Udeskole! Rønnebæk Skole..

Slides:



Advertisements
Lignende præsentationer
Byggetilladelse - Pippi Langstrømpe
Advertisements

Skolebladet Interview med Jakob J- Afstemning- Interview med Rose-Elevernes mening om skolen- Landsbyhuset-Vitser-Gåder-Tegning.
Gammelheds-Philosophy
Hjerterum og opsøgende funktion
KONFLIKTHÅNDTERING Velkommen! Dias.
Hej. Jeg hedder Ronja, og jeg har fået en gynge i julegave.
Her kommer en gammel kinesisk fortælling…
Hvordan kan vi som forældre bidrage til at børnene bliver mere sunde og får mere bevægelse i hverdagen?  Hvis muligt skal Børnene gå/cykle i skole også.
BAGSVÆRD FORT´s INFO-SKÆRM.
I himlen.dk Et ordenligt Julekort.
James Bond går tur i en park...
Fagre nye tider! Jamen det er jo dejligt, at tingene udvikler sig så hurtigt, at det nu er muligt, at præsentere sine billeder i noget der nær ligner.
Danske dyr Dette er en oversigt over de største danske dyr.
Skovøkosystem Målgruppe: Elever i folkeskolen Brugskontekst:
Sådan cykler du mest sikkert til og fra vores skole:
Log direkte fra GSAK Der er en kæmpe fordel at logge direkte fra GSAK, for det første er det let, da men ikke skal åbne alle cachesiderne for at kunne.
I dag er temaet Visualisering
En opskrift Den dag jeg byggede en kage. Af ren og skær kedsomhed kiggede jeg på bogreolen og fandt en gammel støvet bog, jeg ikke kunne huske at have.
Klik for næste billede eller vent 30 sek. Rando i skole!
Studietur til Amsterdam S. Vores ankomst til Amsterdam Her er vi lige ankommet til Amsterdam og indtager vores morgen mad. Studieturs udvalget.
Velkommen til Lagoni SFO
De sidste undervisningstimer
Hvordan får jeg lagt First Class programmet ind på min egen computer ??? De følgende sider er en lille anvisning på, hvordan du selv kan installere programmet.
Sofies dejlige dag.
10. ÅrgangNr www.solsikken13.dkwww.solsikken13.dk Foråret er over os og det er tid til et nyhedsbrev fra Solsikken. Vi har opdateret vores.
At holde Hansen–weekend er blevet tradition, hvert år, når sommerferien den slutter. Så skal vi ud at prøve, om vores kondition er god, og om af energi,
Min hobby Fornuftig og relevant tekst af emnet:
BØRNEMORDERN CHRISTIAN XENIA OG NEEL. Denne dias er sponsoreret af at Vi nægter at fortælle noget med mindre I bestikker os. I må helst ikke smække med.
Mølledammen Gode ting ved Mølledammen: • God Natur • Fiske muligheder • Forsamlingssted • Gåture • Ande fodring • Skovture • Hundeluftning.
1 Én og én er tre, og jorden den er flad
Natur og Teknik i Voel SFO
FC HUSET - et konferencesystem som First Class er li’som et hus, der arbejdes og samarbejdes i. Denne lille Power Point forsøger at beskrive First Class.
Den lille forskel - der gør så stor forskel Kære familie og venner Selvom I alle kender til Daniels diagnose, så ved vi at det kan være svært helt at forstå.
”Religion er opium til folket”
mine observationer Filmanalyse af OK Gloser til filmen
Amy følte sig ikke rask, da hun gik i skole
Velkommen til nye børn som er kommet fra vuggestue og dagpleje eller hjemmefra. Blomsterprojekt hvor vi får blomster hjemmefra som vi passer, vander og.
Knudsgaard – lav selv dine trækul Maj 2007 Mikkel & Ole
Moderne Kvinder Frøkongen.
Modul 1 Rød løber (A). Spilleregler for dagen Ingen pauser Byrge, C. & Hansen, S. (2009). The creative platform: A new paradigm for teaching creativity,
©Jenny Bohr – Til underviserne Voksne med ADHD har ofte mange negative erfaringer med sig. Mange har fået megen skæld ud som børn, og de.
Videreudvikling af ide 2&2
Trafik og beliggenhed i Øster Snede
Projekt for de kommende skolebørn i Sabro Dagtilbud
Lagoni SFO Skoleåret 2014/2015.  Vi er et aktivt hus med nærværende voksne og vi vægter børnene har en god eftermiddag i samværet med deres kammerater.
Grøn stues skovtur Alle børnene var på Grøn stue kl. 09. Vi tog vores overtøj og tasker på og gik op mod stationen. Kl. 11 var vi på Klampenborg st. og.
Klik for næste billede eller vent 30 sek.. Tiden går og det er snart længe siden at jeg kom til mine to-benede i Herlev. Jeg vokser og vokser, og lysten.
Aktiviteter tiltrækker Relationer fastholder
RUL Grønlænderrulninger. Næsten alle kajakroere ønsker at beherske et rul, men det er ikke alle det lykkes for. Et tilbagevendende problem er ”hoftevrikket”.
1. Information – hvem – hvad – hvordan 2. Programmet – aktiviteter 3. Noget interesserer dig – eller ikke 4. Din tilmelding – hvordan 5. Spørgsmål nu.
Årshjul for aktiviteter 2013– 14 med indarbejdet læreplanstemaer
Din Økonomi Dit Valg Dit Mål.
Hvad kan du gøre for bekæmpe dem? Klimaforandringerne EUROPEAN COMMISSION FEBRUARY 2009.
Hvordan man renser toilet kummen
Lærings- og praksisfortælling
Moses 3. del.
Mølledammen Gode ting ved Mølledammen: God Natur Fiske muligheder Forsamlingssted Gåture Ande fodring Skovture Hundeluftning.
Livet er dejligt! Det består af en masse små dejlige øjeblikke...
Futureavenue Fremtidens by.
Kommunikation Hvad er det og hvordan udvikler vi bedst muligt sproget sammen med vores børn? Hej jeg hedder Mette og er dagtilbuddets sprogvejleder, jeg.
1. Information – hvem – hvad – hvordan 2. Programmet – aktiviteter 3. Noget interesserer dig – eller ikke 4. Din tilmelding – hvordan 5. Spørgsmål nu.
SCA-øvelse: IND Instruktion: Fortæl om en eller flere konkrete opgaver hjemmefra, der er løst (fx plænen er slået/der er lukket for vandet i sommerhuset).
Overgangen fra børnehave til SFO og skole Forældremøde i Børnehuset xxx xx september/oktober 2015.
BOG 11: Kulturelle udtryksformer og værdier
Hvorfor græder du, Lille Bjørn?
Byggetilladelse - Pippi Langstrømpe
Natur Ud i naturen Mystik Fare vild, sove ude i naturen
Her kommer en gammel kinesisk fortælling…
Her kommer en gammel kinesisk fortælling…
ÅRSPLAN Susanne Sørensen Grønbækvej 1 Mejsling 7100 vejle
Præsentationens transcript:

