Forskellige typer netværk Det personlige netværk: Uformelt Grænseløst Komplekst Det organiserede netværk: Noget, man er medlem af En defineret ramme Quiero.

Slides:



Advertisements
Lignende præsentationer
Sådan holder kroppen balancen
Advertisements

Lovlig sagsbehandling
FORÆLDREGRUPPE - som en del af behandlingen
Lokal kompetencedag marts / april Velkommen Lokal kompetencedag: • Opfølgning fra internatet • Fastholdelse af projektets mål • Input fra nulpunktsanalysen.
En ultra kort og praksisnær introduktion til mentaltræning
Nye samarbejdspartnere – nye udfordringer
Forsiden 1.Denne knap bruges når du vil taste dagens resultater ind. 2.Denne knap skal kun bruges hvis du allerede har gemt data og du finder ud af at.
Den svære ungdom Om unge i gråzonen.
Beskæftigelsesnetværket Årskonference 2011 Onsdag d. 23. marts, kl. 13
De næste 3 timer skal I Til gavn for jeres mission - beboerne
Lederudvikling.
Projektarbejde – fra en positiv indgangsvinkel
Formål med lokalpolitisk indsats Hvad vil vi opnå? Hvordan vil vi gøre det? 1Basiskursus september 2012 Bente Röttig.
Medindflydelse • Ligeværd • Arbejdsfællesskab • Frivillighed • Fokus på ressourcer ARK´en Satspuljemidler 2010 kr. afsat midler til etablering af Arbejdsrehabiliteringsklubber.
Danske Forsamlingshuse
Vold og job Viden, inspiration og værktøjer : Velkommen 12.15: Hvad ved vi om vold og trusler? 12.50: Spil dig til en god dialog 13.20: Pause 13.35:
Ventilen - på biblioteket Ventilen Danmark –
Kommunal rehabilitering – hvordan lykkes vi med den
Hvem er LandboUngdom? … med frivillig mener vi, at vi brænder for vores forening og skaber den med vores engagement … med samler mener vi, at vi gør det.
19 April 2006 Virksomheds Dialog Gruppen Mødeleder Valdemar Thomsen 1 Om at forstå praksis fælleskaber / netværk og hvorfor de forandrer.
1 Formandens rolle - I bestyrelsen. 2 • Hold øje med trivslen –Inddrag medlemmer, der ikke siger meget –Få nye medlemmer godt ind i gruppen, besøg evt.
Taktil – Røre børnene Jeg er god til at huske noget, hvis jeg tegner, mens jeg får det forklaret Jeg er god til at lytte, hvis jeg må pille ved noget imens.
- som i menigheden /det kristne fællesskab, ikke som i bygningen
1 Rekruttering og fastholdelse • Få fat i de rigtige folk til din afdeling • Skab en spændende arbejdsform, så de har lyst til at blive.
Forældrenetværk Hvorfor – Hvordan? Line Buchholt
SSP-Samrådet Værdier, mission og visioner
Hvem skal være med til at definere kerneopgaven – og hvordan
Det handler om at følges med nogen og skabe resultater.
Psykoedukation for patienter med skizofreni
DN i dag DN forsøger med et vist held at gå på to ben: Et meget dygtigt og funktionelt sekretariat En meget dygtig og funktionel afdeling i hver kommune.
O-service - Nye muligheder Alle slags arrangementer ind. Bedre visning og sortering af kalender. Tilmelding af ikke-DOF medlemmer. Betalingsmetoder og.
Tema 5: Relationer og kommunikation Psykoedukation til patienter med emotionelt ustabil personlighedsstruktur.
Procesværktøjer.
Hvad er mål/resultat (output)?
Vellykket og visionær rehabilitering Hvad kræver det… mere? Åben opgavefordeling og systematisk pårørendeinddragelse 1.
Det vi skal på dette møde Tale om de nye input til principperne for skole-hjem samarbejde, som I, bestyrelse og elevråd fandt frem til for nogle uger siden.
Alle talenter skal i spil… Anette Steen Pedersen Færøerne - maj 2011.
Synergi og samarbejde mellem kommuner og frivillige organisationer Center for frivlligt socialt arbejde 6. Juni 2012.
Informations- kampagne om unødvendig kemi. Formål med mødet  Orientere om  Kampagnens baggrund  Målgruppe  Ønsker til form  Budskaber  Formalia.
Forceret proces Introduktion til design og facilitering af netværk samt workshop 6. november 2008, Science kommuner Tore Wanscher Partner, Wanscher og.
Refleksioner og opsamling ift. i går
Netværkskoordinatormøde MDI d. 9. april Program Opfølgning på drøftelser omkring netværkskoordinatorrollen fra mødet d. 5. februar – har det givet.
Hvorfor netværk? Det er en udfordring for ledelsen at: -kunne give fagspecifikke råd -samle alle god erfaringer og give dem videre -Formidle alle aktiviteter.
VidenDanmark VG Digitalisering og procesorientering 8. december 2014.
Medicinpædagogik på vej mod en faglig platform
Det Folkelige Forum Brugerundersøgelse. Hvem er jeg? Studerende på Syddansk Universitet i Odense Studentermedhjælper i Horsens Sund By fra september 2009.
1 Podio. 2 Podio i afdelingen Hvorfor er det sværere for ældre end for yngre? Medlemmer, der ikke kan logge ind –Glemt password –
Odense, d. 4. feb Kl Velkommen Kommissorium version 2 Kl Ny skole- og ny klubstruktur i Randers v. Henrik Bille, afd.leder, og Ina.
1 Favrskov Afdeling lRep-møde 25. april 2008 lAlfred Borg, Formand.
Sven Allan Jensen as – Kbh. Landskabsmæssige interesser i regionale landbrugsstrategier Hvad er en regional landbrugsstrategi? Hvad kan den bruges til?
Den unge projektgeneration - om det lokale guld, deltagelsesstrategier og medborgerskab. KL’s kultur- og fritidskonference Kolding maj 2011 Flemming.
Dinbundlinje.nu Tilbud om Kampagne Kick-off på jeres center.
Tema 7 Netværksdannelse Udgivet af Socialstyrelsen februar 2014.
Designoplæg Skabe opmærksomhed omkring bibliotekets arbejde med digitale ressourcer Info-søjlen.
Info-søjlen. Indledning Hvem er vi? To multimediestuderende, en arkitektstuderende og en datalog Dette oplæg skal fortælle om: Formål Prototypen Konstruktionen.
Hvad kan vi gøre for at hjælpe søskende??
Workshop 4 Hjerteforeningens politiske arbejde
Kom godt i gang med dit EU- projekt. Step 1: Lav en projektskitse Step 2: Undersøg støttemulighederne Step 3: Læs program-dokumenterne +tidl. støttede.
Workshop Udpeg en bordformand, der kan fremlægge jeres holdninger i plenum Diskuter følgende spørgsmål: Hvad synes I om muligheden for et frivilligcenter.
Samarbejdsaftale Badminton
Se mere om L21 ansøgning på
Hjertecafèer - tilbageblik
Den nye målbeskrivelse – et overblik
Vejledning i grupper og fællesskaber
3 typer af aktive borger Ægte frivillige: drevet af medmenneskelighed – altruisme. - Dvs. at det gøre noget for nogen, som har behov for det, og hvor ”udbyttet”
Den nye målbeskrivelse – et overblik
Fundraising i Propa Inspiration til en fremtid med flere indtægter til projekter og aktiviteter I udgaven af Propa Nyt vil.
[klik og indsæt kommunenavn]
A tool for the assessment of strengths and weaknesses in NGOs
Motivation af frivillige
Præsentationens transcript:

