hvad stiller man op? Erfaringer fra år 1 på Fredericia Gymnasium – hvor langt er FG?
Evaluering som en del af elevernes lærings proces
Min hobby Fornuftig og relevant tekst af emnet:
Smileyen, som fik en ven.
Feedback Manual.
Klasseledelse og cooperativ learning
Havde Luther en teologi om Guds rige?
Gud og penge Penge som en test på vores administration af ’de sande værdier’.
Græsrødderne Julie Westh Lauritsen Sosu-assistent
De evige tre Tove Ditlevsen
Livets Ord Februar 2010 “Jeg er døren. Den, der går igennem mig, skal blive frelst; han skal gå ind og gå ud og finde græsgange” (Joh 10,9).
Livet som kristen - det koster -
Kristus er opstanden! ”Efter sabbatten, da det gryede ad den første dag i ugen, kom Maria Magdalene og den anden Maria for at se til graven. Og se, der.
Amy følte sig ikke rask, da hun gik i skole
Introduktion til Kongen og hans Rige
Sundhedsprofessionelles forståelser af patientinddragelse
Vi skal se ham, som han er.. Enhver, som har dette håb til ham, renser sig selv, ligesom han er ren. 1. Joh. 3, 2-3.
De evige tre Tove Ditlevsen
Hvad er læseskub? Hovedfokuspunkt: De svage læsere
Science Team K Slutrapport fra evalueringen Henrik Busch, Jan Sølberg, Finn Horn 3. november 2006.
Folkeskolereform Version 1.0
Inspiration til reformarbejdet
Skolereform 2014 Hodsager Skole.
Loven om at dømme andre Matt 7,1-5
En portfolio er den bevidste indsamling og løbende vurdering af eller refleksion over undervisningens og læringens processer og produkter.
Talent udvikling! SkSke herrens vilje! Christian den 3. Men lad os samarbejde om danske erhvervsuddannelser, der udvikler talenter!
Faglig overgang – Næstved Gymnasium og HF Dansk. Formål Primært at løfte det faglige niveau for alle elever, og herunder også at bidrage til at udligne.
Fristelse Så blev Jesus af Ånden ført ud i ørkenen for at fristes af Djævelen. Og da han havde fastet i fyrre dage og fyrre nætter, led han til sidst.
November 2014 Livets Ord "Hos dig er livets kilde" (Salme 36, 10)
Pædagogisk ledelse af erhvervsuddannelser
»En mand havde to sønner
I NFORMATIONSMØDE FOR FORÆLDRE PÅ B RØRUPSKOLEN. Onsdag den 14. maj 2014.
Den gældbundne tjener Himmeriget ligner en konge, der ville gøre regnskab med sine tjenere. Da han begyndte på regnskaberne, blev en, der skyldte ti tusind.
Lyset der skinner i mørket
Hvad fuck kan vi bruge det til ?` Af Bo Goed Watson
Narrativitet i specialpædagogisk skolepraksis
Hvorfor netværk? Det er en udfordring for ledelsen at: -kunne give fagspecifikke råd -samle alle god erfaringer og give dem videre -Formidle alle aktiviteter.
Den fortabte søn »En mand havde to sønner. Den yngste sagde til faderen: Far, giv mig den del af formuen, som tilkommer mig. Så delte han sin ejendom imellem.
Læringsreform i Hillerød. Tre overordnede mål: 1.Folkeskolen skal udfordre alle elever, så de bliver så dygtige, de kan 2.Folkeskolen skal mindske betydningen.
Himmeriget ligner en konge, der ville gøre regnskab med sine tjenere
Reflektioner og erfaringer samt aktuel rapport fra DEA Genemførelse på erhvervsuddannelserne.
Materiale fra Billeder fra
Guds glæde gennem generøsitet
Michael Elbo Ditte-Lene Betina
3.lektion: Magt og indflydelse
Fra vidensdeling til produsage Kursisten som vidensproducent.
TALENTUDVIKLING I GYMNASIET MATEMATIK-ØKONOMI-SAMFUNDSFAG  Hvad er talent?  Metoder  Organisation og motivation  Konkrete eksempler  Hvad er talent?
Hvem kalder vi talenter? GiftedEksperter Begavede Børn med særlige forudsætninger Genier Jeppe Willads Petersen Dem der vil.
Niels Brocks Handelsgymnasium: Fra uddannelsesfremmed til talent
Anbefalinger fra Vækstforum Hovedstadens task force om erhvervsuddannelser Vækstforum Hovedstadens møde den 21. juni 2012 v/ Klaus Nørskov,
Dorthe Carlsen UC Syddanmark og Læremiddel.dk Esbjerg, 22.oktober 2014
At være søskende… At være søskende i en familie med et anderledes, sygt eller handicappet barn. At være søskende til et barn med AD/HD.
Matt. 25:14-30 Det er som med en mand, der skulle rejse til udlandet og kaldte sine tjenere til sig og betroede dem sin formue; én gav han fem talenter,
Hvad er talent i EUD Suna Christensen, Nationalt Center for Erhvervspædagogik (NCE), Professionshøjskolen Metropol.
S KOVBYSKOLEN – DEN NYE SKOLE - FORMANDSBERETNING Skolebestyrelsen årsmøde Skovbyskolen 18. marts 2015.
Det involverende fællesskab
Skovbyskolen – den nye skole - formandsberetning
Elevtrivsel Erhvervsuddannelser 2018
Præsentationens transcript:

FRA ANNE VANG, NIELS BROCK TIL TALENT-DK TALENT

Den talentfulde belønnes – selv af de højere magter og især hvis han er modig og tør udfordre sit talent Matthæusevangeliet, lignelsen om de betroede talenter – efter at tjeneren med de ti talenter har fordoblet sin talentmasse og staklen med et eneste lille talent har gravet det ned i baghaven for at beskytte det: ”Tag derfor talentet fra ham og giv det til ham med de ti talenter. For enhver, som har, til ham skal der gives, og han skal have overflod, men den, der ikke har, fra ham skal selv det tages, som han har. Og kast den uduelige tjener ud i mørket udenfor. Dér skal der være gråd og tænderskæren.”

Eleverne på erhvervsskolerne skal blive talentfulde Iværksættere Lægesekretærer Sekretærer i ministerier, kommuner osv. Detailhandlende Butiksassistenter SOSU-assistenter Skræddere Struktører Og meget mere….

Men hvordan står det til med at pleje deres talent?

Hvis talenter begraver vi i baghaven?

Hvad skal der til for at blive bedre?

Vi kan blive bedre til talentarbejde for alle tre grupper med Didaktisk kreativitet  Ideer og kreativitet  Variation i undervisningen Stærke relationer  Der forventes noget af mig  Underviserne giver mig tilbagemeldinger Fagligt engagement  Undervisernes faglige dygtighed  Underviserne er interesserede i undervisningen Empowerment  Underviserne giver os ansvar  Vi har indflydelse på undervisningen

For os betyder det blandt andet arbejde med Efteruddannelse af lærerne Deling af nye undervisningsforløb Mock-up virksomheder og simulerede virksomhedsforløb Iværksættermesse Young enterprise masterclass Lektiecafe med løbende tilbagemeldinger til eleverne Udmelding af de elever, der ikke er aktive Behov for flere timer – det at blive rigtig dygtig skulle tage timer. På HG har de Efter regeringens reform får de kun Det er ikke nok.

Men apropos timer… Og at jeg kun har 10 minutter Hav en udbytterig konference. Grav de betroede talenter op igen.