Udeskole! Rønnebæk Skole.

Arbejdsgrupper:

Natur /teknik. 1. Opgaver i den lokale skov 2 Skoven i skolen 3 Tipsmidler til rygsække vejrstation

Hovedmoseskoven Først en dejlig tur ned ad Hovedmosestien til lyden af lærkesang. Ved indgangen til skoven er der masser af sten til en stenalderboplads. Følg stien til bækken med vandplanter og dyreliv

Ved åen er der mulighed for at fiske, slå lejr, spise og meget mere.

Stemning ved åen .

Næsten tilbage på skolen er der mulighed for en tur i mellem de høje graner.

www.skoveniskolen.dk

Kimsleg Aktivitet Kimsleg i skoven Beskrivelse Leg kimsleg med ting fra skovbunden. (September).  Lidt om aktiviteten I skovbunden kan I finde alle mulige ting: Frø, frugter, blade, dyr, fjer, æggeskaller, blomster, svampe, kogler og meget andet. Tag et tørklæde med ud i skoven – og leg kimsleg.

Aktivitet Beskrivelse Leg kimsleg med ting fra skovbunden. (September). Kimsleg i skoven Lidt om aktiviteten I skovbunden kan I finde alle mulige ting: Frø, frugter, blade, dyr, fjer, æggeskaller, blomster, svampe, kogler og meget andet. Tag et tørklæde med ud i skoven – og leg kimsleg. Leg kimsleg med et tørklæde og små ting fra skoven. Tegning: Eva Wulff Hvad skal du bruge Tørklæde (en sweater eller jakke kan også bruges) En skov Et ur Hvor lang tid tager aktiviteten Så lang tid I har lyst.

Sådan gør du Læg tørklædet ud på jorden. Find først ud af hvem der skal være Kim. Den der er Kim skal nu finde 5 – 10 ting i skovbunden og lægge dem under tørklædet. De andre må ikke kigge. Når alle er klar løfter Kim tørklædet, så de andre kan kigge i 30 sekunder. Så lægger Kim tørklædet på igen – og de andre løber ud for at finde de samme 5 – 10 ting. Den der kommer først tilbage med de rigtige ting har vundet – og bliver den næste Kim. I kan også bare skiftes til at starte legen. I kan også lege Kimsleg med næsen. Den der er Kim finder en ting i skoven der har en lugt. Kim stiller sig bag et træ. Nu skal de andre, én efter én, komme hen bag træet, lukke øjnene, og lugte det som Kim holder i sin hule hånd. Når de andre har lugtet, løber de ud i skoven. Den der først kommer tilbage med det der har lugten, har vundet. Forslag til videre arbejde

Tipsmidler Vi har ansøgt om penge til 9 feltrygsække med indhold: F.eks. Forstørrelsesglas Målebånd Kompas Tegneplader m.m.

Vejrstation Vi har søgt om en vejrstation. Sløjdholdet kan bygge den. Alle kan bruge den. Vi har fået bevilget 8400kr. På betingelse af at vi betaler lige så meget selv.

Andre arbejdsgrupper. Samme koncept: Lavet mapper med opgaver/aktiviteter fra nettet lige til at gå til. Set på netop vores skovs muligheder.

Inspirationsmaterialer.(gratis)