Forskellige typer netværk Det personlige netværk: Uformelt Grænseløst Komplekst Det organiserede netværk: Noget, man er medlem af En defineret ramme Quiero participar pero vivo en España

Låner en bestyrelse egenskaber fra netværkstanken? Relationer Ressourcer Synergi

Projektgruppe/afdelingsbestyrelse contra (?) netværk ProjektgruppenNetværket Baseret på resultaterBaseret på dialogen Formål: At nå et fælles mål Formål: Selv at lære og udvikle Møde nye mennesker Få inspiration At få og give støtte = 5 I centrum står opgavenI centrum står deling af viden Målet er defineret udefraDeltagerne definerer tema og proces indefra LedelsesrollerSelvvalg af roller Pligt til deltagelseLyst til deltagelse Eksisterer i en afgrænset periodeEksisterer, så længe der er behov Det er langt sværere at gå end

Overvej med dig selv i 1 minut: Hvor ligger I henne – projektgruppe/netværk? Kunne du ønske dig det anderledes? Sum ved bordet i 5 min.

Formandskabets vanskelige balancegang At lede for lidt og for meget (tage ansvar fra deltagerne) At bruge tid på at lære hinanden at kendeog at ville tale fagligt At krage søger mageog at mangefold giver større udbytte At ønske resultater her og nu og at huske at ting tager tid

Nødvendige overvejelser Hvilke aktiviteter skal afdelingsbestyrelsen rumme? Er I store nok til at løfte opgaverne? Har I arbejdsdeling? Kunne I have gavn af lokal- eller emnegrupper? Hvad sker der mellem møderne? Tørrer I ud? Hvem har tid til at koordinere? Er du selv organisator?

Årsplanen på Dn.dk/frivillig/livet som aktiv/ afdelinger

DN-Nettet Er nu forenklet Alle redskaber, indberetninger etc. lægges på dn.dk/frivillig Dn-nettet bruges udelukkende til sags”oversigt” 4 koder = (dn-nettet/dn mailboks/turindtastninger/ hjemmesideredigering) Jörn sidder bag skærmen!